Prospect Vitamina C+B2

Sharing

Vitamina C Kid

 

COMPOZIŢIE

Fiecare comprimat conţine 100 mg vitamina C, 1 mg vitamina B2 şi excipienţi pentru un comprimat. Produsul este disponibil în trei arome: portocale, căpşuni şi fructe de pădure.

PROPRIETĂŢI Şl ACŢIUNI FARMACOLOGICE

Vitamina C are un important rol antioxidant, ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi creşte rezistenţa organismului faţă de răceala comună şi alte infecţii.

Vitamina C are un rol esenţial în metabolismul şi funcţiile creierului, ficatului, glandelor endocrine. Este implicată în metabolismul acizilor graşi, colesterolului, proteinelor şi lipoproteinelor, în formarea şi menţinerea integrităţii colagenului, în metabolismul glucidic, în creştere. Favorizează atât fixarea calciului în oase, cât şi absorbţia digestivă a fierului.

Vitamina B2 are acţiune de regenerare tisulară şi rol în metabolismul glucidelor, proteinelor, porfirinelor, fierului, lipidelor.

MODUL DE ADMINISTRARE

Comprimatele se lasă să se dizolve lent în gură, după mese. Se administrează 50-150mg/zi în funcţie de vârstă sau la recomandarea medicului.

CONTRAINDICAŢII

Preparatul nu are contraindicaţii.

Vitamina C Kid Prospect
Vitamina C Kid Prospect

FORMA DE PREZENTARE

Cutie cu 2 blistere a 10 comprimate masticabile.

MENŢIUNI

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Anu se utilza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat.

Produs de Fiterman Pharma, România

Pentru Ozone Laboratories SRL, România, Calea Şerban Vodă nr. 133, Clădirea D et. 2, sector 4, Bucureşti

Notificat de Ministerul Sănătăţii nr. 471/12.10.2005 (fructe de pădure),

472/12.10.2005(portocale), 473/12.10.2005 (căpşuni).

Sharing

Acum esti aici: Home » Prospect Vitamina C+B2