Prospect Osteo-Extra – pentru Oase

Sharing

Osteo Extra Prospect

Pentru oase puternice

OSTEO EXTRA este o combinatie de ioni (calciu, magneziu, zinc si seleniu) si vitamine (D, K, C) esentiale pentru mentinerea unei structuri normale a oaselor atat la femei cat si la barbati, previne osteoporoza.
Sanatatea oaselor este influentata de aportul de calciu si vitamina D. Vitamina D contribuie la mentinerea sanatatii oaselor. Suplimentarea aportului de calciu si vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice.

Pentru a deveni pe deplin active si pentru a exercita efectul in absorbtia calciului, vitamina D trebuie sa fie hidroxilata in ficat si in rinichi, un proces ce depinde de prezenta vitaminei C.

osteo-extra pentru oase si dureri de spate
osteo-extra pentru oase si dureri de spate

Vitamina C contribuie la formarea normala de colagen pentru functionarea normala a oaselor. Magneziul, zincul si vitamina A contribuie la mentinerea sanatatii oaselor.

Descriere:

Osteo Extra este o combinație de minerale (calciu, magneziu, zinc) și vitamine (D, K2, C) esențiale pentru menținerea sănătății sistemului osos atât la femei cât și la bărbați.

 

 

Vezi pretul acuma

Compozitie:

Calciu si Vitamina D contribuie la menținerea sănătății oaselor, iar suplimentarea cu magneziu reduce durerile de spate și îmbunătățește markerii osoși.
Vitamina D are un efect profilactic asupra fracturilor osteoporotice. Pentru a deveni pe deplin activă și pentru a-și exercita efectul în absorbția calciului, vitamina D trebuie să fie hidroxilată in ficat și în rinichi, un proces ce depinde de vitamina C.
Vitamina C contribuie la formarea normală de colagen pentru funcționarea normală a oaselor.
Seleniul contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar. S-a demonstrat că, concentrația plasmatică a Seleniului este pozitiv corelată cu prevalența scăzută a densitatii minerale osoase (DMO) la om.
Vitamina K contribuie la fixarea calciului în oase prin activarea osteocalcinei (proteina cea mai abundentă din oase), ceea ce conduce la mineralizarea osoasă.

Mod de administrare:

2 tablete / zi, minim 3 luni alternate cu perioade de pauza
Prezentare: Osteo Extra x 60 tablete Evital

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

[wpseo_breadcrumb]
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!