Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Elocom

Sharing

Elocom, 1 mg/g, soluţie cutanată – Furoat de mometazonă

Elocom, 1 mg/g, unguent – Furoat de mometazonă

Elocom, 1 mg/g, cremă – Furoat de mometazonă

Informaţii pentru pacient

Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste informaţii înainte de a începe tratamentul cu acest medicament. în cazul în care aveţi întrebări adresaţi-vă medicului sau farmacistului.

Compoziţie

Elocom, 1 mg/g, soluţie cutanată

1 g soluţie cutanată conţine 1 mg furoat de mometazonă şi excipienţi: alcool izopropilic, propilenglicol, hidroxi-propilceluloză, dihidrogenfosfat de sodiu dihidrat, acid fosforic, apă purificată.

Elocom, 1 mg/g, unguent

1 g unguent conţine 1 mg furoat de mometazonă şi excipienţi: hexilenglicol, apă purificată, acid fosforic, stearat de propilenglicol, ceară albă de albine, vaselină.

Elocom, 1 mg/g, cremă

1 g cremă conţine 1 mg mometazonă furoat şi excipienţi: hexilenglicol, apă purificată, acid fosforic, stearat de propilenglicol, alcool stearilic-Ceteareth 20, dioxid de titan (E171), octenil succinat de aluminiu amidon, ceară albă de albine, vaselină.

Elocom
Elocom

 

Grupa farmacoterapeutică

Corticosteroizi de uz dermatologic, corticosteroizi cu potenţă mare (grup III), codul ATC: D07AC13.

Indicaţii terapeutice

Elocom, 1 mg/g, unguent Elocom, 1 mg/g, cremă

Sunt indicate pentru calmarea manifestărilor inflamatorii şi pruriginoase ale dermatozelor corticosensibile: psoriazis, dermatită atopică, dermatită de contact, iritativă şi/sau alergică.

Elocom, 1 mg/g, soluţie cutanată

Este indicată pentru calmarea manifestărilor inflamatorii şi pruriginoase ale dermatozelor corticosensibile localizate la nivelul pielii scalpului, cum ar fi psoriazisul.

Contraindicaţii

Nu utilizaţi acest medicament dacă aţi avut sau aveţi una din următoarele afecţiuni:

–    Hipersensibilitate la furoat de mometazonă, la alţi glucocorticosteroizi sau la oricare dintre componentele produsului;

–    Acnee rozacee;

–    Dermatoză periorală;

–    Alte infecţii bacteriene, infecţii virale (varicelă, herpes, zona zoster), infecţii fungice;

–    Varicelă;

–    Reacţii post-vaccin;

–    Tuberculoză;

–    Sifilis.

Precauţii

Asemeni tuturor preparatelor topice cu glucocorticoizi, trebuie luate măsuri de precauţie în cazul aplicării pe suprafeţe cutanate întinse, dacă se folosesc pansamente ocluzive, când se fac tratamente pe termen lung sau aplicaţii pe faţă sau alte zone ale pielii sensibile. Acestea prezintă importanţă în special la copii.

în cazul în care medicul nu vă face alte recomandări, evitaţi întreruperea bruscă a tratamentului de lungă durată. Nu administraţi medicamentul nici unei alte persoane şi nu îl folosiţi pentru alte afecţiuni decât cele pentru care v-a fost prescris, decât în cazul în care medicul consideră necesar acest lucru.    

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.