Prospect Retinosan

Sharing

Retinosan

 

Indicații Retinosan:

– Dificultăţi de adaptare a ochiului la cititul prelungit, influenţa luminii de la calculator sau televizor, purtarea lentilelor de contact, şofatul prelungit, influenţa luminii strălucitoare
– Agravarea adaptării la condiţiile de iluminat redus sau la intuneric
– Imbătranirea retinei datorate varstei sau proceselor degenerative
– Procese ce duc la alterarea nervului optic: neuropatii, glaucom etc

Actiune Retinosan:

Retinosan constituie o asociere de vitamine, antioxidanți naturali, minerale și extract de afine, asigurand un suport nutritiv adecvat in vederea unei bune funcționari retiniene.
Capsule gelatinoase tari ce conțin un complex de vitamine, microelemente și carotenoide care ajută la imbunătățirea vederii și la continuarea activităților necesare pentru o viață normală.

Compozitie Retinosan:

– Vitamina C- 60 mg
Vitamina E – 20 mg
– Vitamina A – 1mg
– Vitamine din complexul B- B1 (1.5 mg), B2 ( 3 mg), B6 ( 2mg)
– Extract din Flori de Crăițe 100 mg echivalent a 10 mg Luteină și 1 mg zeaxantina
– Zinc sub formă de gluconat de zinc 75.58 mg
– Cupru 1 mg
Seleniu (selenit de sodiu) 25 mcg
– Crom (picolinat de crom) 0.4 mg
– Extract din fructe de Afin 60 mg

Mod de administrare a Retinosan:

1 capsula/zi

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Retinosan