E greu cu Bebelusii de 8 si 9 Luni?

Luna 8 Noi frontiere In toata aceasta perioada, copilul tau va fi foarte ocupat. Mainile sale, ca si toate celelalte parti ale corpului, vor fi intr-o continua miscare. Poate tine foarte bine obiectele in mana si continua sa-si perfectioneze indemanarea utilizand degetul mare in prinderea acestora. A invatat de asemenea cum sa-si utilizeze degetul aratator … Read moreE greu cu Bebelusii de 8 si 9 Luni?

Ce facem cu copilul intre 1 si 3 luni?

Luna intai Tine-ti minte ca fiecare copil e unic. Chiar daca copilul dumneavoastra trece mai repede sau mai incet printr-o etapa, el are o cale a lui pe care trebuie sa o urmese pentru a se dezvolta. Limitele care despart lunile (etapele) sunt foarte abstracte asa ca nu trebuie sa va ingrijorati daca copilul dumneavoastra … Read moreCe facem cu copilul intre 1 si 3 luni?

Ce trebuie sa faci cu copilul de 4 si 5 luni?

Luna 4 Dezvoltarea creierului Datorita tehnologiei moderne, putem stii mai multe despre dezvoltarea creierului, decat pana mai recent. Cercetari recente au confirmat ceea ce parintii intuiaiu deja: trairile bebelusilor sunt revelatoare in formarea unei idei despre cum gandesc si invata copiii. Cand iti tii copilul in brate pentru prima oara, creierul lui are deja 100 … Read moreCe trebuie sa faci cu copilul de 4 si 5 luni?

Ce probleme sunt la aparitia dintilor la copii?

Primii dinti incep sa se formeze foarte devreme, in timpul sarcinii chiar. Deci ingrijirea dintilor copilului incepe mult inainte de nastere, cand trebuie sa ai grija ca alimentatia ta sa fie corecta si sa contina toate elementele necesare pentru tine si viitorul copil. Desi dureaza cateva luni pana apar “dintii de lapte”, ei cresc constant … Read moreCe probleme sunt la aparitia dintilor la copii?

Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila