Prospect Celadrin Capsule Si Unguent – Intarirea si functionarea buna a articulatiilor

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Celadrin imbunatateste si umecteaza sistematic membranele celulare si astfel ii confera fluiditate si elasticitate maxima celulelor respectiv articulatiilor.

Celadrin Prospect

Acest proces cuprinde cresterea cantitatii lichidului sinovial in articulatii care duce la pastrarea flexibilitatii si mobilitatii articulatiilor dumneavoastra. Prin urmare, va puteti deplasa mult mai usor. In acest fel, Celadrinul opreste uzura continua a membranei celulare, care cauzeaza intarirea si functionalitatea redusa a articulatiilor.

Metoda optima de administrare:

Neavand efecte adverse, Celadrin se poate administra pe termen lung, zi de zi, asigurand astfel o lubrifiere permanenta a articulatiilor. Cea mai eficienta modalitate este de a folosi concomitent si capsulele si unguent.

Pentru ca tratamentul sa fie complet si eficient, recomandarea este ca in primele 2-3 luni sa se foloseasca in paralel capsule si unguent.

Perioada minima este de 3 luni de zile, fara pauza. Totusi, in functie de gradul de uzura al articulatiei, vechimea afectiunii, varsta, greutate, starea de sanatate a fiecarui om in parte, este recomandat sa se realizeze cure de minim 6 luni de zile,
astfel:
– 3 luni de zile 2 capsule pe zi,
– 3 luni de zile 1 capsula pe zi.

Vezi oferta de pretAceste cure de 6 luni de zile se pot repeta astfel: cura de 6 luni, pauza 1-3 luni sau fara pauza. Celadrin a fost conceput pentru a putea fi luat chiar zi de zi ca antiinflamator , analagezic si antireumatic 100% natural, fara efecte adverse.

Administrat zi de zi, Celadrin iti protejeaza articulatiile impotriva uzurii, durerilor si inflamatiilor.

Doza uzuala este de 2 capsule pe zi in timpul meselor.

Pentru obtinerea mai rapida a afectului antireumatic, antiinflamator si analgezic este indicat sa fie marita doza la 3 sau chiar 4 capsule pe zi, mai ales in prima luna de tratament. Aceasta mai ales in cazul artrozelor unde uzura articulatiei este intr-un stadiu acut, cronic sau in cazul coxartrozei si a gonartrozei, deoarece articulatiile soldului si a genunchiului sunt mai mari si mai complexe, iar pentru a spori cantitatea de lichid sinovial e nevoie de o doza marita.

Atentie: exista cazuri in care in prima luna sau in primele doua luni exista o amplificare a durerilor articulare sau exista senzatii de furnicaturi in articulatii, de aceea ii rugam pe cei care folosesc acest tratament sa nu sa se impacienteze. In prima faza exista o reactie de “rascolire” a organismului si astfel acolo unde exista probleme, blocaje (in cazul nostru articulatii), acestea se amplifica usor, dar pe parcurs durerile scad incepand cu a doua sau a treia luna si se consolideaza efectul antireumatic, analgezic si antiinflamator. De aceea este atat de important sa se respecte cura minima de 3 luni.Actiunea preparatului Celadrin :

Celadrin este un preparat, testat clinic, pentru ingrijirea articulatiilor bolnave, care a fost dezvoltat pe baza unui proces patentat de esterificare a uleiurilor. Celadrin este o substanta inovatoare si naturala, care are un efect, demonstrat clinic, asupra imbunatatirii mobilitatii si insanatosirii articulatiilor, fara niciun fel de efecte secundare.

Celadrin functioneaza pe baza unui principiu complet diferit fata de preparatele cu continut de sulfat de glucozamina si condroitina, care alimenteaza celulele cartilajelor articulatiilor printr-un proces indelungat, de ordinul saptamanilor. In schimb, efectul Celadrinului este vizibil in decurs de cateva zile de la inceperea administrarii sale.

Pierderea integritatii membranei celulare prin actiunea stimulilor de stres externi si interni are ca efect declansarea multor procese de imbatranire a articulatiilor. In cazul administrarii preparatului Celadrin Extract Forte, acesta are ca efect reinnoirea flexibilitatii, atenuarea disconfortului si cresterea mobilitatii articulare.

Celadrin reface structura lipidica la nivelul membranei celulare si permite refacerea si regenerarea celulelor. Aceasta intarire unica a membranei celulare conduce la un numar mare de procese de regenerare si reparare, care aduc articulatiei afectate o atenuare a disconfortului. Datorita imbunatatirii functionalitatii membranei celulare, se obtine o absorbtie mai buna a sulfatului de glucozamina si condroitina (SYSADOA) din sursele naturale dintr-o alimentatie echilibrata si diversificata.

Ce este Celadrin ?

Celadrin este un complex inovativ, patentat, 100% natural, format din 6 acizi grasi esterificati: miristic, miristoleic, palmitoleic, palmitic, lauric si oleic.

Sub ce forma se prezinta Celadrin ?

Celadrin se prezinta sub forma de capsule si unguent.

Capsulele actioneaza la nivelul intregului aparat locomotor, muscular si tegumentar (articulatii, coloana, muschi, piele), unguentul actioneaza local, acolo unde este aplicata.

Care este mecanismul de actiune al preparatului Celadrin ?

Uzura articulatiilor este cauzata de 2 factori de baza: inflamatia si insuficienta lubrifiere si fluiditate a membranei celulare. Celadrin are o actiune terapeutica asupra ambelor factori.

Astfel, pe de o parte, atunci cand este administrat, Celadrin inhiba sinteza de mediatori proinflamatori, precum tromboxan (TX)* sau leucotriene (LT) – inhiba 5-Lipoxigenaza** care initiaza sinteza leucotrienelor. De asemenea, Celadrin inhiba enzima COX-2 (ciclooxigenaza 2) care face ca acidul arahidonic sa fie transformat in prostaglandine inflamatorii (PG) in organism. Acizii grasi cetilati din Celadrin ajuta la reducerea secretiei interleukinei 6 (IL-6) si ajuta la controlul unor alti factori imuni responsabili de inflamatie in organism. De asemenea, acizii grasi cetilati din compozitia preparatului natural Celadrin ajuta la scaderea nivelului proteinei C-reactive (PCR), un indicator important al procesului inflamator din organism, precum si al riscului de infarct miocardic sau accident vascular.

Pe de alta parte, Celadrin actioneaza asupra refacerii (repararii) membranei celulare, ce are ca un prim efect terapeutic cresterea si reglarea fluidelor care captusesc oasele si articulatiile, cel mai important fiind lichidul sinovial si asigura astfel lubrifierea permanenta a aparatului osteoarticular.

Prin actiunea sa la nivel celular Celadrin ajuta membrana celulara sa combata substantele inflamatoare, proces care duce la reducerea inflamatiei si reducerea durerii. Astfel, Celadrin protejeaza membrana celulara impotriva atacurilor substantelor inflamatoare, precum citokinele inflamatorii, care fac ca membrana celulara sa se uzeze si articulatia sa se rigidizeze. Prin repararea membranei celulare, este favorizata o absorbtie mai buna de sulfat de glucozamina si condroitina care ajuta la refacerea cartilajului articular.

Celadrin se adreseaza cauzei afectiunilor articulare si nu doar simptomelor.

In ce afectiuni se poate folosi Celadrin ?

Avand proprietati antireumatice, antiinflamatoare si analgezice extraordinare, acest preparat natural este indicat in: reumatism, orice forma de artroza (gonartroza, coxartroza, artroza umarului, artroza gleznei, artroza generalizata), artrita, poliartrita reumatoida, poliartrita juvenila, spondilita anchilozanta, dureri de spate si coloana, spondiloza cervicala, spondiloza lombara, hernie de disc, discopatie lombara, tendinite, luxatii, entorse, ruptura de ligament, intinderi musculare, dureri articulare (artritice, reumatice), dureri de spate (coloana), dureri musculare, etc.

Care este modalitatea de administrare?

Neavand efecte adverse se poate administra pe termen lung, zi de zi, asigurand astfel o lubrifiere permanenta a articulatiilor. Cea mai eficienta modalitate este de a folosi concomitent si capsulele si unguent.

Pentru ca tratamentul sa fie complet si eficient, recomandarea este ca in primele 2-3 luni sa se foloseasca in paralel capsule si unguent.
Perioada minima este de 3 luni de zile, fara pauza. Totusi, in functie de gradul de uzura al articulatiei, vechimea afectiunii, varsta, greutate, starea de sanatate a fiecarui om in parte, este recomandat sa se realizeze cure de minim 6 luni de zile, astfel: 3 luni de zile 2 capsule pe zi, 3 luni de zile 1 capsula pe zi.

Aceste cure de 6 luni de zile se pot repeta astfel: cura de 6 luni, pauza 1-3 luni.

Doza uzuala este de 2 capsule Celadrin pe zi in timpul meselor.

Pentru obtinerea mai rapida a afectului antireumatic, antiinflamator si analgezic este indicat sa fie marita doza la 3 sau chiar 4 capsule pe zi, mai ales in prima luna de tratament. Aceasta mai ales in cazul artrozelor unde uzura articulatiei este intr-un stadiu acut, cronic sau in cazul coxartrozei si a gonartrozei, deoarece articulatiile soldului si a genunchiului sunt mai mari si mai complexe, iar pentru a spori cantitatea de lichid sinovial e nevoie de o doza marita.

Atentie: exista cazuri in care in prima luna sau in primele doua luni exista o amplificare a durerilor articulare sau exista senzatii de furnicaturi in articulatii, de aceea ii rugam pe cei care folosesc acest tratament sa nu sa se impacienteze. In prima faza exista o reactie de “rascolire” a organismului si astfel acolo unde exista probleme, blocaje (in cazul nostru articulatii), acestea se amplifica usor, dar pe parcurs durerile scad incepand cu a doua sau a treia luna si se consolideaza efectul antireumatic, analgezic si antiinflamator. De aceea este atat de important sa se respecte cura minima de 3 luni.

Celadrin - pentru articulatiiCeladrin – pentru articulatii

Exista contraindicatii sau reactii adverse ale administrarii preparatului natural Celadrin ?

Unul din marile avantaje ale acestui produs natural este ca nu are contraindicatii, cu exceptia copiilor pana la 3 ani si a femeilor insarcinate sau care alapteaza. Deci, el poate fi luat fara nicio problema de catre cei cu diabet, de catre cei care fac tratament cu anticoagulante, cu antibiotice, cu produse homeopate, etc. etc. In plus, utilizarea acestui preparat nu are efecte adverse nocive. Mai mult decat atat, spre deosebire de antiinflamatoarele clasice, el poate fi folosit pe termen lung, ceea ce este chiar recomandat pentru a asigura lubrifierea permanenta a articulatiilor. Este indicata folosirea acestui preparat pe o perioada mai lunga de timp si pentru ca efectul adiministrarii lui este unul cumulativ.

Care sunt dovezile eficientei tratamentului cu Celadrin ?

In primul rand, Celadrin este un preparat natural testat clinic. Exista un numar semnificativ de teste si studii clinice realizate cu Celadrin , toate avand rezultate pozitive. Unele dintre aceste teste clinice au fost publicate in Revista de Reumatologie, cea mai prestigioasa revista medicala de reumatologie la nivel mondial, altele in “Journal of Strength and Condititioning Research” sau in alte reviste medicale. Important de stiut este faptul ca aceste reviste publica doar testele clinice verificate in urma unor selectii riguroase desfasurate in cadrul redactiilor compuse din medici.

In al doilea rand, acest preparat 100% natural este singurul preparat pentru dureri articulare, reumatice, dureri de spate si de muschi recomandat de catre medicii Federatiei Internationale de Medicina Sportiva. Din 1928, anul infiintarii federatiei si pana in prezent, acest complex forte de acizi grasi cetilati este primul si singurul preparat natural pentru articulatii si muschi recomandat de catre medicii de la FIMS pentru ca actiunea sa este sigura si rapida asupra problemelor locomotorii.Medicii acestei federatii recomanda acest preparat natural pentru ca, in opinia lor, actiunea sa terapeutica in cazul aparatului locomotor este cea mai rapida si cea mai sigura dintre toate produsele naturale destinate articulatiilor si muschilor. Acest produs se adreseaza tuturor categoriilor de varsta pentru a avea un aparat locomotor sanatos, deci se poate folosi si de catre oamenii de varsta a 3-a, cat si de catre cei tineri.

In al treilea rand, din cazuistica cu pacientii nostri, pot sa va spun ca am tratat si tratam cu rezultate excelente o serie de afectiuni articulare cu acest preparat natural sub forma de capsule si unguent.

In al patrulea rand, pana acum, la nivel mondial, s-au vandut peste 1 miliard de capsule Celadrin , deci, este un produs natural utilizat la scara larga in intreaga lume.
In al cincilea rand, Celadrin este un preparat natural creat conform unei metodologii stiintifice patentate (brevet SUA #5,569,676), fiind un produs natural sigur pentru consum intern.

Caror categorii de varsta se adreseaza?

Acest complex este recomandat tuturor categoriilor de varsta, care se confrunta cu dureri si afectiuni reumatice, articulare, musculare sau la nivelul coloanei vertebrale. Avand in vedere modul de actiune al acestui complex de acizi grasi cetilati, prin faptul ca acesta opreste uzura continua a membranei celulare si creste cantitatea de lichid sinovial din articulatii, procese care se produc mai ales la oamenii de varsta a 3-a, cu siguranta este foarte indicat si recomandat mai ales pentru cei varstnici, dar poate fi utilizat si de catre cei tineri, de exemplu in poliartrita juvenila, in luxatii, entorse, ruptura de ligament, accidente si dureri musculare. S-a observat ca exista din ce in ce mai multe cazuri de artroza sau artrita si printre cei tineri, asa ca acest preparat poate fi luat cu toata increderea si de catre ei.

Care sunt avantajele tratamentului cu Celadrin ?

Exista o serie intreaga de avantaje ale tratamentului cu Celadrin , cum ar fi:

  • Celadrin se adreseaza cauzei afectiunilor articulare si nu doar simptomelor.
  • In comparatie cu alte produse destinate articulatiilor si muschilor, Celadrin Extract Forte are o actiune rapida si vizibila in 10-20 de zile (in cele mai multe cazuri) de la inceputul administrarii. Unguentul Celadrin are un efect analgezic, antiinflamator si antireumatic in aprox. o ora de la inceputul aplicarii.
  • Celadrin este un produs natural patentat si testat clinic. Celadrin are o actiune sigura asupra articulatiilor, coloanei si a muschilor, actiunea sa fiind probata de un numar mare de teste si studii clinice. O garantie in plus a functionalitatii acestui preparat natural o constituie recomandarea Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, Celadrin fiind singurul preparat 100% natural pentru dureri articulare, reumatice, dureri de spate si de muschi recomandat de catre medicii Federatiei Internationale de Medicina Sportiva, membra a Comitetului Olimpic International
  • Celadrin este un antireumatic, antiinflamator si analgezic 100% natural fara efecte adverse. Cu alte cuvinte, administrarea lui nu ataca stomacul, ficatul, intestinul, nu modifica tensiunea, etc.
  • Celadrin nu are contraindicatii, deci poate fi luat de catre cei care au diabet (ceea ce nu este posibil in cazul produselor ce contin sulfat de glucozamina), poate fi luat de catre cei care iau anticoagulante, cei care iau antibiotice, etc. Celadrin poate fi asociat cu orice schema de tratament medicamentos sau naturist.
  • Celadrin poate fi luat pe termen lung(este chiar recomandat), administrarea lui indelungata avand si efectul cumulativ. Celadrin poate fi luat zi de zi pentru a asigura lubrifierea permanenta a articulatiilor, flexibilitate si mobilitate sporita.
  • Celadrin este de un real ajutor ca si tratament complementar in poliartrita reumatoida.
  • Celadrin se adreseaza tuturor categoriilor de varsta.
  • Celadrin acopera o gama larga de afectiuni in care poate fi folosit.

Istoricul descoperirii:

Efectul acizilor grasi esterificati a fost “descoperit” in timpul unor experimente, cand s-a constatat ca la un anumit lot de soareci de laborator (Swiss albino) nu poate fi provocata artificial osteoartrita. Ulterior s-a constatat ca acest efect de protectie il are acidul miristic pe care corpul soarecilor este capabil sa il produca.

Actuala generatie de Celadrin Extract Forte, sub forma de capsule, este absorbita mai rapid din tubul digestiv si patrunde usor in celulele tesuturilor tinta, unde actioneaza mai rapid decat preparatele pentru articulatii sub forma de tablete. In cazul durerilor acute este recomandata aplicarea Cremei Celadrin pe locul afectat, deoarece aparitia efectului scontat dupa aplicare este foarte rapida.

Dupa o utilizare indelungata nu exista o diferenta intre puterea de absorbtie a cremei si a capsulelor, in ambele cazuri se ajunge la o absorbtie de 95% din substantele active si depinde numai de dumneavoastra carei forme de preparat ii dati intaietate. Totusi, ca si tratament de baza, noi recomandam administrarea preparatului Celadrin Extract Forte sub forma de capsule si suplimentar (si, mai ales, in cazuri acute) a Cremei Celadrin .

Lucrarea de baza in domeniul cercetarii functionalitatii Celadrinului este lucrarea lui Hessling din anul 2002, care a fost publicata in renumita revista The Journal of Rheumatology. Studiul a fost efectuat pe 64 de pacienti. Acestia au fost impartiti in doua grupe, prima grupa a folosit un produs placebo, a doua grupa capsule continand 350 mg Celadrin. Ambele grupe au fost supuse unei serii de teste pentru a constata gradul de imbunatatire in cazul deplasarilor.

Pacientii au fost chestionati cu privire la durere, rigiditate si disconfort, a urmat apoi o masurare reala a mobilitatii articulatiilor genunchilor (masurarea unghiului de indoire). Dupa doar o luna de administrare, la pacientii din a doua grupa s-a obtinut o diminuare a tumefactiilor, s-a atenuat in mod semnificativ durerea si s-a constatat, intr-o mare masura, o imbunatatire a amplitudinii de indoire a articulatiilor.Intr-un studiu controlat placebo dublu-orb, efectuat la Universitatea din Connecticut, au fost evaluate efectele cremei topice Celadrin in cazul unor pacientii suferind de osteoartrita. Dupa numai 30 de minute de la aplicarea cremei,s-a constatat o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate. La pacienti a fost evaluat gradul de mobilitate, nivelul durerilor, timpul in care pacientul a fost capabil sa se puna in miscare, timpul de deplasare pe scari si testarea rezistentei musculare. Importanţa efectelor a fost demonstrata in cadrul fiecaruia dintre teste.

Preparatul Celadrin este un produs natural compus din derivatii cetilati ai acizilor miristic, miristoleic, lauric, palmitoleic, palmitic si oleic si a fost conceput stiintific in asa fel incat sa fie obtinut un efect maxim, constand in redarea mobilitatii si sanatatii articulatiilor.

CELADRIN CAPSULE

 

celadrin mobilitate pentru articulatiiceladrin – mobilitate pentru articulatii

cumpara-online 

Vezi si Celadrin Unguent pentru o actiune sinergica

celadrin-unguent 

Buton-pret-galben-electrokLasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close