Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 2 -voturi, Media: 4.00 out of 5)

Loading...

Prospect Apireven

Sharing

 Prospect APIREVEN

 CREMA

Compoziţie:

Extract de propolis, ceară, lanolină, ulei de parafină, cetaceum, ex­tract capsici, camfor, nicotinat de metil, soluţie venin de albine.

 Indicaţii:

Produsul este o cremă cu un conţinut ridicat în substanţe naturale, destinat menţinerii unei stări de confort şi relaxării musculare.

 Caracteristici:

Principiul activ al produsului este asigurat prin combinarea în mod echilibrat a unor componente de propolis (flavone, uleiuri eterice, taninuri) cu acţiune antioxidantă, antiseptică şi cicatrizantă, cu extractele naturale de capsici şi venin care asigură activarea circulaţiei periferice, ce determină o stare de relaxare şi confort.

 Mod de utilizare:

Crema se aplică în zonele de masat, în cantitate redusă, se masează uşor fără a exercita presiune asupra ţesutului. Pentru un efect prelungit se acoperă zona masată cu o ţesătură din fibre naturale, de preferinţă lână. Nu este necesară îndepărtarea excesului de cremă.

 Atenţie:

Eventuala înroşire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare după maximum 30 de minute şi constituie dovada eficienţei produsului. Dacă reacţia persistă se recomandă întreruperea utilizării produsului. Nu se va aplica în jurul ochilor, gurii sau pe răni, escare sau alte zone deschise.

 Prezentare:

Tuburi ce conţin 30 g de cremă, însoţite de prospect, introduse în pliant de carton.

Termen de valabilitate:

24 luni.   

S. C. INSTITUTUL DE CERCETARE-DEZVOLTARE     PENTRU APICULTURA SA.

 

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.