Prospect Blue Cap crema – Dermatita seboreica

Sharing

BLUE CAP cremă este un produs  hidratant şi cu mare putere de înmuiere, pentru dermatita seboreica. Este o cremă indicată pentru hidratarea puternica a pielii uscate, fisurate, scuamoase sau solzoase, asociată diverselor procese dermatologice. Ea îndepărtează rapidei eficient uscăciunea, roşeaţa, crăpăturile, scuamelc şi crustele uscate ale pielii.

PROSPECT – Informatii pentru  utilizatori

BLUE CAP cremă

BLUE CAP cremă, împreună cu celelalte produse BLUE CAP (spray, şampon, gel de duş şi capsule) fac parte dintr-o gamă modernă, revoluţionară de produse cosmetice destinate igienei şi întreţinerii pielii ou tendinţă la psoriazis, dermatitftl seboreică, mătreaţă, dermatită atopică, lichen plani pithiriazis versicolor, ictioză, precum şi alte procese dermatologice care se manifestă şi prin descuamări, mâncărimi, iritaţii sau înroşirea pielii.

 

Compozitie – zinc pyrithion 0,2%, palmitat de izopropil, octilodoat, poligliceril 3 metil glucozodistearat, sucroză cocoate, stearii alcool, glicerină, ciclometicon, giicerilstearat, metilglucet 20, propilparaben, BHT, parftim, alcool, apă

Blue Cap Crema Prospect
Blue Cap Crema Prospect

 Indicaţii –            

se aplica de două ori pe zi într-un strat foarte subţire pe thtreaga zonă afectată. După dispariţia neplăcerilor se continuă Încă aproximativ o săptămână pentru consolidarea efectelor. Dacă este nevoie, reluaţi sau prelungiţi tratamentul pe perioade îndelungate fără să vă temeţi de efecte negative. în unele cazuri este necesară asocierea cremei la tratamentul cu celelelte produse BLUE CAP, în special spray şi capsule.

 Atentie – este destinat numai uzului extern

 Dacă intră în contact cu ochii, spălati-ii cu apă rece din abundenţa

Dacă neplăcerile Dvs. nu dispar sau nu se ameliorează considerabil după utilizarea regulată a cremei, consultaţi un medic!

 Efecte adverse – foarte rar reacţii alergice.

Incompatibilitati- nu au fost descrise.

Prezentare – tub cu 50g cremă sau cutii cm 5 plicuri a 5 g cremă.

 Producător CATALYSIS, S.L. Madrki – Spania 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

[wpseo_breadcrumb]