BIOTICS capsule naturale pentru refacerea florei intestinale

Biotics, pentru refacerea florei intestinale
Stilul de viata modern, ce include utilizarea alimentelor inalt procesate, tratamente frecvente cu antibiotic, calatorii la distanta cu schimbarea tipului de alimentatie, poate determina dereglarea tranzitului intestinal: aparitia diareei, a constipatiei sau a sindromului de colon iritabil.
Pentru tratamentul sau prevenirea acestor dereglari, medicii recomanda tot mai frecvent Biotics, medicamentul probiotic nr. 1 din Romania. Biotics este disponibil atat sub forma de capsule pentru adulti – Biotics Ozone, cat si sub forma de plicuri cu pulbere suspendabila pentru bebelusi si copii – Biotics Baby.
Datorita continutului de microorganisme din specia Lactobacillus, Biotics reface microflora intestinala ducand la mentinerea sistemul digestiv sanatos si la imbunatatirea starii generale de sanatate a organismului, fiind in acelasi timp foarte bine tolerat.
Adultii pot apela la Biotics pentru prevenirea sau inlaturarea diareei (post antibiotic, din timpul calatoriilor etc.), a intestinului iritabil (manifestari de tip durere abdominala si alternanta diaree – constipatie etc.) sau problemelor hepatice.
Biotics Baby poate fi folosit inca din prima zi de viata a bebelusului, pentru a asigura popularea tubului digestiv cu o flora bacteriana echilibrata si pentru a preveni problemele de tranzit intestinal frecvente la aceasta varsta.
Pentru copiii de peste 1 an, Biotics Baby este util in timpul administrarii antibioticelor (pentru prevenirea diareei), pentru remiterea rapida a diareei acute si in cazul copiilor alergici (deoarece Biotics Baby ajuta organismul sa faca fata mai bine alergenilor). Pulberea Biotics Baby se poate suspenda in orice lichid, fara a schimba gustul sau proprietatile acestuia, astfel incat micutii o vor accepta cu placere.
Biotics Ozone si Biotics Baby sunt disponibile in farmacii, la nivel national, la pretul recomandat de 15 lei (20 de capsule pentru adulti) si 18 lei (10 plicuri cu pulbere pentru bebelusi si copii).
Flora intestinala are un rol important in digestie si in imunitateaorganismului fiind formata din stratul natural de bacterii „bune” aflat pe intestin. Astfel, flora intestinala degradeaza resturile alimentare nedigerate intr-o forma in care acestea sa poata tranzita peretii tubului digestiv si sa intre in sistemul vascular. Tot flora intestinala participa la sinteza unor vitamine (complexul de B-uri, vitamina K) si mentine un mediu ostil instalarii bacteriilor patogene potential cauzatoare de boala.
Echilibrul acestei flore bacteriene intestinale este foarte sensibil. Numerosi factori pot perturba nivelul bacteriilor intestinale: medicamente precum antibioticele, anticonceptionalele, unele afectiuni ale sistemului digestiv, stresul. Flora intestinala are nevoie de sase luni pentru a se reface dupa un tratament de o saptamana cu antibiotice. Probioticele pot corecta aceste dezechilibre ale florei intestinale, iar beneficiile lor nu se opresc aici.
Probioticele sunt culturi vii de bacterii asemanatoare celor care traiesc in colon si care sunt folosite drept suplimente alimentare datorita efectelor benefice pe care le au asupra organismului.