Prospect Crespine Gel

Sharing

Prospect: Informatii pentru pacienti

Crespine Gel

Indicatii:

Crespine Gel este indicat in tratamentul osteoartritei.
Crespine Gel contine acid hyaluronic, o importanta componenta naturala prezeta in intregul corpul uman, fiind concentrat in fluidele sinoviale

Crespine Gel reprezinta un tratament injectabil de cateva minute, fiind in acelasi timp o procedura simpla.

Crespine Gel
Crespine Gel

Contine acid hyaluronic. Fara aditivi.

Crespine Gel un singur tratament (injectabil) ia 10-20 minute de administrare. Acesta are rolul de a reduce riscul infectiilor. Nu s-au rapaortat reactii adverse in asocierea cu Crespine Gel. In unele cazuri s-au observat la cativa pacienti un usor disconfort la locul injectarii.

Inainte de a primi acest tratament, pacientii trebuie sa instiinteze medicul ce alte medicamente iau. De asemenea, inainte de orice tratament, pacientul va prezenta radiografia genunchiului cea efectuata recent (se accepta si cea realizata pana la 12 luni).

Pacientul poate merge acasa imediat dupa administrarea Crespine Gel.
Nu s-au observat dificultati de mers sau de condus.

In mod normal, durerea va trece cam in 6-8 luni sau mai mult.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Crespine Gel