Prospect Bil Plus

Sharing

Bil Plus Prospect

20 comprimate filmate

Prin aportul de săruri biliare şi enzime digestive, Bil Plus asigură digestia eficientă a alimentelor şi elimină efectele abuzurilor alimentare. Cu o formulă complexă, Bil Plus acţionează eficient în cazul persoanelor a căror activitate încetinită a bilei de a secreta săruri biliare (bilă leneşă) conduce la o digestie dificilă a alimentelor.

Compoziţie: extract bilă bovină -100 mg, extract de pancreatină – 50 mg, bromelaină pudră – 25 mg şi exdpienţi pentru un comprimatfilmat.

Cum acţionează principiile active din compoziţia Bil Plus?

bil plus prospect
bil plus prospect


Prin asocierea unui extract de origine animală (extract din bilă bovină) cu enzime digestive (pancreatină, bromelaină), Bil Plus stimulează şi uşurează digestia alimentelor, fiind benefic persoanelor cu tulburări de digestie datorate deficitului de enzime pancreatice şi săruri biliare, balonări, tulburări digestive prin exces alimentar.

Extractul din bilă bovină alături de pancreatină (enzimă secretată în mod natural de pancreas) şi bromelaină ţenzima proteolitică care se ăseşte în ananas), contribuie la digestia eficientă a proteinelor, lipidelor şi glucidelor, normalizează procesul digestiv şi menţine tractul igestiv în stare optimă.

Extractul din bilă bovină (săruri biliare) are acţiune coleretică şi colecistochinetică, îmbunătăţind absorbţia lipidelor, digestia şi tranzitul intestinal.

Datorită principiilor active conţinute, Bil Plus este eficient în cazul indigestiei, flatulenţei şi diareei de fermentaţie intestinală. Totodată preîntâmpină greaţa, balonările şi disconfortul abdominal care însoţesc excesele alimentare.

Care este forma de prezentare pentru Bil Plus?

Cutii cu 2 blistere a câte 10 comprimate filmate.

Cum se administrează Bil Plus?

Se administrează 1 comprimatfilmat de3oripezi înainte, în timpul mesei sau după masă.

Care pot fi manifestările neplăcute în cazul administrării de Bil Plus?

Rareori greaţă, diaree.

Care sunt precauţiile ce trebuie luate la administrarea de Bil Plus?

Nu se administrează în caz de obstrucţie biliară, insuficienţă renală gravă, insuficienţă hepatică gravă, alergie la una din componente.

Menţiuni

Ase păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Produs de Contract Pharmacal Corporation, USA

Pentru Ozone Laboratories Pharma SA, parte a grupului Labormed

 

 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Bil Plus