Prospect Artrovit

Sharing

 Prospect: Informatii pentru utilizatori

Artrovit, pentru articulatii

INDICAŢII:

Artovit este un supliment alimentar eficient ce asigura un aport optim de substante nutritive necesare pentru buna functionare a articulatiilor. Cauza celor mai frecvente afectiuni articulare este degradarea cartilajului ca urmare a proceselor degenerative aparute o data cu inaintarea în varsta sau inflamatiile locale foarte dureroase. Artrovit ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos prin continutul sau de glucozamin sulfat, MSM ( metilsulfonilmetan ) asociate eficient cu Siliciu. Aceste componente sunt esentiale pentru structura cartilajelor sanatoase. Siliciul din formula este extras din coada calului (Equisetum arvense), plantă ale carei tulpini sunt bogate in acid silicic si saruri de bioxid de siliciu.

Artrovit articulatii sanatoase
Artrovit articulatii sanatoase

Extractul din Boswellia conţine principii active cu efect antiinflamator şi antiartritic, iar extractul de Ghimbir controleaza raspunsul antiinflamator al organismului prin blocarea enzimelor implicate. Asocierea extractelor din ghimbir şi Boswellia serrata s-a dovedit eficienta in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice, excrescentelor osoase. Artrovit prin complexitatea formulei sale ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii.

 • necesar pentru buna functionare a articulatiilor
 • ofera o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii
 • eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase
 • ajuta la regenerarea tesutului cartilaginos

Compozitie :

 • Sulfat de glucozamina…………………………………………………..125mg
 • MSM(metilsulfonilmetan)………………………….……………………83,5mg
 • Extract 5:1 de radacina de Ghimbir(Zingiber officinale)……………..83,5mg
 • Extract 4:1 de Boswellia serrata ……………………………………….50mg
 • Siliciu ………………………………………………………………………..17mg;
 • Bor aminoacid ………………………………………………………………………………..33,5mg
 • Extract de Coada Calului (Equisetum arvense)………………..7%; Ingredinte inactive: gelatina si apa purificata

ACŢIUNE :

ARTROVIT este un supliment eficient ce asigura un aport optim de substante nutritive necesare pentru buna functionare a articulatiilor. Artrovit prin complexitatea formulei sale oferă o nutritie adecvata cartilajelor, inlaturand simptomele de rigiditate si mobilitate limitata, precum si durerile inflamatorii. Este eficient in calmarea durerii si reducerea inflamatiilor in cazul bolilor reumatismale, bolilor artrozice sau excrescentelor osoase.

 

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Artrovit este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza, si se recomanda a se combina cu anticoagulante. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula x 1-3 /zi, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Artrovit