Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Vagilact-NTC

Prospect Vagilact NTC

Sharing

Vagilact NTC Prospect

10 comprimate vaginale

VAGILACT NTC comprimate vaginale este un dispozitiv medical care ajuta la restabilirea  echilibrului microflorei uro-vaginale, prin eliberarea bacteriilor lactice si a acidului lactic care reduc pH-ul vaginal si astfel opresc cresterea microflorei patogene. Isoflavonele din soia determina  formarea acidului lactic in mucoasa vaginala, care ajuta la reducerea pH-ului, la restabilirea echilibrului microflorei uro-vaginale si la imbunatatirea elasticitatatii  peretelui vaginal.

Recomandari:

restabilirea  echilibrului microflorei uro-vaginale. O microflora uro-vaginala dezechilbrata apare  in micozele recurente, in urma tratamentului cu antibiotice, la persoanele care sufera de diabet, in cazul scaderii imunitatii, precum si la femeile aflate in menopauza care prezinta atrofie vaginala.

Compozitie

:fiecare comprimat vaginal contine: Lactobacillus acidophilus 500 milioane CFU,Acid lactic (60 %)15 mg,Extract standardizat (iso-flavonoide ) de soia (Glicine max, seminte) 40% 18 mg si excipienti.

Doze si mod de administrare

: Doza zilnica recomandata este de  o capsula vaginala, administrata seara, inainte de culcare, timp de 7 zile consecutiv. Produsul  se aplica la prima aparitie a simptomelor (prurit, arsura, disconfort, etc.).  

 

Vagilact-NTC
Vagilact-NTC

Vagilact este un produs medical brevetat care ajută la menţinerea echilibrului microflorei naturale şi combate senzaţia de disconfort în zonele intime.

Acest produs conţine iso-flavonoide din soia, a cărei acțiune inhibă manifestările nedorite ale menopauzei (de ex. uscarea mucoasei vaginale).

Vagilact este recomandat pentru orice femeie

Pentru ce se utilizează Vagilact?

În cazul disconfortului vaginal (mâncărime, usturime, senzaţie de uscare etc.)

Ajută la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. după/la utilizarea ATB (antibioticelor)

Ajută la restabilirea microflorei vaginale naturale de ex. pentru femei aflate la menopauză (în cazul senzaţiei de uscare a mucoasei vaginale etc.)

Cum acţionează Vagilact

Un pachet de Vagilact conţine 10 comprimate vaginale de unică folosinţă. După introducerea capsulei în vagin aceasta se dizolvă şi eliberează substanţele active. Combinaţia substanţelor active reduce pH-ul în vagin pana la uşor acid pH 3,8 – 4,2 benefic sănătăţii. Acest mediu sănătos, uşor acid este potrivit pentru bacteriile din familia Lactobacillus. Prezenţa acestor bacterii benefice sănătăţii este necesară pentru restabilirea şi păstrarea mediului vaginal sănătos. Combinaţia substanţelor active, în special iso-flavonoidele din soia ajută la ameliorarea stării mucoasei vaginale – această mucoasă este hidratată și elastică.

Cum se foloseşte Vagilact?

A se utiliza 1 comprimat vaginal o dată pe zi timp de 10 zile. Este recomandata folosirea Vagilact-ului seara, înainte de culcare. Înainte de aplicare să vă spălaţi bine pe mâini şi în zona intimă. Introduceți Vagilactul în vagin. A nu se depăşi durata de aplicare maximă de 20 de zile (2 pachete) fără consultarea medicului dumneavoastră ginecolog.

Când nu se recomandă utilizarea Vagilactului?

A nu se utiliza în cazul sensibilităţii cunoscute la oricare substanţă conţinută în capsula vaginală. A nu se utiliza Vagilact în timpul menstruaţiei.

Cum se folosește și condițiile de păstrare a Vagilact-ului?

A se aplica Vagilact-ul numai în tratamentul vaginal.

A nu se folosi produsul după expirarea duratei de utilizare indicată pe ambalaj.

A se păstra la o temperatură de până la 25°C, departe de orice sursă de căldură.

Nu este necesar a fi păstrat în frigider.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se folosi dacă ambalajul este deschis sau deteriorat.

A nu se depăşi doza recomandată fără consultarea medicului.

Distribuitor: Heaton RO, Bucuresti, România

 

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.