Prospect Sedocalm V pastile

Sharing

Prospect: Informatii pentru utilizatori

Sedocalm, comprimate

Antistres, anxiolitic natural

Forma de prezentare

Produs natural obtinut dintr-un amestec de plante medicinale si ulei volatil, conditionat sub forma de comprimate.

Flacon cu 40 comprimate.

Indicatii:

Protejeaza sistemul nervos, are efecte benefice in cazurile de nervozitate la adulti cu tulburari ale somnului, anxietate, distonie neurovegetativa.

In stari de hiperexicitabilitate nervoasa, anxietate, distonie neurovegetativa, tulburari de climax. La persoanele care lucreaza in conditii de stres, cu predispozitie la sindromul de suprasolicitare, este indicat a se folosi profilactic.

SEDOCALM V Prospect
SEDOCALM V Prospect

Administrare:

Intern, ca adjuvant 1 pana la 4 tablete pe zi, la nevoie. In caz de tulburari ale somnului se iau seara, cu 1/2 ora inainte de culcare, 2-3 tablete in doza unica.

Adulti: 
– profilactic: 1-2 comprimate/zi timp de 7 zile; 
– curativ: 1-4 comprimate/zi, timp de 14 zile.

Actiune:

Complexul de principii active are proprietati sedative, antispastice si usor hipotensive. Fitocomplexul de principii active din asocierea de plante medicinale ale produsului Sedocalm determina in organism o actiune moderat sedativa si antispastica la nivelul sistemului nervos vegetativ. In paralel, determina si o usoara actiune hipotensiva.

Compozitie:

Chelidonium majus, Hyssopus officinalis, Origanum vulgare, Leonurus cardiaca, Crataegus monogyna, Tilia species, Arnica montana, Aetheroleum Foeniculi. 

Pentru o tableta: 0,4000 g pulberi vegetale din iarba de isop, iarba de rostopasca, iarba de sovarf, iarba de talpa gastii, frunza si floare de paducel, floare de tei; 0,0005 g ulei volatil de lavanda si 0,1995 g excipienti de comprimare (lactoza, amidon din porumb, talc, stearat de magneziu, carboximetilceluloza sodica, caolin, aerosil).

Precautii:

Nu se va depasi doza zilnica recomandata.
Produsul nu inlocuieste o dieta corespunzatoare si diversificata.
Produsul nu se va lasa la indemana copiilor.

Hipotensiune, afectiuni renale grave.
Nu se recomanda in caz de hipotensiune si afectiuni renale grave.

Prezentare ambalaj:

Flacon x 40 tablete.

Conditii de pastrare:

Se va pastra flaconul bine inchis, la temperaturi sub 25°C, ferit de lumina si umiditate.
A nu se utiliza dupa data expirarii inscrisa pe ambalaj.

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Sedocalm V pastile