Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
osteo-extra pentru oase si dureri de spate

Prospect Osteo-Extra – pentru Oase

Sharing

Osteo Extra Prospect

Pentru oase puternice

OSTEO EXTRA este o combinatie de ioni (calciu, magneziu, zinc si seleniu) si vitamine (D, K, C) esentiale pentru mentinerea unei structuri normale a oaselor atat la femei cat si la barbati, previne osteoporoza.
Sanatatea oaselor este influentata de aportul de calciu si vitamina D. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Suplimentarea aportului de calciu si vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice.

Pentru a deveni pe deplin active si pentru a exercita efectul in absorbtia calciului, vitamina D trebuie sa fie hidroxilata in ficat si in rinichi, un proces ce depinde de prezenta vitaminei C.

osteo-extra pentru oase si dureri de spate
osteo-extra pentru oase si dureri de spate

Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea normala a oaselor. Magneziul, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.

Descriere:

Osteo Extra este o combinație de minerale (calciu, magneziu, zinc) și vitamine (D, K2, C) esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos atât la femei cât și la bărbați.

Compozitie:

Calciu si Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor, iar suplimentarea cu magneziu reduce durerile de spate și îmbunătățește markerii osoși.
Vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice. Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de vitamina C.
Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. S-a demonstrat că, concentrația plasmatică a Seleniului este pozitiv corelată cu prevalența scăzută a densitatii minerale osoase (DMO) la om.
Vitamina K contribuie la fixarea calciului în oase prin activarea osteocalcinei (proteina cea mai abundentă din oase), ceea ce conduce la mineralizarea osoasă.

Mod de administrare:

2 tablete / zi, minim 3 luni alternate cu perioade de pauza
Prezentare: Osteo Extra x 60 tablete Evital

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.