Prospect Osteo-Extra - pentru Oase | Prospecte.Net

Prospect Osteo-Extra – pentru Oase

Sharing

Osteo Extra Prospect

Pentru oase puternice

OSTEO EXTRA este o combinatie de ioni (calciu, magneziu, zinc si seleniu) si vitamine (D, K, C) esentiale pentru mentinerea unei structuri normale a oaselor atat la femei cat si la barbati, previne osteoporoza.
Sanatatea oaselor este influentata de aportul de calciu si vitamina D. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Suplimentarea aportului de calciu si vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice.

Pentru a deveni pe deplin active si pentru a exercita efectul in absorbtia calciului, vitamina D trebuie sa fie hidroxilata in ficat si in rinichi, un proces ce depinde de prezenta vitaminei C.

Afla mai multe despre...
Prospect Ospen 1000 - Infectii Respiratorii Cutanate
osteo-extra pentru oase si dureri de spate
osteo-extra pentru oase si dureri de spate

Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea normala a oaselor. Magneziul, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.

Descriere:

Osteo Extra este o combinație de minerale (calciu, magneziu, zinc) și vitamine (D, K2, C) esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos atât la femei cât și la bărbați.

Compozitie:

Calciu si Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor, iar suplimentarea cu magneziu reduce durerile de spate și îmbunătățește markerii osoși.
Vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice. Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de vitamina C.
Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. S-a demonstrat că, concentrația plasmatică a Seleniului este pozitiv corelată cu prevalența scăzută a densitatii minerale osoase (DMO) la om.
Vitamina K contribuie la fixarea calciului în oase prin activarea osteocalcinei (proteina cea mai abundentă din oase), ceea ce conduce la mineralizarea osoasă.

Afla mai multe despre...
Prospect Ofloxin - Boli Inflamatorii si Infectii

Mod de administrare:

2 tablete / zi, minim 3 luni alternate cu perioade de pauza
Prezentare: Osteo Extra x 60 tablete Evital

Sharing

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5,00 out of 5)

Încarc...

Lasă un comentariu

Solve : *
15 + 29 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum esti aici: Home » Prospect Osteo-Extra – pentru Oase