Prospect Smirna 5% 30ml Crema

Sharing

Crema Smirna 5% 30ml 

Poate fi utilizat ca ADJUVANT in tratamente dupa cobalto-terapie.

Produsul are un intens efect emolient, hidratant, protector, tonifiant, reconfortant, vitaminizant şi nu în ultimul rând curativ în afecţiuni cutanate printr-o puternică acţiune antiinflamatoare şi cicatrizantă.

derm-crema-smirna-5-30ml-81375

Buton-pret-galben-electrok

Recomandari:
Produsul poate fi utilizat ca ADJUVANT în:
– tratarea leziunilor cutanate;
– dermatoze;
– pielo-dermatite;
– hemoroizi externi;
– fisuri anale;
– varice;
– artrite;
– arsuri provocate de agenţi termici si chimici;
– radiaţii solare;
– cobalto-terapie.
De asemenea, este deosebit de eficient in:
– acneea juvenila
– tratarea muşcăturilor de ţânţari, păienjeni si înţepăturilor de albine
In cazul plăgilor, arsurilor si ulcerului varicos se face toaleta plăgii după care se aplică în strat subţire şi se protejază cu un pansament steril.
Fiind un produs natural, nu are efecte secundare, el potenţează efectul altor medicamente, caz în care trebuie consultat medicul dumneavoastră.

Precauţii:
Fiind produs nou si mai puţin studiat, utilizati-l in straturi subţiri.
Cereţi sfatul persoanelor competente daca boala evoluează bine sau nu. Nu este indicat persoanelor care au antecedente, hipersensibilitate la rasina sau alergii la unul din ingrediente.
La gravide nu a fost studiat, de aceea se recomanda ca înainte de inceperea tratamentului sa fie consultat un medic dermatolog. In timpul tratamentului este recomandat un regim alimentar adecvat (fara carne).

Mod de administrare: uz extern
Pentru obţinerea unor rezultate bune, se va aplica crema pe locul afectat curat de doua ori pe zi.

Produs romanesc

Recomandari: piele, par si unghii

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Smirna 5% 30ml Crema