Prospect Apireven

Sharing

 Prospect APIREVEN

 CREMA

Compoziţie:

Extract de propolis, ceară, lanolină, ulei de parafină, cetaceum, ex­tract capsici, camfor, nicotinat de metil, soluţie venin de albine.

 Indicaţii:

Produsul este o cremă cu un conţinut ridicat în substanţe naturale, destinat menţinerii unei stări de confort şi relaxării musculare.

 Caracteristici:

Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea în mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu acţiune antioxidantă, antiseptică şi cicatrizantă, cu extractele naturale de capsici şi venin care asigură activarea circulaţiei periferice, ce determină o stare de relaxare şi confort.

 Mod de utilizare:

Crema se aplică în zonele de masat, în cantitate redusă, se masează uşor fără a exercita presiune asupra ţesutului. Pentru un efect prelungit se acoperă zona masată cu o ţesătură din fibre naturale, de preferinţă lână. Nu este necesară îndepărtarea excesului de cremă.

 Atenţie:

Eventuala înroşire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare după maximum 30 de minute şi constituie dovada eficienţei produsului. Dacă reacţia persistă se recomandă întreruperea utilizării produsului. Nu se va aplica în jurul ochilor, gurii sau pe răni, escare sau alte zone deschise.

 Prezentare:

Tuburi ce conţin 30 g de cremă, însoţite de prospect, introduse în pliant de carton.

Termen de valabilitate:

24 luni.   

S. C. INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE     PENTRU APICULTURA SA.

 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Lasă un comentariu

Solve : *
13 + 14 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum sunteti aici: Home » Prospect Apireven