Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Noni – Anticancerigen Energizant

Sharing

Este un produs naturist, organic, energizant şi tonifiant;; anticancerigen antihemoragic, reglator al tensiunii arteriale; reglator al somnului şi al bunei dispoziţii; antibacterian, antiinflamator; întăritor al sistemuilui imunitar; analgetic; adaptogen, antipiretic – indiferent de cauza febrei; etc.

NONI

Supliment alimentar

Produs Naturist

Noni sau Morinda Citrifolia este originară din Asia, Australia şi câteva insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. Fructul este ovoid, galben când este copt, are un gust amar şi miros înţepător – dezagreabil. A fost adus în Hawai de către primii polinezieni. Remarcabilele sale proprietăţi de vindecare sunt cunoscute de peste 2000 de ani în Polinezia, China, India etc. Devine cunoscut în SUA ca şi supliment alimentar sub formă de lichid, având un gust plăcut prin adaos de sucuri naturale (de struguri şi afine).

Principalii compuşi izolaţi din Noni:

  • morindon; morindin; terpenoizi; L- asperulosida; seleniu;
  • acubina – agent antibacterian natural;
  • alazarina – agent antibacterian natural;
  • antrachinone – efect antibacterian;
  • acid capronic şi caprilic cu rol în digestie; serotonină;
  • scopoletina cu rol în combaterea anxietăţii, depresiei, tulburări obsesivo-fobice, tulburări de somn, durere, schizofrenia, migrene, controlul apetitului şi a comportamentului sexual;
  • damnacantalul cu acţiune anticancerigenă prin inhibarea multiplicării celulelor precanceroase şi prin stimularea formării celulelor T ale sistemului imunitar;
  • alcaloizi ( importanţi fiind: xeronina, proxeronina); proxeronaza – enzimă care aliberează xeronina din proxeronina.

 

 

Fructul Noni
Fructul Noni

 

 

 

Produsul NONI acţionează sinergie cu alte suplimente alimentare sau cu o medicaţie specifică.

Substanţa biologic activă din acest fruct este xeronina – alcaloid prezent în toate celulele sănătoase ale plantelor, animalelor şi microorganismelor. Are efect benefic asupra organismului în doze de picogram şi acţionează la nivel molecular.

Conform teoriei Dr. Ralph M. Heinicke de la Universitatea Hawai, descoperitorul acestui alcaloid -1981, xeronina acţionează asupra proteinelor specifice din celule. Având în vedere faptul că proteinele au funcţii diferite în organism, această substanţă poate declanşa un număr impresionant de mare de răspunsuri fiziologice.

Acţiunea exercitată de xeronină asupra unei persoane depinde de nivelul xeroninic al ţesuturilor persoanei respective. Dacă nivelul xeroninei este suboptimal, răspunsul organismului la administrarea NONI va fi miraculos.

Xeronina NU este un panaceu pentru toate bolile. Doar bolile cauzate de nivelul scăzut al xeroninei vor putea fi rezolvate.

 

 

Mod de administrare: flaconul se agită bine înainte de deschidere; dozarea se va face prin folosirea de linguri din material plastic. Se recomandă câte o lingură de două ori pe zi, cu jumătate de oră înainte de mâncare. Timpul optim de administrare, pentru obţinerea unui efect pozitiv, este de 6 luni.

NU se consumă în combinaţie cu cafea, alcool, ţigară.

Până la vârsta de 16 ani se recomandă doar jumătate din doza menţionată.

Ambalajul odată desfăcut, produsul trebuie păstrat în frigider până la epuizare.

VEZI PRETUL AICI

NONI

 

946 ml

 

0 porţie de 30 ml conţine:

 

Calorii

15,0 kJ

Lipide

0,0 g

Glucide

2,0g

Proteine

0 0g

Sodiu

70,0 mg

Apă

87,54 mg

Fructoză

7,50 mg

Noni fruct

3,33 mg

Acid citric

0,83 mg

Aromatizant afine şi zmeură

0,20 mg

Xanthan

0,20 mg

Metilparaben

0,10mg

Sorbat de potasiu

0,20 mg

Benzoat de potasiu

0,10mg

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.