Tratament naturist cu suc de soc

Sharing

Sucul de Soc si din fructele lui

 

Pentru : Guturai , Gripa , Obezitate , Herpes , H.I.V. ,Ochii , Tumori benigne si maligne , Psoriazis , Boli de piele .

Prepararea producelor naturiste din soc

  • TINCTURA DE SOC   se obtine prin amestecarea sucului proaspat de fructe de soc cu alcool alimentar de 90*.Intr-o sticla se pune  un pahar de fructe si un pahar de alcool , se agita bine , termenul este de doi ani si se ia cate 1-4 linguri pe zi .
  • SOCUL PROASPAT : se obtine prin zdrobirea boabelor cu ajutorul mixterului s-au manual cu ajutorul unei linguri de lemn. Pasta se filtreaza  prin tifon. Se pune intr-o sticla la frigider , 3-4 linguri pe zi pe stomacul gol.
  • PULBEREA :  se obtine prin macinarea cat mai fina a boabelor uscate cu rasnita electrica de cafea. Se ia 3-4 lingurite de pulbere pe stomacul gol.
  • SIROPUL : la doua pahare de suc proaspat din fructe de soc se adauga doua pahare de zahar brun si coaje rasa de la 2 lamai. Se pune acest amestec pe foc si se lasa sa clocoteasca scurt , dupa care se toarna fierbinte intr-o sticla. Se iau 4-5 lingurite.
  • Gripa : -se ia tinctura.

Tratament naturist din fructe si suc de soc pentru urmatoarele afectiuni :

-Obezitate : -tinctura in prima zi seia o lingurita pe stomacul gol , la ora 18 , in a doua zi seiau 2 lingurite la aceias ora , si a.m.d. pana in ziau a-7-a cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Sementine aceasta doza vreme de 30 zile.

Constipatie : -tinctura de fructe de soc , dimineata pe nemancate.

Herpes : -se ia cate o lingura de tinctura vreme de o saptamana .

-.V. H.I:-se face tratament de lunga durata cu tinctura. Se administreaza 2-4 linguri pe zi pe stomacul gol , in cure de 45 zile , cu o saptamana de pauza dupa care se reia.

Ochi : -se iau zilnic 3-4 lingurite de pulbere. Administrarea se face pe stomacul gol in cure de 3-4 saptamani.

Tumori maligne si benigne : -o cura de 30 zile cu tictura administrata cate 2 linguri pe zi.

-Psoriazis , boli de piele : -mai ales in lunile Octombrie-Noiembrie cand multe boli de piele recidiveaza cura cu suc sau tinctura se administreaza 1-2 lingurite de suc sau 3-4 lingurite de tinctura pe o perioada de 4 saptamani.

 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Tratament naturist cu suc de soc
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!