Prospect Giardinocid- Antiparazitar

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Prospect Giardinocid

Indicaţii terapeutice:

  • giardioză

Compoziţie Giardinocid :

Soluţie pentru uz intern conţinând:











    • Tinctură Calendulae – tinctură gălbenele 19,90g
    • Tinctură Tanaceti – tinctură vetrice     19,90g
    • Aetheroleum Thymi – ulei cimbru        0,20g

Acţiune terapeutică:

  • antideparazitar faţă de Giardia, Lamblia, coleretic

Contraindicaţii Giardinocid:

  • intoleranţă la unul din componenţii produsului.

 Reacţii adverse Giardinocid:

  • pot apare reacţii de sensibilizare, alergii epigastrice care dispar după întreruperea tratamentului.

Mod de administrare Giardinocid:

sugari

  • 1 lună – 6 luni : 3×3 picături pe zi
  • 7 luni -12 luni : 3×5 picături pe zi
giardinocid prospect



giardinocid prospect

 

Copii:

  • 1- 2 ani: 3×10 picături pe zi
  • 3- 4 ani: 3×15 picături pe zi
  • 5 – 6 ani: 3×20 picături pe zi
  • 7-10 ani: 3×60 picături pe zi
  • 11-16 ani: 3×60 picături pe zi

în cazuri extreme se poate administra şi la

Adulţi: 3×100 picături pe zi

Produsul se administrează înainte de masă cu 10-15 minute diluat în ceai sau apă, 10 zile consecutiv, cura repetându-se după o pauză de 10 zile.

La nevoie se poate asocia cu furazolidon sau metronidazol.

Mai puteti incerca Albendazol

Prezentare: flacoane a 50 ml soluţie (40g)

Producător: PLAFAR CLUJ Str. f Vuia 202

Varianta Giardinocid – Giardion Sirop

Giardinophyt pentru paraziti intestinali



Giardinophyt pentru paraziti intestinali

cumpara acum



Alimentatia

Condimentele, adevărate medicamente deparazitare

De departe dintre cele mai eficiente substanţe sunt cele conţinute în condimente: cuişoare, turmeric, ghimbir, cimbru, scorţişoară, oregano, piper, pătrunjel, mentă, usturoi.

Apoi există o serie de uleiuri, dintre care cele de măsline, cocos, argan, care, adăugate în salate sau consumate ca atare, împiedică paraziţii să invadeze organismul.

Condimentele ar trebui administrate înaintea mesei sau măcar la distanţă de masa principală, eventual în aperitive. În plus, ele trebuie rotite permanent. Iar dacă urmaţi o dietă antiparazitară, evitaţi consumul de dulciuri în această perioadă.

Lămâiţa, o plantă parfumată din frunzele căreia se poate face un ceai excelent, este originară din Mexic şi America de Sud, dar s-a adaptat bine şi în alte zone. Seminţele sunt utilizate pentru eliminarea ascarizilor (viermi cilindrici), mai ales la copii.

Smirna combate paraziţii şi conţine silimarină, o substanţă care protejează ficatul de toxine. De aceea, este preferată în curele de detoxifiere, mai ales pentru cei care au giardia. În plus, smirna poate fi utilizată ca antibiotic şi antiseptic, pentru înlăturarea respiraţiei neplăcute, combaterea diareei.

Cuişoarele conţin o substanţă activă cu efecte antifungice şi antimicrobiene, eugenolul. Aceasta relaxează musculatura netedă a tractului digestiv şi este un antioxidant puternic, deosebit de eficient împotriva paraziţilor intestinali.

Nuca neagră conţine substanţa numită juglonă, eficientă împotriva bolilor parazitare. Nuca neagră conţine cantităţi importante de iod organic, mangan, magneziu, seleniu, potasiu, fier, sodiu, fosfor, clor, vitaminele B, A şi C, niacin, vitaminele B2, B6 şi bioflavonoide. Tinctura de nucă neagră şi de coajă de nucă este şi astăzi una dintre cele mai utilizate substanţe de detoxifiere, deparazitare, utilizată preventiv sau curativ, chiar şi la copii şi bătrâni.

Grepfrutul şi extractul de seminţe de grepfrut au efecte antivirale, antibacteriene, fungicide şi antiparazitare. Studii clinice şi de laborator au demonstrat că extractul de seminţe de grepfrut este eficient împotriva a peste 800 de virusuri şi bacterii, 100 de tipuri de fungi şi, de asemenea, împotriva anumitor tipuri de paraziţi, care nu pot rezista la atacul puternic al bioflavonoidelor, glicozidelor şi vitaminei C conţinute în acestea.

Usturoiul este un detoxifiant sanguin, antibiotic, antispastic, ale cărui efecte stimulatoare sunt binecunoscute. Astăzi, se ştie că usturoiul inhibă eficient dezvoltarea bacteriilor, protejează ficatul de substanţele medicamentoase şi toxine, distruge paraziţii, fungii şi apară celulele împotriva acţiunii nocive a radicalilor liberi. De asemenea, stimulează digestia, funcţiile hepatică şi biliară.

Se ştie că la noi în ţară, paraziţii intestinali se combat cu seminţe de dovleac, cu efect asupra giardiei, teniei şi oxiurilor. În magazinele bio există şi uleiul de seminţe de dovleac, cu gust delicat, care se poate adăuga în supe şi ciorbe de legume înainte de a fi servite.

Ceapa, verde sau uscată, ne poate feri de atacul paraziţilor intestinali, direct dar şi prin efectul puternic detoxifiant. Sucul de ceapă este foarte puternic şi de aceea, se va administra în doze mici de maximum 50 ml pe zi şi în combinaţie cu miere sau cu alte sucuri, precum cel de morcov. La copii, poate acţiona preventiv şi ceapa fiartă din supă.

Foarte multe mamici disperate, incearca fel de fel de tratamente alopate care, desi agresive cu ficatul copilului, se arata total ineficiente.

In cazul in care copiii au giardia sau alti paraziti intestinali, se plang de dureri de burtica, greturi, respiratie suieratoare, dureri de cap, nu au pofta de mancare si sunt irascibili.

Din fericire pentru giardia si alti paraziti intestinali exista si alternativa naturista cu rezultate foarte bune.

In cazul giardiei si oxiurilor, tratamentul este obligatoriu pentru toata familia, dozele administrate fiind in raport de varsta.

Tratamentul giardiozei, nu poate fi eficient daca nu se respecta cu strictete anumite reguli:

Igiena- spalatul corect al mainilor presupune spalatul cu sapun, insistand bine sub unghii unde se aduna inclusiv oua de paraziti. Se sapunesc de doua ori mainile si apoi se clatesc temeinic. Unghiile se taie scurt.

Spalarea pe maini trebuie facuta nu numai inainte de masa sau cand intram in casa ci si inainte si dupa folosirea toaletei. Igiena lenjeriei copilului: chiloteii se spala si se calca, pijamaua la fel; in fiecare seara dupa baie, se pun copilului chilotei fierti si calcati(oxiurii mai ies noaptea din rect si provoaca mancarimi copilului care se scarpina, duce mana la nas si se reinfesteaza.

Orice fruct, inainte de a fi consumat trebuie spalat foarte bine.

Iata mai jos cateva remedii naturiste care s-au aratat de-a lungul timpului foarte eficiente:

Tratament pentru giardia cu ovaz

Se spala 125 g de ovaz si se pune in 500ml de apa. Se fierbe pana cad apa scade la jumatate. Cantitatea ramasa, se consuma pe parcursul intregii zile( se poate bea si toata odata). Dupa doua saptamani se repeta procedeul. Desi este un tratament usor de facut este foarte eficient. Cei care l-au incercat au reusit sa scape de giardia.

Tratament pentru giardia cu struguri

Se curata si se spala bine samburii de struguri. Se pun intr-o tava si se usuca bine, incat sa se poata trece prin rasnita de cafea. Din pulberea rezultata se ia, 10 zile, cate o lingurita dimineata pe stomacul gol, iar apoi nu se manaca o ora. Tratamentul nu numai ca distruge giardia, dar scade si frecventa reinfestarilor.

Tratament pentru giardia cu ceapa

Se ia o ceapa romaneasca de marime medie. Se curata si se toaca marunt pe o farfurie(nu pe tocator ca se pierde din suc). Se pune intr-un borcan cu capac si se toarna apa de izvor(sau apa plata), cat sa treaca un deget peste ceapa. Se tine tratamentul 12 ore la macera. De exemplu: se pune la macerat la 9 seara si se consuma la 9 dimineata. Se consuma o lingura din acest tratament, ianinte de masa , pe stomacul gol, trei zile la rand la aceeasi ora. Acest tratament pentru giardia, se face in trei serii a cate trei zile. Se repeta la sapte zile dupa ce s-a baut ultima lingura.

Tratamentul cu seminte de dovleac

Dimineata pe nemancate, se mesteca cu tot cu coaja 6 seminte de dovleac neprajite si se inghit cu putine apa plata. Acest remediu se aplica sapte zile, saptezile pauza si apoi iar sapte zile.

Tratamentul cu ulei de dovleac

Uleiul de dovleac este foarte bun in tratarea giardiozei. Se va lua cate o lingura de ulei de dovleac cu o ora inainte de masa, de 3 ori pe zi. Tratamentul trebuie sa dureze trei luni. Nu numai ca te scapa de giardia dar creste si imunitatea organismului si sporeste pofta de mancare.

Tratamentul cu tinctura de propolis

Se iau cate 15-20 de picaturi de tinctura de propolis in fiecare zi, timp de 10 zile, pe stomacul gol, dizolvate in putina apa plata. Dupa o pauza de 10 zile se repeta tratamentul. Tinctura de propolis se poate lua si in acelasi timp cu alte tratament naturist.

Tratamentul cu nasturas

Nasturasul este o planta foarte “de temut” pentru giardia. Se face o infuzie din acesta planta si se bea dimineata pe stomacul gol timp de 7 zile, urmata de sapte zile pauza si apoi iar sapte zile de tratament. Dozele sunt mai mici pentru copii.(la copii 2-3 influorescente iar la adulti 6-7 influorescente). Deoarece este o planta destul de toxica, tratamentul se face doar o data pe an. Cu siguranta giardia si oxiurii vor disparea si nici nu vor mai aparea curand.

Produse naturiste din Plafar eficiente pentru giardia:

Helmiflores– este un amestec de pelin, macese, cimbru si miere. Foarte eficient.

Giardinophyt– contine uleiuri volatile din cimbru, marar, cuisoare, vetrice si flavonoide din propolis care ajuta la eliminarea giardiei

Neem- un amestec de plante indiene eficient pe mai multi paraziti intestinali

Giardinon Sirop copii Antigiardia – conţine extract de propolis şi extracte din plante (cimbru şi gălbenele) cu eficacitate asupra eliminării paraziţilor intestinali.

Alimente benefice in lupta cu parazitii intestinali : alune, afine, piersici, capsuni, morcov, ceapa, usturoi, praz, varza, patrunjel, seminte de dovleac. Usturiul sub forma de mujdei poate fi acceptat si de copii pe cartofi la cuptor sau pe cartofi prajiti. Este foarte eficient pentru giardia.

Cum depistam parazitii intestinali?

Giardia– pentru a o descoperi este nevoie de examen coproparazitologic. Se fac 3 astfel de examene.

Oxiurii– Se observa cu ochiul liber fiind de marimea unei gamalii de ac. Sunt albi si se misca.

Limbricii– au cativa centimetri si se observa cu ochiul liber.

Tenia– apare ca o panglica si se vede cu ochiul liber

Important! Tratamentele pentru giardia si oxiuri trebuie facute de intreaga familie. Nu se va bea apa de la robinet. Igiena trebuie sa fie desavarsita. Pe perioada tratamentului nu se vor consuma dulciuri deloc, iar in restul timpului cat mai putine.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close