Afrodisiace naturale

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Afrodiziace naturale

Tratament naturist

Afrodisiac natural

Cauzele impotenţei masculine dacă se exclud cele psihice pot fi şi ele foarte diferite, de la leziuni ale măduvei spinării, unde se găsesc centrii erecţiei şi ejaculării, unele tulburări de natură endocrină ca de exemplu insuficienţa testiculară sau chiar a hipofizei. Pot fi însă de natură nervoasă de cele mai multe ori sau o dereglare a nervilor locali. O altă cauză poate să fie anumite greşeli de alimentaţie sau chiar abuzul de alcool sau abstinenţa prelungită. De asemenea pot fi boli care dereglează sau chiar lezează glandele endocrine. Fiecare caz în parte trebuie cercetat cu mare atenţie şi stabilită cauza.

Se pot folosi următoarele plante medicinale: angelică, ardei iute, avocado, banane, bujori, busuioc de câmp, cafea, ceapă, cimbru, ciocolată, ciuperci veneţiene, coriandru, cuişoare, dovleac, fistic, fructe de mare, ghimber, ginseng, lemnul Domnului, leuştean, linte, lucernă, măcriş, măr, mărar, menta, miere, morcov, năsturel, nuci, nucşoară, ouă, pătrunjel, pere, piersici, piper, praz, roşii, rozmarin, salcâm, salvie, sânzâiene albe, schinduf, scorţişoară, sparanghel, stafide, struguri, şampanie, şofran,  ţelină, usturoi, vanilie, verbina, vin roşu.

Modul de folosire al plantelor medicinale.

Angelica (Angelica arhangelica)- este indicată în special pentru faptul că ajută la dispariţia anxietăţii şi durerilor în special în zona genitală, în plus mai conţine o serie de substanţe care ajută la desfăşurarea actului sexual, deoarece această plantă contribuie la producerea de hormoni. Se poate lua sub formă de praf fin măcinat cu râşniţa de cafea. Se indică câte un vârf de cuţit de 3 ori pe zi. Cele mai eficiente sunt prafurile produse din rădăcină sau chiar seminţe. Se poate de asemenea da sub formă de ceai făcut din 1 linguriţă de plantă mărunţită pusă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi. Se poate de asemenea pune într-un litru de vin 10-20 g de plantă. Se ţine apoi timp de 10 zile şi se strecoară. Se poate apoi consuma câte 50 ml de 3 ori pe zi înainte de mese.

Ardeiul iute (Capsicum annum)- acesta ajută datorită capsaicinei pe care o conţine să activeze din nou glandele sexuale.

Avocado- este socotit fructul iubirii, pentru că acesta conţine o substanţă numită bromocriptină care este considerat un puternic tonic sexual. Se poate consuma ca orice fruct. Se poate însă pune în alcool alimentar de 70 grade 100 g de fruct mărunţit la 500 ml alcool. Se ţine apoi timp de 15 zile agitând des. Se strecoară şi se pune în sticle mici. Se poate lua câte 1 linguriţă diluată în 100 ml apă. Se poate însă pune tot 1 linguriţă din această tinctură la 1 pahar de vin roşu. Efectul este foarte puternic şi se menţine în timp de 24 ore. Poate că este cea mai eficientă metodă.

Se mai poate pune sâmburele unui avocado într-un litru de vin alb timp de câteva aore apoi se consumă câte 200 ml de vin de 2 ori pe zi.

Bananele- sunt extrem de bogate în potasiu şi acesta este necesar pentru buna funcţionare a sistemului nervos şi muscular. Fără aceste sisteme nu se poate desfăşura actul sexual. Deci este indicat să funcţioneze foarte bine ambele sisteme. Se consumă fructul.

Bujori (Paeonia officinalis)- se folosesc tuberculii- 1 linguriţă de tuberculi mărunţiţi se pun la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi pentru efectul stimulent în special pentru bărbaţi.

Busuioc de câmp- 2 linguriţe de plantă mărunţită se vor pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere apoi pentru 15 minute şi se strecoară. Se poate consuma câte 2-3 căni din acestea pe zi.

Cafeaua- se crede că cinci căni de cafea sunt unul dintre cele mai puternice afrodiziace, dar din păcate nu poate fi folosit şi de cei care au tensiunea mare. Nu este de asemenea indicat să se depăşească această doză. (Au stabilit în urma unui studiu Suedezii).

Ceapa (Alium cepa)- este folosită încă din antichitate pentru a îmbunătăţii performanţele sexuale. Această legumă face să crească nivelul colesterolului „bun”. Acest lucru este foarte util pentru că dacă se consumă ceapă se fereşte de boli de inimă şi inima funcţionează mai bine şi de asemenea circulaţia sângelui poate să se facă mult mai uşor dacă arterele sunt mai curate şi actul sexual poate fi produs. În cazul obturării vaselor de sânge nu se mai produce nici un act sexual. Potenţa este strâns legată de circulaţia corectă a sângelui. Se poate face suc de ceapă 200 ml cu 100 g miere şi din acest amestec (ţinut la rece în vas închis) să se ia câte 1 lingură de 3 ori pe zi înainte de mesele principale. Ajută şi la cei cu afecţiuni la inimă sau tensiune ridicată, ca şi tuturor care au afecţiuni ale vaselor de sânge.

Cimbru (Satureja hortensis) este o plantă cu miros plăcut care se poate pune în orice alimente şi să se gătească fiind socotit unul dintre cele mai inofensive şi eficiente afrodiziace. Se poate face şi vin cu cimbru (10-20 g la litru- se ţine 10 zile) se va servi în acest caz câte 50 ml o dată maximum.

 

Ciocolata- este unul dintre cele mai folosite afrodiziace. S-a folosit şi ea de sute de ani. Montezuma înainte de a-şi vizita haremul consuma ciocolată ( de fapt cacao). Se poate consuma o dată 100 g de ciocolată, preferabil cea amară.Ciupercile Veneţiene- încă din secolele al XVI-lea Veneţienii şi cei din Florenţa erau renumit pentru licorile care le preparau din ciupercile otrăvitoare. Acestea ajută la o dilatare a vaselor de sânge din regiunea genitală. Însă intre efectul mortal şi cel util diferenţa este foarte mică şi depinde de rezistenţa fiecărui organism în parte. De aceia nu este de mirare că tot ei aveau cele mai puternice otrăvuri.

Coriandru (Coriandrum sativum)- se pune la vinuri pentru a le transforma în vinurile dragostei. Nu se foloseşte numai pentru aroma deosebită ci şi pentru efectul său euforizant. Se pune 20 g de boabe mărunţite la 1 litru de vin. Se ţine timp de 10 zile, apoi se strecoară. Se poate folosi câte 50 ml seara sau când aveţi nevoie.

Cuişoarele Syzygyum aromaticum)- sunt indicate ca aromatice şi pentru calmarea durerii. Stimulează de asemenea la nivelul glandelor senzitive percepţia şi aduc anestezierea în cazul în care este nevoie de calmarea durerii. De asemenea sunt indicate pentru stimulează o serie de procese la nivel celular. Se pun în vin roşu 20 de cuişoare şi o nucşoară la 1 litru de vin. Se ţin apoi timp de 10 zile şi se strecoară. Se bea câte 50 ml de vin pe zi. Se poate face cu o serie de alte plante combinaţi

Dovleac (Curcubita pepo) Se indică în special pulpa de dovleac turcesc fiartă sau coaptă şi servită cu miere. Se poate consuma în orice cantitate se doreşte. De asemenea se pot face o serie de preparate culinare cu el fiert sau copt, în funcţie de preferinţă.

Fistic- la arabi acesta era şi mai este încă folosit în cazurile de impotenţă. Se folosesc seminţe ca desert şi se pot consuma în diferite preparate chiar cu miere fiind mai eficiente cu miere, căreia îi dă o aromă deosebită. De asemenea se poate pune în vin 20 g la 1 litru. Se ţine 10 zile, apoi se strecoară. Ca orice vin este indicat 50-100 ml o dată. Nu este bine să se depăşească această doză.

Fructele de mare-(scoici, crabi, etc) este cunoscut încă din antichitate efectul acestora asupra aparatului sexual pe care-l stimulează şi conţine foarte mult iod care ajută stimulând glanda tiroidă să producă tiroxină, care este necesar pentru reglarea metabolismului şi dorinţa sexuală. Scoica conţine de asemenea zinc care combate impotenţa. Se pot consuma ca aliment în diferite moduri de preparare.

Ghimber (Zinghiber officinalis)- este socotit în orient drept planta virilităţii şi este folosită foarte mult ca afrodiziac, încă din cele mai vechi timpuri. Se poate pune 10 g la 1 litru de vin. Se ţine timp de 10 zile şi apoi se strecoară. Se consumă apoi 50-100 ml o dată. Se poate folosi şi în alte combinaţii.

Ginseng- este nu numai un tonic general al organismului ci şi un stimulent sexual, un afrodiziac şi un promotor al fertilităţii. Se indică să se ia 3 capsule pe zi vreme mai lungă pentru efectele de refacere şi ca tonic al aparatului sexual. Se poate face şi din rădăcină pusă în ţuică şi apoi băută ţuica (50 ml o dată).

Lemnul Domnului (Artemisia abrotathum)- se poate pune 1 linguriţă de plantă mărunţită la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se consumă 2-3 căni pe zi. Este util în cazurile când este diminuată dorinţa şi se doreşte stimularea ei.

Leuştean (Levisticum officinalis)- se pune 50 g de rădăcină mărunţită la 1 litru de vin. Se lasă timp de 10 zile apoi se strecoară şi se poate pune şi 200 g de miere. Este indicat femeilor care doresc să-şi amplifice dorinţa. Se consumă câte 50 ml de asemenea vin. Se poate combina şi cu puţină nucşoară, caz în care este mai eficient.

Linte (Ervus lens) a fost socotit de secole ca alimentul erotic prin excelenţă. Acesta îmbunătăţeşte tonusul la nivelul organelor genitale. Conţine din abundenţă vitamina E, care este esenţială, pentru că are proprietatea de a reface energia sexuală şi de a stimula potenţa. Se poate consuma ca aliment în diferite reţete culinare.

Lucerna- se poate folosi sucul obţinut cu storcătorul de fructe câte 100 ml pe zi, în cure de mai lungă durată pentru efectul afrodiziac pe care-l are atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Măcriş (Rumex acetosa)- se consumă doar proaspăt ca să aibă efect, prin fierbere are efect mult mai mic, probabil şi datorită faptului că se distrug multe vitamine. În vin sau ţuică de asemenea efectul este minor.

Măr (Mallus pumilla) aminoacizii care îi are ajută la revigorarea organismului.

Mărar (Anthum gruveoles)- seminţele- se cunoaşte de mult timp că seminţele de mărar sunt un bun afrodiziac. Rasputin nu pleca nicăieri fără un pumn de seminţe de mărar.

Menta (Mentha piperita) La greci era considerată unul dintre cele mai puternice afrodiziace mai ales în combinaţie cu cimbru. Se fierbe şi se dă sub formă de infuzie cu efect afrodiziac.

Mierea- în special amestecată cu nucşoară trezeşte dorinţele. Se poate consuma 2-3 linguri.

Morcovii (Daucus carota)- sunt sursa cea mai utilă pentru complectarea organismului cu vitamina A care îmbunătăţeşte activitatea sexuală. În plus poate preveni cancerul de prostată. Cel mai indicat este să se folosească sub formă de suc în orice cantitate. Notăm aici faptul că frunzele şi seminţele morcovilor se pot pune în vin. La 1 litru de vin se pun 20-50 g de frunze mărunţite şi seminţe. Se lasă apoi timp de 10 zile şi se strecoară. Se îndulceşte cu miere. Este foarte eficient. Să nu uităm că foarte multe plante cu numele de sculătoare sunt asemănătoare cu morcovul şi de asemenea morcovul sălbatec este unul dintre cele mai puternice afrodiziace bărbăteşti. Morcovii stimulează activitatea hormonilor sexuali. În special consumul frunzelor proaspete sunt indicate pentru acest efect.

Morcovii de câmp (Daucus sativa) se poate folosi inflorescenţa. Se pun 2 linguriţe de plantă mărunţită la 250ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute apoi se strecoară. Se pot consum

Năsturel (Nasturtium officinalis) din plantă proaspătă se stoarce sucul şi se amestecă cu lapte pentru stimularea funcţiei sexuale.

Nuca (Juglans regia) ca şi alunele sunt asociate cu abundenţa şi fecunditatea şi este un aliment cu o serie de proprietăţi, atât prin conţinutul bogat în vitamine cât şi datorită faptului că conţine iod care ajută la glanda tiroidă şi prin aceasta măreşte pasiunea. Se poate consuma simplă aşa cum este sau în diferite preparate culinare.

Nucşoara  era socotită încă din cele mai vechi timpuri ca unul din componentele licorilor afrodiziace. Este singurul care nu lipseşte din nici o reţetă. Cu vin roşu este excepţional. Se pune 10-20 g de nucşoară măcinată la 1 litru de vin şi se lasă timp de 10 zile, timp în care se agită puternic de mai multe ori pe zi. Se strecoară şi apoi se poate consuma câte 50 ml de vin de câte ori aveţi nevoie. Se poate face şi cu puţine cuişoare 2-5 g şi 5 g de scorţişoară fiind cel mai puternic. Sau se poate face cu ghimber în părţi egale.

Ouăle- contribuie la buna funcţionare a aparatului sexual datorită marii bogăţii în proteine şi aminoacizi esenţiali. O cură de ouă este un lucru care poate să contribuie la dispariţia diferitelor tulburări sexuale şi se poate face foarte uşor. Acestea influenţează tonusul organelor sexuale. Se poate face o cură însă în acest caz trebuie să discutaţi cu medicul curant să nu aveţi cumva o afecţiune a ficatului care ar putea să fie contraindicată o asemenea cură, indiferent că sunt ouă de prepeliţă, de găină sau alte păsări.

Pătrunjel (Petroselinum crispus) uleiurile eterice din acesta ajută la o mai bună irigare a zonelor genitale. Se spune că acesta ajută datorită şi mirosului care stârneşte dorinţa sexuală. Se poate consuma sub orice formă.

Pere (Pirus communis) sunt unele dintre afrodiziacele simple care nu produc nici un efect secundar şi se pot lua în orice cantitate suportă organismul. Se poate însă folosi şi în diferite preparate culinare fierte, coapte sau în alte moduri în funcţie de ingeniozitatea gospodinelor.

Piersicile (Prunus persica) au un puternic efect afrodiziac, pentru că acestea conţin vitamina A care stimulează funcţia tiroidei şi producerea progesteronului şi în felul acesta ajută la viaţa sexuală. Se pot consuma ca fructe crude sau în diferite preparate.

Piperul (Piper nigrum) este un stimulent imediat. Se pisează câteva boabe (2 linguri la litru) şi se pun la 1 litru de vin alb. Se ţin 8 zile. Se bea 50 ml pentru a pune sângele în mişcare. Este interzis la cei cu varice, hemoroizi şi stomac sensibil.

Praz (Allium porrum)- conţine substanţe întăritoare şi alungă timiditatea.

Roşiile (Lycopersicon esculentus)– au fost numite deseori merele dragostei deoarece sunt foarte bogate în vitamina C care ajută la formarea hormonilor sexuali. Conţine însă şi pectine care ajută la senzaţie de saţietate şi nu vă lasă să vă îngrăşaţi. Vitamina C mai este şi în ardei graşi, brocoli, germeni de varză de Bruxelles, portocale, lămâi, fructe de pădure, zmeură, etc. sunt indicate numai crude sau sub formă de suc proaspăt stors, nu bulion, când nu mai sunt aşa de eficiente, deoarece prin fierbere se distrug foarte multe vitamine din plante.

Rozmarin (Rozmarinus officinalis) tonic şi afrodiziac. Se indică să se facă băi. Se poate pune şi 20 g de plantă pentru 10 zile la 1 litru de vin. Se va da în acest caz câte 50 ml o dată. În cantitate mare această plantă produce ameţeli şi spasme, deci nu consumaţi mai mult.

Salcâm (Robinia pseudocacia) flori-se culeg florile de salcâm şi se pun într-un borcan cu alcool la 40 grade. Se ţine la soare timp de 3 zile agitând din când în când. Se strecoară apoi prin tifon şi se face apoi un sirop din zahăr şi câteva picături de lămâie. Se ia de 2-3 ori pe zi câte 1 linguriţă care se pune în 200 ml apă.

Salvia (Salvia officinalis)- se pune 8-10 linguri de plantă măcinată la 1 litru de vin alb. Se ţin timp de 10 zile, apoi se strecoară. Se bea după fiecare masă câte 2 linguri.

Salvie- se foloseşte sub formă de infuzie din 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se poate folosi îndulcit cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi. Se poate pune 10-20 g de plantă mărunţită la 1 litru de vin. Se ţine timp de 10 zile, apoi se strecoară. Se poate folosi câte 50 ml de vin de 3 ori pe zi. Se indică în special la femei, dar şi bărbaţii pot beneficia de acest vin.

Sânzâiene albe (Galium mullugo) stimulează funcţia sexuală, amplificând erotismul şi de asemenea previne şi tratează impotenţa. 1 linguriţă de plantă uscată se pune la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se bea după masa de seara o cană în cure de mai lungă durată. Nu creează dependenţă.

Schinduf (Trigonela foenum graecum) este indicat să se folosească seminţele care au o vastă arie de activitate în foarte multe afecţiuni, astenii nervoase, afrodiziac, etc. Se pune 1 linguriţă de pulbere de seminţe la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se bea călduţ în cursul zilei. Se poate prepara un vin din 20 g de seminţe măcinate, puse într-un litru de vin roşu. Se lasă timp de 10 zile agitând des, apoi se strecoară şi se îndulceşte cu miere după gust. Se poate folosi şi acesta ca afrodiziac sau antiinflamator, la tulburări digestive sau anemie. Se poate folosi şi planta.

Scorţişoară (Cinnamomum ceyloncum) se foloseşte sub formă de infuzie din 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se poate folosi îndulcit cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi. Se poate pune 10-20 g de plantă mărunţită la 1 litru de vin. Se ţine timp de 10 zile, apoi se strecoară. Se poate folosi câte 50 ml de vin de 3 ori pe zi.

Sparanghelul (Asparagus officinalis)u, fosfor, calciu şi tonifică organismul contribuind la o bună funcţionare a rinichilor şi a tractului urinar şi prin aceasta şi la o viaţă sexuală activă. Se poate folosi în diferite preparate culinare sau sub formă de infuzie, caz în care se va pune 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se poate folosi îndulcit cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi. Sapotoninele sunt asemănătoare hormonului sexual şi acţionează ca şi el.

Stafide- 100 g de stafide se pun cu 500 ml apă. După spălarea stafidelor şi scurgerea apei de pe ele, se taie mărunt, se toarnă apoi peste ele apă şi se pune la foc. În momentul în care începe să fiarbă, se ia oala de pe foc se acopere şi se lasă să se răcească, apoi se stoarce sucul din stafide prin presare şi se amestecă cu apa în care au fiert. Se adaugă suc de lămâie după gust şi se serveşte rece pentru efectul afrodiziac remarcabil pe care-l au.

Struguri (vitis vinifera)  sub formă de cură, în special din must câte 200 ml de 3 ori pe zi.

Şampania– este indicat ca un bun stimulent atât fizic cât şi psihic şi tradiţional.Şofranul (Crocus sativus)- utilizat încă din epoca Romană ca afrodiziac, se folosea în special la băi sau la petreceri urmate de orgii. Se folosea de către antici în toate mâncărurile pentru gustul aromat.

Ţelina (Apium graveolens)- a fost considerată leguma virilităţii. De fapt în urma studiilor s-a stabilit că are mai mare efect asupra fertilităţii. Este însă o adevărată mină de vitamine care nu ar trebui să lipsească. se foloseşte sub formă de infuzie din 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoi se strecoară. Se poate folosi îndulcit cu miere. Se beau 2-3 căni pe zi. Se poate pune 10-20 g de plantă mărunţită la 1 litru de vin. Se ţine timp de 10 zile, apoi se strecoară. Se poate folosi câte 50 ml de vin de 3 ori pe zi. Se poate folosi atât rădăcina, frunzele, cât şi seminţele. Proaspăt sau în diferite combinaţii sau preparate aceasta stimulează libidoul şi intervine favorabil în creşterea potenţei. Rădăcina acestei legume conţine hormoni naturali care activează metabolismul şi potenţa.

 

Usturoiul (Alium sativum)- se cunoaşte valoarea afrodiziacă a acestuia, încă din cele mai vechi timpuri, dar astăzi nu mai est la modă, pentru mirosul puternic care-l are. Este deosebit de activ mai ales folosit în cure de lungă durată, care dau întotdeauna rezultate, nu imediat dar de durată.

Vanilia- se poate pune în diferite preparate culinare. Este în special aici vorba despre simţul olfactiv. Dar se pare totuşi că este un afrodiziac foarte eficient.

Verbina (Verbena officinalis)- Druizii din Galia venerau această plantă pentru puterea ei. Un farmacist francez a stabilit că aceasta dilată arterele şi măreşte organul sexual masculin.

Vinul roşu- consumat în cantităţi moderate acesta este un excelent afrodiziac. Ceea ce este foarte important este faptul că efectul acestui vin ţine 24 ore şi deci nu este de neglijat. Condiţia este însă să fie de bună calitate şi să nu se depăşească cantitativ.

Vin cu pătrunjel- tinerii din Roma antică foloseau un vin cu pătrunjel în noaptea nunţii pentru a avea mai mare forţă.

Salata romană– Italienii păstrează o reţetă ce provine de la Romani. Este un amestec de 11 plante: mărar, păstârnac, tarhon, cardamon, bob, nucă, ceapă, urzică, pătrunjel, coconari şi praz.

Apilarnil potent din care se va folosi conform indicaţiilor producătorului.

Royal tonic-potent. Se indică atât femeilor cât şi bărbaţilor. Pentru femei sunt pastile roz iar pentru bărbaţi pastile albastre. Conţine: apilarnil, tei, ginseng, ţelină şi seminţe de schinduf şi este foarte eficient în toate cazurile. Se administrează conform indicaţiilor producătorului. Se recomandă la femei pentru frigiditate, infertilitate iar pentru bărbaţi la impotenţă, ejaculare precoce, etc.

Afrodisiacele sunt produse naturale ce trezesc senzualitatea, amplifica erotismul controlat si stimuleaza trairile si realizarea actelor amoroase. În Orient ele sunt considerate drept plante ce redau tineretea, sunt un element tot atât de important în viata umana ca si alimentatia sau igiena zilnica, fiind premisa unor împliniri erotice de vis. Exista în Orient, ca si în alte locuri exotice de pe glob, o adevarata arta a amestecurilor acestor plante în care înteleptii împletesc cu maiestrie imaginatia fecunda cu puterile lor magice.

Ginseng – radacina vietii
Având forma mult pretuitului membru masculin, ginseng-ul este o planta vitalizanta de exceptie. Are peste 5000 de ani de întrebuintare fericita, urmata de nenumarate orgasme puternice, cu rasunete peste veacuri… În Atharva-Veda (un tratat oriental clasic al medicinei indiene Ayurveda) se spune despre ginseng ca “le da barbatilor tineri si batrâni vitalitatea si vigoarea unui taur”. De curând el a fost atestat de catre stiinta occidentala ca având un efect afrodisiac real si foarte puternic.

Este foarte vitalizant si amplifica placerea. Face sa se dezvolte în mod deosebit în fiinta anumite calitati masculine: forta, capacitate de control a energiei sexuale, expansivitate. Mareste acuitatea senzoriala si de aceea cei care îl consuma pot trai placerea într-un mod mult mai rafinat si cu nenumarate nuante delicioase.

Radacina plantei se foloseste mai ales sub forma de pulbere. Nu trebuie sa fie folosita în mod continuu, cel mai bine fiind o cura de 40 de zile alternate cu trei luni de pauza. Se ia 0.5 – 1 g de pulbere sub limba, de trei ori pe zi, de obicei cu 1/2 ora înainte de actul amoros. Efectul afrodisiac este în majoritatea cazurilor rapid si placut, fiind resimtit atât de barbati cât si de femei.

Ghimbirul – pasiuni … arzatoare
Ati gusta vreodata ghimbir? Daca da, ati simtit sigur ca poate topi gheata de pe inimile împietrite si poate reaprinde pasiunea chiar daca ea s-a stins cu mult timp înainte. Relaxeaza tensiunile, redeschizând fiinta catre viata si facându-ne mai încrezatori în sarmul si puterea noastra de seductie. Înlatura plictiseala, blazarea, aduce idei noi si, de ce nu, chiar … nastrusnice.

Deci nu evitati, beti un ceai de ghimbir ori de câte ori simtiti nevoia sa va încalziti.
Cu 15-30 minute înaintea jocului amoros luati doua linguri de miere lichida, bine amestecata cu 2-3 g de ghimbir si 1 g de piper. Veti simti ca luati foc în pasiunea exaltanta a iubirii nestavilite.Tinctura magica a atractiei irezistibile
Batrânii spun ca daca vrei sa atragi în mrejele tale un barbat sau o femeie, în functie de caz, poti folosi o tinctura magica care nu a dat vreodata gres…

Faceti un ceai concentrat din combinatia mai multor plante, la care se adauga si radacina de ginseg, uscata si macinata. Se zdrobesc câte 10 g de scortisoara si de nucsoara verde, se adauga noua boabe de piper negru, doua-trei cuisoare si putin sofran (pe care le puteti gasi la orice supermarket).Se lasa la macerat trei zile în 250 g alcool de 60 grade, se mai adauga apoi 25 g de radacina zdrobita de ginseng.

Acest macerat puternic afrodisiac se ia câte 3 lingurite pe zi, cu a jumatate de ora înainte de masa sau înainte de a face dragoste. Veti simti ca ochii va stralucesc mai puternic, si ca celalalt este irezistibil atras. Deveniti electrizanti… iar celalalt ramâne fascinat urmarindu-va cu privirea. Sucurile dragostei devin mai abundente si mai înmiresmate…

Câteva mijloace la îndemâna fiecărei gospodării

 • Este foarte bine dacă puteţi avea feţe de pernă făcute din pânză de in. Ţesătura
  are un efect foarte bun asupra sănătăţii. Este răcoritoare, generează un somn
  odihnitor şi înlătură durerile de cap.
 • O lingură de urzici proaspete, tocate mărunt, se amestecă sub forma unei paste
  cu o banană. Are efect deosebit pentru creşterea vitalităţii.
 • Există un izvor de tinereţe veşnică: sculatul de dimineaţă şi pornirea activităţii
  fără grabă sau amărăciune. Cine încearcă a lua viaţa mai uşor, a fi optimist şi
  cât mai vesel în toate ocaziile, va trăi mai mult şi fără probleme.

În urma excitatiilor tactile primite de terminatiile senzitive de pe gland si tegumentul corpului penisului, impulsul nervos ajunge la centrul erectil din măduva sacrală, de unde, impulsul nervos vasodilatator ajunge la arterele corpilor cavernosi. Datorită contractiei muschilor parineali are loc o stază venoasă, o îngreunare a întoarceii sângelui, astfel că acesta umple spatiile cavernoase, iar penisul intră în stare de tensiune, întărindu-se, producându-se erectia. Aceasta poate avea loc si în urma excitatiilor vizuale, auditive, olfactive, adică printr-o comandă corticală.

 

TRATAMENT NATURIST a “apetitului” :

*Se recomandă consumarea a unui cătel de usturoi pe zi, deoarece acesta contine alicină, seleniu, germaniu si săruri minerale, care favorizează oxigenarea si fluidizarea sângelui, deci, favorizează erectia.
*Trufele si sparanghelul contin androsteronul, un hormon care stimulează producerea testosteronului, contin vitamina C, riboflavina si acidul folic, substante care ameliorează producerea globulelor rosii, a fierului si o oxigenare mai bună.
*Ceapa produce cresterea cantitătii de spermă. Din acest motiv, egiptenii interziceau preotilor consumul cepei, considerând-o ca o amenintare a autocontrolului impulsurilor sexuale.
*Rosia contine alfacarotenul, care facilitează producerea lichidului prostatic, ajutând penetrarea.
*Nucsoara contine o amfetamină halucinogenă, iar în cantităti mici dezvoltă o senzatie de bine si o usoară euforie. Avocado contine bromocriptina, care favorizează producerea de testosteron. Se amestecă 7 gr. nucsoară cu pulpa unei jumătăti de avocado, se lasă la frigider 24 de ore, după care se consumă.

*Anasonul verde contine un tonic cardiac, activează sistemul nervos parasimpatic, accelerează secretiile hormonale, este un euforizant usor. Se folosesc 10-15 seminte uscate la 1 l.apă, se iau 2-4 cesti de infuzie pe zi. Se poate prepara si cu alcool de 900, prin macerarea a 15 gr. de seminte; se bea un păhărel înainte de mese.
*Ardeii iuti de Cayenne se pot folosi ca aplicatii locale pe scrot, cu zeama proaspătă, sau se mănâncă 1 lingurită de praf în amestec cu 1 lingură de miere.
*Cuisoarele contin cheratină, care actionează direct asupra căilor urinare, cu o actiune reflexă de umplere a corpilor cavernosi ai penisului. Se bea 1 cescută după fiecare masă din amestecul de 5 gr. frunze si rădăcini la 1 litru de apă.
*Gentiana stimulează si reglează gonadele, are actiune afrodisiacă. Se utilizează cu preacautie, ca infuzie din 10-15 gr. la 1 litru de apă, la micul dejun si la prânz. Seara se consumă 5 picături de tinctură de gentiană pe un cub de zahăr.
*Ginsengul are efecte dinamizante, tonice si afrodisiace, cunoscute de peste 20 de secole. Se folosesc 12-50 de picături de tinctură într-un sfert de pahar de apă, la culcare, sau 10-35 picături de extract fluid în 1 pahar cu apă, luate cu 30 de minute înaintea meselor. Se pot folosi 1-3 capsule cu praf de rădăcină într-un sfert de pahar cu apă, după masa de prânz si seara.

*Hreanul contine sulfocianat de alil, cu actiune reflexă asupra fibrelor musculare ale perineului, penisului si clitorisului. Se beau 1-3 cesti de infuzie din 30 gr. rădăcină rasă sau decoct din 20 gr. la 1 litru de apă.
*Nemtisorii de grădină decongestionează sfera genitală, normalizează libidoul hiperemotivilor. Se face decoct din 5 gr. de seminte la 1 litru de apă, se bea 1 cească dimineata si una după masa de prânz, sau se aplică o cataplasmă caldă pe perineu.
*Ovăzul ameliorează circulatia sângelui în zona bazinului, decongestionează zona pelviană si genitală. Se face infuzie din 10 gr. pai de ovăz la 1 litru de apă, se beau 2-3 cesti pe zi. Se poate face o fiertură din 20 gr. boabe de ovăz la 1 litru de apă, se bea îndulcit cu zahăr brun.
*Pătrunjelul contine apiol care provoacă o usoară iritare a căilor urinare, antrenând erectii reflexe prelungite. Se mestecă zilnic 8-12 tije proapete sau se face decoct din 60 gr. rădăcină si frunze proaspete la 1 litru de apă.
*Arborele de piper contine felandrina, care stimulează muschii erectili ai penisului si clitorisului. Se consumă 2-4 picături de ulei eteric pe un cub de zahăr, se lasă să se topească încet în gură, cu 1 oră înainte de raportul sexual.

*Porumbul ameliorează circulatia sanguină la nivelul bazinului. Se fierb 200 gr. boabe de porumb într-un litru de apă si se bea câte o cească dimineata si seara. Se poate obtine un sirop din 15 gr. de extract de mătase de porumb la 1 litru de sirop obisnuit, din care se bea 1 lingură după fiecare masă.
*Rostopasca contine mai multi alcaloizi puternici, de aceea se foloseste cu precautie. Se face infuzie din 10 gr. de plantă la 1 litru de apă si se bea 1 cescă înaintea meselor principale. Se poate prepara vin de rostopască din 10 gr. rădăcină de plantă macerată într-un litru de vin alb, se bea 1 pahar la fiecare masă.
*Scortisoara este un excitant moderat. Se face infuzie din 10 gr. scortisoară la 1 litru apă, îndulcită cu miere, se bea după fiecare masă. Se adaugă putin praf de scortisoară într-un pahar de vin rosu cald, se bea cu 1 oră înaintea raportului sexual.

*Sunătoarea contine tanini care produc efect afrodisiac prin excitarea sistemului nervos parasimpatic, în special în zona genitală. Se face infuzie din 10 gr. plantă la 1 litru de apă, care se bea înainte de mese. Se poate prepara vin din 20 gr. plantă sau flori uscate macerate într-un litru de vin alb sec.
*Vâscul are actiune energetică, ameliorează arterioscleroza. Se consumă în infuzie din 15 gr. de frunze la 1 litru de apă, de 3 ori pe zi. Se poate consuma 1 lingurită de praf din frunze uscate amestecat cu 1 lingură de miere.
*Se poate bea înaintea actului sexual ceai afrodisiac 1 gr. la 250 ml. de apă (contine un amestec din plante cu efect afrodisiac cum ar fi mate mate, ginseng, arome).
*Crema Eros, contine ulei de telină, de ardei, zopropil nicotinat, lidocaină si are o puternică actiune erectogenă, întârzie ejacularea. Se aplică în strat subtire prin masaj usor pe organul sexual masculin înaintea actului sexual.
*Siropul de gentiană se obtine prin macerarea timp de 6 ore într-un vas acoperit a 100 gr. gentiană la 1 litru de apă distilată fiartă, apoi se strecoară prin tifon, se lasă să decanteze timp de 24 de ore, se pune la foc moale cu 1,8 kg. zahăr din trestie de zahăr nerafinat până scade la jumătate. Siropul se bea după ce s-a răcit.
*Siropul de sofran se obtine prin macerarea timp de 8 zile într-un litru de vin negru a 25 gr. sofran măruntit, după care se scoate sofranul, se adaugă 1 kg. zahăr brun pudră, se lasă 24 de ore, după care se fierbe la foc moale până se înjumătăteste.

*”Vinul dragostei” se obtine prin macerarea timp de 15 zile într-un litru de vin negru a 30 gr. scortisoară, 30 gr. ginseng, 30 gr. vanilie, agitând zilnic, după care se strecoară si se bea 1 păhărel de lichior cu 4 ore înaintea raportului sexual.
*”Lichiorul iubirii perfecte” se obtine prin macerarea timp de 15 zile într-un litru de tuică a 10 gr. scortisoară, 20 gr. coajă de lămâie, 15 gr. cimbrisor, 5 gr. coriandru, 5 gr. nucsoară, 5 gr. vanilie, amestecând zilnic. Separat se pregăteste un sirop din 1 kg. zahăr în 1 litru apă. Se amestecă ambele preparate, se bea 1 păhărel înaintea actului sexual.
*Laptele de pasăre se prepară dintr-un gălbenus proaspăt bătut într-un pahar de lapte, la care se adaugă 1 păhărel cu rom, 2 lingurite cu zahăr pudră si 10 picături de extract de vanilie.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close