Prospect LIV 52 – Tulburările ale Vezicii Biliare si ale Ficatului

Sharing

Liv.52

sirop 100 ml

Supliment alimentar din extracte vegetale                        

PREZENTARE

Compoziţie/Fiecare 5 ml conţin

Extracte: Capparis spinosa 34 mg, Cichorium intybus 34 mg, Solanum nigrum 16 mg, Terminalia arjuna 16 mg, Cassia occidentalis 8 mg, Achillea millefolium 8 mg, Tamarix gallica 8 mg. Procesate in Edipta alba, Phyllanthus amarus, Boerhaavia diffusa, Tinospora cordifolia, Raphanus sativus, Emblica officinalis, Plumbago zeylanica, Embelia ribes, Terminalia chebula, Fumaria officinalis. Excipienti: Zahar, Citrat de sodiu.

 

Liv-52-Sirop
Liv-52-Sirop

Vezi pretul acuma

 

Conservanti: Metil paraben de sodiu si Propil propil parapen de sodiu; Apa purificata, Esenţa de ananas.

Nu conţine arome sau coloranţi artificiali.

CARACTERISTICI:

Produsele naturale de la Himalaya Herbal Healthcare sunt apreciate in peste 70 de tari si oferă soluţii eficiente de îngrijire a sanatatii. Gama produselor Himalaya Herbal Healthcare cuprinde suplimente alimentare preparate din extracte vegetale si pulberi de plante recoltate din zonele nepoluate ale munţilor Himalaya. Liv.52 sirop are efect favorabil asupra stării de sanatate a organismului prin susţinerea funcţiilor hepato-biliare.

PROPRIETĂŢILE PRODUSULUI:

Liv.52 sirop protejeaza ficatul de acţiunea nociva a alcoolului, medicamentelor si a diverselor toxine si ajuta procesul de regenerare hepatica.

Liv.52 sirop împiedica incarcarea cu grăsimi a ficatului. Cicoarea/Cichorium intybus are proprietati coleretice si colagoge, stimuleaza contractia colecistului si determina eliminarea secreţiilor din vezica biliara.

Liv.52 sirop imbunatateste apetitul si digestia alimentelor si este recomandat ca adjuvant in tulburările de funcţionare ale vezicii biliare si ale ficatului.

ADMINISTRARE

Pentru obţinerea unor rezultate favorabile asupra stării de

sanatate, acest supliment alimentar se poate administra:

sugari peste 6 luni: 2,5 ml de 2 ori pe zi;

copii 1-6 ani: 5 ml de 2 ori pe zi;

copii 6-12 ani: 10 ml de 2 ori pe zi;

adulţi: 20 ml de 2 ori pe zi.

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

A se agita flaconul inainte de utilizare.

PREZENTARE: Flacoane cu 100 ml sirop.

VALABILITATE: Expira la data înscrisa pe ambalaj.

IN SLUJBA SANATATII CU AJUTORUL NATURII

Atentie: Acesta este un supliment alimentar si nu înlocuieşte un regim alimentar variat si echilibrat. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A se pastra la temperatura camerei, in ambalajul original.

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect LIV 52 – Tulburările ale Vezicii Biliare si ale Ficatului
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!