Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...
Gaviscon Suspensie

Prospect Gaviscon suspensie

Sharing

PROSPECT: INFORMAŢII PENTRU UTILIZATOR

 

GAVISCON ADVANCE, suspensie orală

 

Alginat de sodiu/Hidrogenocarbonat de potasiu

 

1.             CE ESTE ACEST MEDICAMENT ŞI PENTRU CE SE UTILIZEAZĂ?

2.              

Gaviscon Advance aparţine unui grup de medicamente denumite “supresori ai refluxului”.

Gaviscon Advance se utilizează pentru tratamentul simptomelor refluxului gastro-esofagian, ca: regurgitaţie acidă, pirozis (senzaţie de arsură în capul pieptului) şi indigestie (asociată refluxului), care apar după mese sau în timpul sarcinii sau la pacienţi cu simptome asociate esofagitei de reflux.

3.              ÎNAINTE SĂ UTILIZAŢI ACEST MEDICAMENT

Nu utilizaţi medicamentul dacă ştiţi că sunteţi alergic la oricare dintre componente.

Acest medicament conţine cantităţi mici de sodiu (4,6 mmol/10ml), potasiu (2,0 mmol/10ml) şi calciu.

Dacă vi s-a recomandat să urmaţi o dietă cu restricţie de sodiu, potasiu sau calciu, vă rugăm să discutaţi cu medicul dumneavoastră.

Acest medicament conţine hidroxibenzoat de metil (E218) şi propil (E216), care pot provoca rareori reacţii alergice (posibil întârziate).

Acest tratament poate fi mai puţin eficace în cazul în care cantitatea de acid produsă în stomacul dumneavoastră este scăzută.

Gaviscon Suspensie
Gaviscon Suspensie

 

4.              DOZE

Adulţi, inclusiv vârstnici, copii în vârstă de 12 ani sau peste această vârstă: 5-10 ml (una – două linguriţe) după mese şi înainte de culcare sau în funcţie de recomandarea medicului.

Copii sub 12 ani: se va administra numai la recomandarea medicului.

Dacă aţi uitat să luaţi o doză, nu este necesar să dublaţi doza data viitoare ci doar continuaţi să luaţi medicamentul aşa cum aţi luat şi înainte.

Dacă luaţi prea mult din acest medicament, este puţin probabil să vă afecteze în vreun fel. Totuşi, vă puteţi simţi balonaţi. Adresaţi-vă medicului dacă această senzaţie nu dispare.

 

DUPĂ CE UTILIZAŢI ACEST MEDICAMENT

Dacă simptomele persistă după 7 zile, adresaţi-vă medicului.

 

5.             REACŢII ADVERSE POSIBILE

Foarte rar (mai puţin decât 1 la 10 000), există şanse de apariţie a erupţiilor cutanate sau a dificultăţilor de respiraţie datorate unei reacţii alergice la componente. Adresaţi-vă imediat medicului dacă apar aceste reacţii adverse sau altele.

6.              PĂSTRARE

A nu se păstra la frigider. A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor. Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare (EXP: lună/an) înscrisă pe ambalaj.

 

7.              ALTE INFORMAŢII

Fiecare 10 ml de suspensie orală conţin alginat de sodiu 1000 mg şi hidrogenocarbonat de potasiu 200 mg ca substanţe active.

Celelalte componente sunt: carbonat de calciu, carbomer, parahidroxibenzoat de metil (E218) şi parahidroxibenzoat de propil (E216) , zaharină sodică, hidroxid de sodiu, aromă de anason derivată din fenicul şi apă purificată. Acest medicament nu conţine zahăr sau gluten.

Producătorul şi deţinătorul Autorizaţiei de Punere pe Piaţă:

Reckitt Benckiser Healthcare (UK) Limited,

Hull, HU8 7DS, East Yorkshire,

Marea Britanie

 

Acest prospect a fost aprobat în Octombrie 2008.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.