Prospect Octenisept – antisepsia mucoaselor

Indicatii:

Solutie apoasa pentru antisepsia mucoaselor si a ranilor:

– spectru larg de actiune

– fara efecte secundare sistemice, fiind sigur din punct de vedere toxicologic

– compatibilitate buna cu mucoasele si cu pielea

– nu contine fenoli, compusi organici ai mercurului, iod

– indicat la imbaierea intregului corp la pacientii cu MRSA

– la copii, copii mici si copii nascuti prematur poate fi folosit fara restrictii

 

Pentru tratamentul antiseptic repetat, pe termen scurt al mucoaselor si a pielii adiacente, inainte de proceduri de diagnosticare si interventii chirurgicale:

in zona ano-genitala, a vaginului, vulvei, glans penisului, de ex. preoperator inainte de interventiile vaginale, urologice, proctologice, si la gravide si inaintea masurilor de diagnosticare in zona urogenitala; inaintea consultatiilor vaginale si transvaginale; inaintea manevrelor pre-, intra-, si postnatal; pentru spalaturile vaginale postoperator si postnatal; inaintea introducerii unui sterilet; inaintea manevrelor de fertilizare artificiala la barbati si femei (fertilizare in vitro); inaintea consultatiilor andrologice; tratamentul antiseptic al pielii adiacente zonelor mucoaselor; pentru antisepsia tegumentelor in obstetrica (operatii cezariene); pentru spalarea dezinfectatnta inaintea, in timpul si dupa nastere; inaintea cateterizarii vezicii urinare, de ex. Inaintea fixarii unui cateter transuretral.

– in cavitatea bucala, de ex. pentru tratamentul antiseptic inaintea interventiilor operative in chirurgia orala: pentru igiena orala si profilaxia infectiilor; clatirea antiseptica a cavitatii bucale.

– ca tratament antiseptic adjuvant, de scurta durata a ciupercilor de piele, a pielii dintre degetele picioarelor (ciuperca piciorului).

– pentru tratament antiseptic al ranilor, de ex.: rani cauzate de zgaraieturi, taieturi, muscaturi; escare; abces fistular; ulcere varicoase; gangrene diabetice; arsuri; flegmon, erizipel;

– la imbaierea intregului corp la pacientii cu MRSA

– in chirurgia cu laser: pentru reducerea numarului germenilor de pe piele

Actiune:

Eficacitatea antimicrobiana a produsului Octenisept a fost dovedita atat prin teste de laborator cat si prin teste clinice.

Eficacitatea Octenisept, ceea ce inseamna distrugerea microorganismelor si inactivarea virusurilor are loc intr-un interval de la 1 la 2 min.

Octenisept este eficace impotriva:

– bacterii, inclusiv clamidii si micoplasme

– ciuperci inclusiv Malassezia furfur si levuri

– Protozoare (Trichomonas)

– virusi (Herpes simplex, HBV, HCV, HIV)

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Intotdeauna consultati un medic sau farmacist inainte de a lua orice fel de pastila