Prospect Entran Forte

Prospect: Informatii pentru utilizatori

Entran forte

supliment alimentar

Compozitie:

O capsula contine:
– panax ginseng 75 mg,
– cordyceps sinensis 75 mg,
– cistanche deserticola 40 mg.
Un comprimat contine:  tangkat ali extract 80 mg.

Entran Forte Prospect
Entran Forte Prospect

Indicatii:
Spre deosebire de alte suplimente alimentare destinate imbunatatirii performantelor sexuale, Entran Forte nu este un tratament de lunga durata.
Entran Forte este recomandat persoanelor care doresc sa obtina la un moment dat o performanta si o placere sexuala superioara.
Entran Forte conduce la cresterea performantelor sexuale fara riscul unor efecte secundare.

Principalele efecte ale Entranului Forte sunt de stimulare si de crestere a libidoului, asociate cu un puternic efect tonic si de detoxifiere.

In plus, mareste fluxul sanguin in zona organelor genitale, sporeste apetitul sexului si durata erectiei.

Prin actiunea sa rapida, in mai putin de o ora de la administrare (fara efecte negative), Entran Forte reprezinta solutia perfecta pentru barbatii care doresc sa o placere sexuala superioara.

Entran Forte nu prezinta efecte adverse, nu provoaca senzatie de oboseala, dureri de cap, vedere colorata si probleme cardiace.

Administrare:
Se recomanda administrarea dozei unice (o capsula si un comprimat o data), cu aproximativ 1 ora inainte de actul sexual, nu mai des de o data pe zi.
La persoanele de peste 45 ani, se recomanda administrarea Entran Forte nu mai des de o data la 3 zile.

Cale de administrare: orala.

Efecte secundare:
Datorita ingredientilor 100% naturali, Entran Forte nu prezinta efecte adverse, nu provoaca senzatie de oboseala, dureri de cap, vedere colorata, probleme cardiace.
Entran Forte conduce la o erectie puternica dupa stimulare, prin cresterea fluxului sanguin in zona organelor genitale, dar si printr-o stimulare generala a intregului organism si a sistemului nervos.
Datorita formulei sale complexe in ingredienti, pe langa o actiune de stimulare a functiei sexuale (cresterea excitabilitatii si libidoului), efectele tonice si detoxifiante conduc la o functionare mai buna a intregului organism.

Contraindicatii
Nu se administreaza copiilor, femeilor in perioada de sarcina si alaptare, bolnavilor suferinzi de afectiuni cardiace sau renale, persoanelor in varsta.

Conditii de pastrare:
A se pastra la temperaturi sub 25 de grade C, in ambalajul original.

Fiind un produs 100% natural, nu trebuie sa-ti faci probleme ca devii dependent, asa ca poti sa-l iei linistit fix atunci cand ti-o cere instinctul. Se consuma ocazional, nu trebuie sa faci vreun tratament special. Nefiind un medicament, Entran se elibereaza fara prescriptie medicala.

 

Ambalaj: o capsula si un comprimat / plic

Administrare: capsula si comprimatul se administreaza in doza unica cu 1 ora inainte de actul sexual.

Producator:
Insitute of Medical Research

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila