Prospect YongKang Ceai Anti-adipos cu Ginseng

Sharing

YongKang Ceai Anti-adipos cu Ginseng

Regele ceaiurilor chinezeşti
2 g /plic predozat, pentru infuzie

YongKang Ceai Anti-adipos cu Ginseng este un adevărat dar natural pentru sănătatea umană. Această combinaţie de plante, Ginseng cu Pu Er Tea (originar din provincia Yunnan China din anul 780 î.Hr), este utilizată cu succes în medicina tradiţională chineză, efectele sale fiind dovedite ştiinţific şi în medicina modernă.

Compoziţie: Fiecare plic de 2g, predozat, conţine frunze de Ceai Pu-er (ceai verde procesat) (Camellia sinensis) – 30%, frunze de pătlagină (Plantago asiatica)— 30%, seminţe de Senna (Cassia obtusifolia/Cassia tord) — 25%, rădăcini şi rizomi de Panax Ginseng- 15%.

ceai-antiadipos-2gr-30pl

Vezi pretul acuma

Efecte: Supliment alimentar

Adjuvant în metabolismul lipidic, arde grăsimile, determină scăderea greutăţii corporale şi ameliorează efectele celulitei.

Stimulează digestia; are efect antiaterosclerotic şi de îmbunătăţire a circulaţiei la nivelul tuturor vaselor.

Fiind bine tolerat gastric, este un adjuvant pentru digestie. Este un veritabil antioxidant şi tonic general al organismului. Detoxifică organismul de reziduurile metabolice şi ajută la neutralizarea alcoolului consumat în exces.

Ajută tranzitul intestinal, îmbunătăţeşte vederea, are efect antistress, este stimulator al imunităţii organismului.

Utilizare: Numai pentru adulţi, 2-3 căni/zi. Se pun 1-2 plicuri de ceai într-o cană, se adaugă 200 ml apă fierbinte, şi se lasă acoperită 2-3 minute pentru infuzare; se bea călduţ. Procedând în acest mod, se poate infuza acelaşi plic de încă două ori în aceeaşi zi.

Atenţionări: A nu se depăşi doza de 6 plicuri pe zi. Nu se recomandă
administrarea după orele 17. Nu se administreză în timpul sarcinii şi alăptării. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată.

Conservare: A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura caerei (15-25°C) şi ferit de lumina directă a soarelui.

Prezentare: cutie cu 30 plicuri, predozate, a 2 mg .

Termen de valabilitate: 4 ani de la data fabricaţiei (înscrisă pe ambalaj).
Producător: Yongkang International Trade Co. Ltd -China
Importator unic: CO&CO CONSUMER 2002 SRL,

Bd.Preciziei Nr. 1, sector 6, Bucureşti,

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect YongKang Ceai Anti-adipos cu Ginseng