Tratament naturist cu suc de soc

Sharing

Sucul de Soc si din fructele lui

 

Pentru : Guturai , Gripa , Obezitate , Herpes , H.I.V. ,Ochii , Tumori benigne si maligne , Psoriazis , Boli de piele .

Prepararea producelor naturiste din soc

  • TINCTURA DE SOC   se obtine prin amestecarea sucului proaspat de fructe de soc cu alcool alimentar de 90*.Intr-o sticla se pune  un pahar de fructe si un pahar de alcool , se agita bine , termenul este de doi ani si se ia cate 1-4 linguri pe zi .
  • SOCUL PROASPAT : se obtine prin zdrobirea boabelor cu ajutorul mixterului s-au manual cu ajutorul unei linguri de lemn. Pasta se filtreaza  prin tifon. Se pune intr-o sticla la frigider , 3-4 linguri pe zi pe stomacul gol.
  • PULBEREA :  se obtine prin macinarea cat mai fina a boabelor uscate cu rasnita electrica de cafea. Se ia 3-4 lingurite de pulbere pe stomacul gol.
  • SIROPUL : la doua pahare de suc proaspat din fructe de soc se adauga doua pahare de zahar brun si coaje rasa de la 2 lamai. Se pune acest amestec pe foc si se lasa sa clocoteasca scurt , dupa care se toarna fierbinte intr-o sticla. Se iau 4-5 lingurite.
  • Gripa : -se ia tinctura.

Tratament naturist din fructe si suc de soc pentru urmatoarele afectiuni :

-Obezitate : -tinctura in prima zi seia o lingurita pe stomacul gol , la ora 18 , in a doua zi seiau 2 lingurite la aceias ora , si a.m.d. pana in ziau a-7-a cand se ajunge la 7 lingurite luate odata. Sementine aceasta doza vreme de 30 zile.

Constipatie : -tinctura de fructe de soc , dimineata pe nemancate.

Herpes : -se ia cate o lingura de tinctura vreme de o saptamana .

-.V. H.I:-se face tratament de lunga durata cu tinctura. Se administreaza 2-4 linguri pe zi pe stomacul gol , in cure de 45 zile , cu o saptamana de pauza dupa care se reia.

Ochi : -se iau zilnic 3-4 lingurite de pulbere. Administrarea se face pe stomacul gol in cure de 3-4 saptamani.

Tumori maligne si benigne : -o cura de 30 zile cu tictura administrata cate 2 linguri pe zi.

-Psoriazis , boli de piele : -mai ales in lunile Octombrie-Noiembrie cand multe boli de piele recidiveaza cura cu suc sau tinctura se administreaza 1-2 lingurite de suc sau 3-4 lingurite de tinctura pe o perioada de 4 saptamani.

 

 

Sharing

Lasă un comentariu

Solve : *
12 + 10 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.