Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Lipobase Repair crema

Sharing

Lipobase Repair

Primul complex lipidic natural Identic

Lipobase REPAIR – prima cremă pentru îngrijirea pielii uscate, are un efect concomitent rapid şi de durată datorită unui complex lipidic natural identic. Odată aplicată, suplineşte necesarul sintetizat de piele pe mai multe zile, permițându-i acesteia refacerea rapidă.

Cum se foloseşte Lipobase REPAIR?

Folosiţi Lipobase REPAIR atunci când alte creme simple nu sunt suficiente pentru a vă menţine pielea netedă şi suplă. De regulă, este suficientă aplicarea Lipobase REPAIR o dată pe zi, ideal seara. De asemenea se poate aplica mai des, ori de câte ori este nevoie.

Deoarece Lipobase REPAIR se menţine mult timp pe piele, folosiţi o cantitate mică de fiecare dată.

Din ce cauză se usucă pielea?

Pielea este în mod normal hidratată din interior, ea devenind uscată nu pentru că nu există suficientă substanţă umidifiantă, ci pentru că această substanţă dispare prea rapid de pe piele. în acelaşi mod în care soarele şi vântul determină evaporarea apei din haine, spălatul usucă, iar pielea devine uscată datorită evaporării excesive.

Funcţiile pielii

Corpul nostru conţine 70% apă. Două dintre cele mai importante funcţii aie pielii sunt menţinerea apei în interiorul corpului şi protecţia faţă de factorii externi dăunători.

Aceste funcţii sunt îndeplinite de către un strat foarte fin de la exteriorul pielii care formează o barieră protectoare împotriva mediului înconjurător. Acest strat constă în celule cornoase moarte înconjurate de un strat de substanţe grase speciale. Substanţele grase speciale sunt cele care reţin apa şi asigură menţinerea evaporării la un nivel care permite pielii să rămână umedă, netedă şi suplă.

Zilnic pielea este uzată şi distrusă

Zilnic prin activităţile curente se îndepărtează câte puţin din bariera pielii. Substanţele grase din această barieră sunt solubile în apă, deci apa simplă le poate îndepărta. Săpunul, gelurile pentru duş şi şamponul de păr dizolvă substanţele grase şi mai puternic.

Ele nu îndepărtează doar murdăria şi grăsimile de care dorim să scăpăm, ci şi aceste importante substanţe grase din bariera protectoare a pielii.

Când aceste substanţe grase sunt îndepărtate, eficienţa pielii este redusă şi evaporarea din piele creşte. Pielea se
protejează pe ea însăşi prin formarea de noi grăsimi care să refacă bariera şi să restabilească echilibrul hidratării. În acest mod, funcţia de protecţie a pielii este constant menţinută şi refăcută.

De ce unele persoane au mereu probleme datorită pielii uscate?

De exemplu, pielea unor persoane nu poate forma suficiente substanţe grase speciale care sunt folosite ca barieră în piele.

Alte persoane au probleme cu absorbţia grăsimilor din hrană şi în consecinţă nu au suficienţi constituienţi necesari pentru ca pielea să poată produce bariera formată din substanţele grase.

Dacă pielea este în continuu expusă apei şi substanţelor care dizolvă grăsimile, refacerea naturală a barierei pielii nu poate avea loc. Indiferent de motiv, rezultatul constă în apariţia unor probleme de durată.

Pentru refacerea barierei pielii sunt necesare cinci zile. În acest timp, rata evaporării este prea mare, iar pielea devine uscată. Agresiunile repetate dereglează producţia de substanţe grase, astfel încât bariera nu se reface niciodată complet – iar pielea devine uscată cronic. Cremele obişnuite, chiar şi cele mai bune produse pentru îngrijirea pielii, sunt reţinute în stratul superficial al pielii ca un înveliş care reduce evaporarea pentru un timp. Totuşi, acest înveliş se pierde în câteva ore şi aplicarea trebuie repetată de 4-6 ori pe zi pentru a evita pielea uscată. Procesul devine cu adevărat eficient numai atunci când pielea produce noi substanţe grase.

Lipobase REPAIR este cel care adaugă pielii substanţe identice cu substanţele grase produse de piele.

  • Aceste substanţe grase pătrund adânc în piele unde sunt reţinute pentru a fi eliberate la nevoie. Acestea asigură o refacere eficientă a barierei de protecţie a pielii pentru mai mult de 24 de ore după numai o singură aplicare. Lipobase REPAIR conţine de asemenea alte substanţe grase care reduc evaporarea mai eficient decât cremele obişnuite, chiar în primele 4-6 ore.

Nu conţine parfum, coloranţi sau conservanţi. Conţine 63% grăsimi.

Fabricat de Astellas Pharma Europe B.V. Leiderdorp, Olanda

EVAG/Astellas Pharma Europe B.V. Reprezentanţa pentru România Sky Gate Business Center Calea Bucureştilor nr. 283 Otopeni, Jud. Ilfov, Romania Manufactured by Astellas Pharma Europe B.V., Leiderdorp/The Netherlands.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.