Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Vitamina C+B2

Sharing

Vitamina C Kid

 

COMPOZIŢIE

Fiecare comprimat conţine 100 mg vitamina C, 1 mg vitamina B2 şi excipienţi pentru un comprimat. Produsul este disponibil în trei arome: portocale, căpşuni şi fructe de pădure.

PROPRIETĂŢI Şl ACŢIUNI FARMACOLOGICE

Vitamina C are un important rol antioxidant, ajută la funcţionarea normală a sistemului imunitar şi creşte rezistenţa organismului faţă de răceala comună şi alte infecţii.

Vitamina C are un rol esenţial în metabolismul şi funcţiile creierului, ficatului, glandelor endocrine. Este implicată în metabolismul acizilor graşi, colesterolului, proteinelor şi lipoproteinelor, în formarea şi menţinerea integrităţii colagenului, în metabolismul glucidic, în creştere. Favorizează atât fixarea calciului în oase, cât şi absorbţia digestivă a fierului.

Vitamina B2 are acţiune de regenerare tisulară şi rol în metabolismul glucidelor, proteinelor, porfirinelor, fierului, lipidelor.

MODUL DE ADMINISTRARE

Comprimatele se lasă să se dizolve lent în gură, după mese. Se administrează 50-150mg/zi în funcţie de vârstă sau la recomandarea medicului.

CONTRAINDICAŢII

Preparatul nu are contraindicaţii.

Vitamina C Kid Prospect
Vitamina C Kid Prospect

FORMA DE PREZENTARE

Cutie cu 2 blistere a 10 comprimate masticabile.

MENŢIUNI

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original. Anu se utilza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat.

Produs de Fiterman Pharma, România

Pentru Ozone Laboratories SRL, România, Calea Şerban Vodă nr. 133, Clădirea D et. 2, sector 4, Bucureşti

Notificat de Ministerul Sănătăţii nr. 471/12.10.2005 (fructe de pădure),

472/12.10.2005(portocale), 473/12.10.2005 (căpşuni).

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.