Prospect Mentat – Memorie Parkinson Alzheimer

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Prospect Mentat

Indicatii de utilizare: 

• Deficiente de atentie, memorie, concentrare
• Stres, surmenaj intelectual, insomnie
• Anxietate, depresie
• ADHD
• Sindrom hiperkinetic
• Recuperare post accident vascular cerebral
• Adjuvant in Parkinson, maladia Alzheimer, epilepsie, tratamente de dezalcoolizare si dezintoxicare

 

Supliment alimentar din extracte vegetale

PREZENTARE

Mentat -memorie si concentrareMentat -memorie si concentrare

Vezi pretul aiciCOMPOZIŢIE/ tableta:

Contine Extracte din:

 • – Bacopa monnieri (herba) – 136 mg,
 • – Centella asiatica (herba) – 70 mg,
 • – Withania somnifera (rădăcini)
 • – Ginseng indian -52 mg,
 • – Evolvuius alsinoides (herba) – 52 mg,
 • – Nardostachys jatamansi (rizomi) – Mir de nard – 52 mg,
 • Valeriana wallichii (rizomi) – 50 mg,
 • – Embelia ribes (fructe) – 50 mg,
 • – Prunus amygdalus (seminţe) – Migdal – 50 mg,
 • – Acorus calamus (rizomi) – Obligeana – 42 mg,
 • – Tinospora cordifolia (tulpini) – 36 mg,
 • – Terminalia chebula (fructe) – 36 mg,
 • – Emblica officinalis (fructe) – Agrişe indiene – 36 mg,
 • – Oroxylum indicum (scoarta) – 32 mg,
 • – Celastrus paniculatus (fructe) – 32 mg.

Mai contine Pulberi:

 • – Bacopa monnieri (herba) – 80 mg,
  – Withania somnifera (rădăcini) – Ginseng indian – 18 mg,
 • – Mucuna pruriens (seminţei 18 mg,
 • – Elettaria cardamomum (fructe) -Cardamon – 18 mg;
 • – Terminalia arjuna (scoarta)- 18 mg,
 • – Anethum sowa (seminţe) – 18 mg,
 • – ipomoea digitata (tuberi) – 18 mg,
  – Zingiber officinale (rizomi) – Ghimbir – 14 mg,
 • – Terminalia belerica (fructe) – 14 mg,
 • – Myristica fragrans (fructe) – Nucşoara – 14 mg,
  – Syzygium aromaticum (boboci florali) – Cuişoare – 10 mg,
 • – Mukta pishti – Perle procesate – 3 mg.
 • Excipienţi: silicat de aluminiu si magneziu, celuloza microcristalina, carboximetilceluloză sodica, dioxid de siliciu coloidal,
  boricin, stearat de magneziu, hidroxipropil metilceluloza, etilceluloza, polietilenglicol 400, polietilenglicol 6000.

Nu conţine arome sau coloranţi artificiali.

CARACTERISTICILE MENTATULUI :

Produsele naturale de la Himalaya Herbal Healthcare sunt apreciate in peste 70 de tari si oferă soluţii eficiente de îngrijire a sanatatii.

Gama produselor Himalaya Herbal Healthcare cuprinde suplimente alimentare preparate din extracte vegetale si pulberi de plante recoltate din zonele nepoluate ale munţilor Himalaya.
Mentat tablete are efect favorabil asupra stării de sănătate a organismului prin creşterea capacitatii de concentrare si memorare, si creşterea rezistentei la stres.

Bacopa monnieri – tonic nervos care creste capacitatea de invatare si memorare, are efect anxiolitic si antidepresiv

Centella asiatica –  asigura nutritia neuronala si imbunatateste circulatia la nivel cerebral fiind folosit in epuizare nervoasa si pentru relaxare

Withania somnifera – efect puternic antistres si antioxidant, are rol in regenerarea neuronilor si combate oboseala cronicaNordostachys jatamansi – reduce agitatia si insomnia la hiperkinetici si are rol antiepileptic

PROPRIETĂŢILE PRODUSULUI MENTAT:

Creste capacitatea de concentrare si memorare, imbunatateste atentia si rezistenta la stres. Ameliorează tulburările de comportament (furie, agresivitate, ostilitate) si este benefic in sindromul hiperkinetic la copii.

Imbunatateste articularea cuvintelor si corectează defectele de vorbire (AVC).

Asigura o buna oxigenare a ţesutului nervos fara sa producă agitaţie nervoasa sau insomnii, recomandând-se in cazuri de oboseala si epuizare.

ADMINISTRARE MENTAT:

Pentru obţinerea unor rezultate favorabile in imbunatatirea stării de sanatate, acest supliment alimentar se recomanda a fi administrat timp de 3-6 luni astfel:
la copii peste 6 ani: 1-2 tablete pe zi;
la adulţi: 2 tablete de 2 ori pe zi.

A nu se depăşi doza zilnica recomandata

PREZENTARE: Flacoane cu 50 tablete.

VALABILITATE: Expira la data înscrisa pe ambalaj.

Atentie: Acesta este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat si echilibrat.

A nu se lasa la îndemana copiilor mici.

A se păstra la temperatura camerei, in ambalajul original.

Importator unic:

Prisum International Trading SRL

Producător:

The Himalaya Drug Company
Makali. Banaalore 562 123 (India)

Mai  jos  puteti vedea pretul si disponibilitatea.

Vezi oferta de pretPlantele ce stimuleaza memoria si concentrarea

Cu ajutorul extractelor din plante, putem elimina factorii vinovaţi de pierderile de memorie, cum sunt stresul, deprimarea şi odihna insuficientă, şi ne îmbunătăţim puterea de concentrare, în egală măsură.

 • Salvia, eficientă în condiţii de stres

Cele mai importante principii terapeutice ale salviei sunt legate de creşterea capacităţii de a memora informaţii noi. Cercetările moderne au scos în evidenţă faptul că salvia are efecte benefice asupra creierului, nervilor şi sistemului endocrin, ameliorând puterea de concentrare în cazul persoanelor surmenate. Planta este bogată în principii active care ajută la relaxarea organismului după perioade prelungite de stres. Terapeuţii recomandă o cură cu infuzie de salvie, timp de două luni.

Salvia are beneficii uimitoare asupra creierului, acţionând puternic asupra cortexului cerebral. Această plantă reduce oboseala pshihică şi recuperează memoria, dar are şi marea capacitate de a creşte puterea de concentrare.

Se face cură de una-două luni, timp în care se bea zilnic, după fiecare masă, câte o cană cu infuzie de salvie (două linguriţe de frunze uscate la 200 ml apă clocotită). Este utilă mai ales celor care au de învăţat în timp scurt şi se află sub presiunea stresului.

Salvia înviorează simţurile şi ascute mintea, deci este utilă în caz de surmenaj intelectual.

Citeste despre aceasta Salvia   si afli pretul si disponibilitatea ei.

Acţiunea ei directă asupra cortexului cerebral se soldează cu mărirea capacităţii de concentrare, combaterea oboselii mentale, revigorarea simţurilor şi a memoriei.

 • Ginsengul combate oboseala intelectuală

Ginsengul are o acţiune benefică asupra memoriei, combătând epuizarea fizică şi intelectuală. Această plantă tratează anemia, insomniile, tulburările de circulaţie sanguină şi încetineşte procesul de îmbătrânire.Cura cu ginseng protejează organismul de efectele stresului, creşte rezistenţa la efort prelungit şi sporeşte puterea de concentrare. Cura durează o lună şi în acest interval se iau câte 10 picături de tinctură, de trei ori pe zi (concentraţie hidroal-coolică de 25%) sau câte şase capsule de 50 mg pe zi, timp de 30 de zile.

Ginsengul oxigenează creierul, creşte forte mult atenţia şi calmează stresul psihic. Tratează cu succes deficienţele de memorie.

Afla mai multe : pret si disponibilitate  Ginseng

Unul dintre produsele ”far” ale fitoterapiei, ginsengul, bogat în minerale şi vitamine, stimulează tonusul şi dă pinteni proceselor de memorare şi concentrare, ţinând astfel stresul la distanţă.

 •  Pelinul, un tonic cerebral

Pelinul este o plantă care stimulează sistemul nervos central şi care în acelaşi timp, este eficientă în congestia cerebrală. De aceea, pelinul este recunoscut ca un tonic cerebral foarte puternic. Mai mult, specialiştii au descoperit şi alte beneficii ale plantei: combate tulburările de somn, permiţând creierului să stocheze informaţiile în timpul nopţii. Pelinul se utilizează sub formă de infuzie, care se prepară dintr-o linguriţă rasă de frunze la o cană cu 500 ml de apă clocotită.

 Pretul accesibil si disponibilitatea aici Pelin

Prudenţă

Infuzia de pelin nu este recomandată gravidelor şi persoanelor cu afecţiuni nervoase.

Rozmarinul te reechilibrează nervos

Rozmarinul este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii împotriva oboselii mentale şi a uitării. Planta se numără printre puţinele remedii cu efect psiho-stabilizant, având rolul de a ne reechilibra nervos. Se prepară dintr-o linguriţă de plantă uscată la o cană cu 250 ml de apă clocotită.

Rozmarinul mai este apreciat pentru proprietăţile sale stimulative, ajută la îmbunătăţirea considerabilă a circulaţiei sanguine, a memoriei şi vederii. De asemenea, înlătură oboseala psihică.

Pretul accesibil si disponibilitatea aici Rozmarin

Plantă decorativă şi condiment preţuit în bucătărie, rozmarinul stimulează circulaţia sanguină cerebrală şi periferică, îmbunătăţeşte memoria, creşte capacitatea de concentrare, tonusul psihic şi are efect adaptogen (antistres).

Ceaiul de mentă

 • Mentă

Bine cunoscută pentru acţiunea sa benefică asupra tulburărilor digestive, menta are şi alt atu, mai puţin cunoscut: are efect calmant, favorizează somnul şi regenerarea legăturilor dintre celulele creierului , combate oboseala cronică produsă de suprasolicitarea intelectuală şi creşte capacitatea de memorare.Laptisorul de matca

Începem cu vitaminele și mineralele. Lăptișorul de matcă este un adevărat depozit de vitamine B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9, B12) și de calciu, magneziu, potasiu, fosfor și fier. Lăptișorul conține, de asemenea, 8 aminoacizi esențiali, proteine și enzime. O atenție deosebită merită acordată acidului 10 HDA, un aliat de încredere în lupta cu bacteriile și virușii.

Trebuie amintit că lăptișorul de matcă este principala sursă de acid pantotenic (vitamina B5) pe care o găsim în natură.

Cum suntem în perioada examenelor, merită menționat că lăptișorul de matcă este eficient în stimularea memoriei și a puterii de concentrare. Acest fapt este datorat acetilcolinei, un compus cu un rol foarte important în transmiterea influxului nervos.

Pe lângă acest rol, compusul menționat, prezent din abundență în lăptișorul de matcă, contribuie la prevenirea răcelilor, grăbește vindecarea rănilor, arsurilor și a anumitor boli de piele și înlesnește cicatrizarea ulcerelor varicoase.

Lăptișorul de matcă este folosit adesea și pentru:

 • eliminarea stărilor de stres și de oboseală;
 • tratarea lipsei de energie;
 • reglarea naturală a somnului;
 • creșterea fertilității;
 • reglarea naturală a tensiunii arteriale și a colesterolului;
 • aport suplimentar în caz de diabet;
 • lupta împotriva procesului de îmbătrânirea a organismului
 • tratamente cosmetice pentru ten și păr.

Pretul accesibil si disponibilitatea al Laptisor de Matca Pur

 Suplimentele Alimentare Neurovert si  Cebrium    care ajuta de asemenea  la o concentrare sustinuta, la o memorie beton  si la o capacitate de atentie buna.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close