Physiomer Eucalipt Prospect

Prospect: Informatii pentru utilizator

PHYSIOMER EUCALIPT DECONGESTIONANT NAZAL 135 ml

Physiomer Eucalipt este solutia ideala pentru eliberarea cailor nazale. Formula sa 100% naturala combina actiunea decongestionanta a apei de mare cu uleiul esential de Eucalipt si Menta salbatica.
Complexitatea chimica a uleiului esential de Eucalipt reduce riscul rezistentei bacteriene, spre deosebire de antibiotice. Solutia naturala Physiomer Eucalipt este o alternativa eficienta la medicamente decongestionante, fara efecte secundare: nu provoaca uscarea mucoasei nazale, nu creeaza dependenta, nici efect de recul (reaparitia congestiei nazale dupa intreruperea tratamentului).

Ingrediente:
• Apa de mare hipertona
• Ulei esential de Eucalyptus globulus
• Extract natural de Menta salbatica
• Nu contine aditivi chimici sau conservanti

Actiune:
Physiomer Eucalipt lupta in mod eficient impotriva racelii prin 3 moduri de actiune:
• actiunea decongestionanta a apei de mare hipertone: amelioreaza imediat congestia nazala si elimina secretiile in exces.
• actiunea purificatoare a uleiului esential de Eucalyptus globulus combinat cu apa de mare hipertona: ajuta la eliminarea a 99% din bacteriile responsabile de sinuzite, otite, gripe si pneumonii.
• actiunea revigoranta a Mentei salbatice: ofera o senzatie intensa si placuta de prospetime, care ajuta la eliberarea cailor respiratorii.
Uleiul esential de Eucalipt combinat cu apa de mare hipertona garanteaza proprietatile purificatoare ale spray-ului si ajuta la combaterea bacteriilor ce cauzeaza infectiile O.R.L. (H. influenzae, H. parainfluenzae, S.maltophilia).

physiomer eucalipt
physiomer eucalipt

Utilizare:
Produsul este destinat copiilor peste 6 ani si adultilor, in caz de raceala sau nas infundat cauzat de rinite, sinuzite si alergii. A nu se folosi in timpul sarcinii, alaptarii sau in caz de alergie la vreun component.
Se recomanda folosirea de la aparitia primelor semne ale congestiei, dar si ca tratament ajutator recomandat, in special, ca sa faciliteze actiunea medicamentelor topice.

Mod de intrebuintare:
O singura pulverizare timp de 1 secunda de 2-3 ori pe zi. Nu creeaza dependenta. Nu are efecte secundare.
Se pune aplicatorul special peste tubul cu spray. Se inclina capul intr-o parte, se introduce pulverizatorul in nara si se apasa usor. Se repeta operatia pentru cealalta nara, apoi se sufla nasul.
 

Acum se mai citeste