Prospect 4 Bones Plus – Carenta de Calciu

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Prospect 4 Bones Plus

Indicatii terapeutice 4 Bones Plus :

 1. Carenta de calciu.
 2. Menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
 3. Un plus de calciu pentru femeile însărcinate sau care alăptează
 4. Femei la menopauză, osteoporoza.

Administrare 4 Bones Plus :

– 1-2 tablete pe zi. Tabletele se inghit cu un pahar cu apă după masă.

Actiunea  4 Bones Plus :

4 BONES Plus tablete conţin un complex de Calciu natural, Hidroxiapatită , şi alte trei săruri de calciu, formulate impreună cu Vitamina D3 şi alte minerale cu efect important in menţinerea stării de sănătate a organismului şi in special a oaselor.

  4 BONES Plus este cea mai complexă asociere de minerale şi vitamine, in proporţii care asigură o absorbţie eficientă pentru menţinerea densităţii osoase, a bunei funcţionări a sistemului nervos, muscular, cardio-vascular, endocrin, imunitar si digestiv.

Compozitia  4 Bones Plus :

-1. Calciul = este mineralul prezent in cantitatea cea mai mare in corpul omenesc (un kilogram – un kilogram şi jumătate ). Aproape intreaga cantitate de calciu din corp este fixată in oase şi dinţi iar restul este distribuit in ţesuturi şi in lichide biologice. Funcţia principală a calciului in organism este să consolideze şi să menţină in stare bună de funcţionare scheletul şi dinţii. Absorbţia calciului se face in prezenta unei cantităţi suficiente de vitamina D.

2. Vitamina D3 = are rol deosebit de important in menţinerea concentraţiei serice de calciu şi fosfor in limite normale.

3. Magneziul = are rol in metabolismul vitaminei C, al calciului, fosforului, sodiului şi potasiului. Este esenţial pentru buna funcţionare a muşchilor şi nervilor. Absorbţia intestinală depinde, inainte de toate, de cantitatea de magneziu ingerată. Magneziul impiedică formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali şi biliari. El constituie un factor de creştere, un tonic general, un regenerator celular, un echilibrant psihic şi un drenor hepatic. Contribuie la menţinerea unui sistem cardiovascular sănătos şi previne atacurile de inimă. Are acţiune antidepresivă, fiind cunoscut şi ca mineral antistres.-4. Manganul = este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a pielii, oaselor şi a cartilagiilor, menţinerea in parametrii normali a zahărului din sânge; este important pentru activarea enzimei antioxidante.

– 5. Zincul = este necesar pentru menţinerea stării de sănătate a vederii, gustului, mirosului şi a pielii. Joacă un rol important in fertilitate, sinteza de proteine şi regularizarea zahărului din sânge.

– 6. Cuprul = este necesar pentru producerea de ATP, a celulor roşii şi colagen, dezvoltarea normală a oaselor, a creierului şi a nervilor tisulari.

4 Bones Plus Prospect4 Bones Plus Prospect

Vezi pretul acumaFiecare tabletă acoperită de 4 BONES conţine:

Calciu total……………………………………………………………500,2 mg
(sub formă de Carbonat de calciu 1000 mg, Citrat de calciu 200 mg, Hidroxiapatită Microcristalină Complex 150 mg, Fosfat de calciu bibazic 85 mg)
-Vitamina D3 (stabilizată)………………………………………………..2 mg
Magneziu….………………………………………………………………40 mg
(sub formă de Oxid de magneziu)
Mangan………………………………………………………………….1,8 mg
(sub formă de Sulfat de mangan monohidrat)
Zinc……………………………………………………………………….7,5 mg
(sub formă de Sulfat de zinc monohidrat)
Cupru……………………………………………………………………..1,5 mg
(sub formă de Sulfat de cupru pentahidrat)
Excipienţi:
-Amidon de porumb, Propil paraben, Metil paraben, Borax (E 285), Crospovidonă, Talc purificat, Stearat de magneziu, Gelatină, Glicerină, Colorant Brilliant Blue FCF, Dioxid de titan (E 171), Apă purificată.

Atentionari in utilizarea 4 bones:
– A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
– Acest produs este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
– A nu se consuma după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Prezentare ambalaj:
-Cutie de carton ce conţine 2 blistere a câte 15 tablete.
Conditii de pastrare:
– A se păstra la temperaturi sub 25° C.
– A se feri de lumină şi umezeală.
– A nu se lăsa la indemina şi vederea copiilor.

 30 comprimate, Sun Wave Pharma

Vezi 4 Bones Junior pentru copii

 

Continutul nu este valabil.
Dati Accept pentru a continua

Probioticele îmbunătăţesc densitatea osoasă

Un studiu efectuat la sfârşitul lunii ianuarie a anului 2013 şi publicat în Journal of Cellular Physiology a arătat faptul că utilizarea probioticelor scade inflamaţiile intestinale şi creşte densitatea oaselor la şoarecii sănătoşi de sex masculin, mai mult decât la cei de sex feminin, unde diferenţa este nesemnificativă. Cercetătorii de la Universitatea din Michigan au hrănit şoarecii cu Lactobacillus reuteri timp de patru săptămâni.

Cercetătorii au descoperit că şoarecii masculi şi-au îmbunătăţit densitatea osoasă după ingerarea de Lactobacillus reuteri, dar şoarecii de sex feminin nu au demonstrat o densitate osoasă mai bună. Concluzia tacită ar fi că femelele ar avea nevoie de o altă variantă a probioticului folosit.După acest experiment, mai mulţi cercetători au fost interesaţi să descopere legătura dintre densitatea osoasă şi probiotice pentru a determina care dintre acestea sunt mai eficiente pentru fiecare persoană în prescrierea tratamentelor împotriva osteoporozei.

Vitamina C sprijină păstrarea densităţii osoase

Vitamina C este adesea numită „regina antioxidanţilor“, întrucât s-a dovedit a fi eficace în tratarea a numeroase probleme de sănătate, în diminuarea, atenuarea sau vindecarea anumitor simptome. Un studiu publicat recent arată că vitamina C poate ajuta la menţinerea densităţii osoase la bărbaţii mai în vârstă.
Vitamina C este necesară pentru producerea colagenului, „lipiciul” care consolidează mai multe părţi ale corpului, cum ar fi articulațiile, muşchii şi vasele de sânge. Această vitamină joacă un rol important şi în vindecarea rănilor, ajută la formarea bilei şi sprijină combaterea virusurilor.
De-a lungul unei perioade de patru ani, 231 de bărbaţi şi 393 de femei, cu vârsta medie de 75 de ani, au fost monitorizaţi de către Katherine Tucker şi o echipă de specialişti în nutriţie de la Universitatea Tufts, pentru a observa orice corelaţie între aportul de vitamina C şi densitatea osoasă. Ceea ce au descoperit arată faptul că bărbaţii cu cele mai ridicate niveluri de vitamina C şi-au menţinut densitatea osoasă iniţială în timpul celor patru ani de studiu. Bărbaţii cu cele mai mici niveluri ale aportului de vitamina C nu au făcut acest lucru, raportând o scădere a densităţii osoase. La femei s-a descoperit că vitamina C are o oarecare protecţie împotriva pierderii densităţii osoase, deşi concluziile nu au fost semnificative statistic.
Tucker explică faptul că „vitamina C este o vitamină antioxidantă ce reduce stresul oxidativ, care are un efect negativ asupra tuturor celulelor din corp. Antioxidanţii sunt necesari şi pentru protecţia împotriva inflamaţiei, care conduce la resorbţie osoasă şi ţine calciul departe de oase. Practic, vitamina C ar trebui să ajute lent resorbţia”.

Magneziul, cofactor esențial pentru calciu

Magneziul este important pentru multe aspecte ale sănătăţii şi poate fi considerat un co-factor esenţial pentru calciu. Dacă nu consumaţi magneziu alături de calciu, atunci corpul dumneavoastră nu este în măsură să absoarbă şi să utilizeze în mod corespunzător calciul. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă aveţi foarte mult calciu, dacă nu există şi suficient magneziu, beneficiile sunt limitate.

Minimele zilnice recomandate de magneziu sunt de 320 mg pentru femei şi 400 mg pentru bărbaţi, dar o cantitate zilnică optimă ar trebui să se încadreze între 500-700 mg.
Într-un articol publicat în The Huffington Post, dr. Carolyn Dean arată că lipsa de magneziu din organism, mai degrabă decât lipsa de calciu, este de multe ori adevăratul vinovat în pierderile osoase legate de vârstă şi de alte probleme cronice de sănătate.

Conform dr. Dean, magneziul este unul dintre cele mai importante minerale pentru organismul uman, funcţionarea eficientă a peste 325 de sisteme de enzime depinzând de acest element. Magneziul este al patrulea cel mai abundent mineral din organismul uman, iar aproape jumătate din total se află în oase.Borul și zincul contribuie la sănătatea oaselor

Borul şi zincul sunt importante prin ele însele pentru sănătatea oaselor. În plus, alături de alte minerale, sunt necesare pentru transportul şi absorbţia de calciu. Plantele bogate în oligoelemente sunt cea mai bună sursă de minerale, spre deosebire de „rocile sfărâmate” care sunt slab absorbite şi trec prin intermediul urinei, mineralele deja digerate de plante sunt în proporţie de 100% absorbabile.

Vitamine care au grijă de oase

Vitamina D3 a fost dovedită în mai multe studii drept extrem de valoroasă pentru sănătatea osoasă. Vitamina K este, de asemenea, importantă întrucât activează o proteină care se găseşte în oase, numită osteocalcin. De exemplu, varza de Bruxelles este o bună sursă de vitamina K. Dioxidul de siliciu (care se găseşte în planta numită coada calului) lucrează împreună cu calciul pentru a menţine oasele puternice.

În plus, serotonina a fost demonstrată recent ca fiind un factor important în menţinerea densităţii osoase, iar L-triptofan este un supliment bun pentru a stimula serotonina. Pe lângă faptul că este un excelent distrugător patogen, argintul coloidal ajută, de asemenea, oasele, ţesuturile şi regenerarea nervilor. Ceaiul de păpădie şi trifoi roşu ajută la construirea densităţii oaselor.

În acelaşi timp, dieta şi exerciţiile fizice sunt esenţiale pentru sănătatea oaselor. O dietă lipsită de vitamine şi minerale esenţiale contribuie la apariţia osteoporozei. Exerciţiile fizice regulate ajută la menţinerea oaselor sănătoase, întrucât lipsa activităţii fizice duce la slăbirea oaselor şi chiar la pierderea de masă osoasă.

2 comentarii la „Prospect 4 Bones Plus – Carenta de Calciu”

 1. Buna seara!
  Am 54 de ani si mi s-a spus ca am Osteoporoza si Artroza. Nu stiti medicamentul 4 Bones credeti ca ma poate ajuta? Am luat Vimovo si nu ma ajuta.

  Răspunde
 2. Buna seara! 4Bones Plus este indicat in osteoporoza, aducand un aport de calciu, vitamina D3 si minerale sunt necesare pentru a stopa fenomenul de osteoporoza, insa pentru dureri trebuie sa solicitati medicului alt medicament.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close