Ceapa si usturoiul leacuri din batrani si functioneaza

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Ceapa și usturoiul

Sunt apreciate pentru capacitatea de a curăța aerul și de a ucide germenii și bacteriile, atunci când sunt aplicate pe piele. Mai mult decât atât, acidul fosforic, substanța din ceapă care ne face să lăcrimăm are puterea de a curăța sângele.

Medicina chineza utilizează ceapa pentru a trata anghina, tusea, infecții bacteriene si diverse probleme respiratorii, aceasta leguma fiind recunoscuta pentru capacitatea sa de a reduce spasmele branhiilor. De asemenea, in medicina tradiționala din China se spune că pe tălpile picioarelor se găsesc puncte de acces direct ale organelor tale interne, fiind cunoscute drept meridiane si sunt asociate fiecărui organ aflat in corp.

Exista oameni care nu recunosc existenta meridianelor energetice însa persoanele familiarizate cu medicina chineza știu ca sistemul meridian este strâns corelat cu sistemul nervos. Asadar, daca ești conștient de nervii si sistemul nervos, ești conștient si de existenta meridianelor energetice.

Pe talpa piciorului uman se află aproximativ 7000 terminații nervoase, care după teoria chinezească sunt legate cu aproape toate organele interne din organism. Există însă o problemă a vremurilor noastre: energia transmisă prin aceste meridiane, devine pasivă, din cauza că oamenii mai tot timpul poartă încălțăminte. De aceea meridianele se cuvine să le stimulăm corect, sau să petrecem cât mai mult timp cu picioarele goale pe pământ, sau să folosim ceapa.

Ceapa si usturoiul sunt cunoscute pentru abilitățile lor atat de purificare a aerului cât si de distrugere a germenilor si bacteriilor atunci când sunt aplicate pe piele. De asemenea, acidul fosforic (substanța care te face sa plângi atunci când cureti o ceapa) intra in sânge si ajuta la purificarea sângelui. Nu este recomandata consumarea cepei taiate cu cateva ore mai devreme întrucât colectează germenii si bacteriile din aer. Așadar, iti poți purifica sângele si distruge germenii si bacteriile in doi pași simpli.
 
Pasul 1: Taie ceapa organica in felii (ceapa roșie sau alba)
 
Este recomandat sa folosești ceapa organica întrucât aceasta nu conține pesticide si alte substanțe chimice pe care nu ti-ai dori sa le introduci in sistemul tau circulator. Taie ceapa in felii pe care apoi sa le pui pe întreaga suprafața tălpii si sa stea acolo întreaga noapte.
 
Pasul 2: Pune cațe o felie de ceapa in fiecare șoseta si mergi la culcare
 
In timpul somnului puterea naturala de vindecare a cepei va fi pusa in funcțiune purificându-ti sângele, omorând bacteriile si germenii si absorbind toxinele prin piele.

În cazul în care vă confruntați cu această problemă, trebuie să știți că sucul de ceapă constituie remediul ideal pentru călcâie crăpate. Tot ce trebuie să faceți este să masați călcâiele cu acest lichid.

In trecut, in tradiția romanească ceapa și usturoiul se „desfăceau” la masa si se mâncau direct, ca atare, pe loc. Nu se preparau spre a se lasă „pe mai târziu”.Si de ce se facea asa?… In momentul in care ceapa si usturoiul sunt „activate” (intra in contact cu aerul), ele încep sa „absoarbă” din mediul înconjurător virușii si bacteriile. Când se mănâncă direct, pe loc, ea intra direct in organism. Astfel, procesul de absorbție al virușilor si bacteriilor se produce doar in interiorul organismului, preluând de acolo viruși si bacterii.

Atentie

In cazul in care ceapa si usturoiul NU se consuma „pe loc”, in contact cu aerul ele încep „absorbirea” de viruși si bacterii din mediul înconjurător (pana la momentul in care le mâncam), pe care noi apoi le introducem in organismul nostru gata „împănate”.

Astfel, putem alege sa folosim ceapa sau usturoiul spre a atrage virușii si bacteriile din atmosfera, pe care apoi sa le introducem in organism, sau sa folosim ceapa si usturoiul sa absoarbă doar virușii si bacteriile din organism?…De noi depinde

Aceasta era una din situatii: organe vegetale care cresc in sol si din care ne pandesc pe noi fiinte microscopice ca Anghilulele. Conditia ciclului lor evolutiv este aceea ca Anghilula pe care nu o vedem, sa patrunda in corpul uman prin piele, direct in tesuturile vii si nu pe care digestiva. Ca urmare, este recomandat sa folosim mănuși la curățarea rădăcinoaselor, mai ales dacă avem o mica rana la mana.

 

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.