Cele mai puternice remedii împotriva afecţiunilor prostatei

Dă Share să știe și altii!!
Shares

PUFULIŢA   

    Tinctură – cu excepţia bolilor hepatice foarte grave şi a celor tumorale, maligne, este forma ideală de administrare a acestei plante, întrucât pe de o parte, extrage foarte bine principiile active, iar pe de altă parte, este rapid asimilată de organism, având efecte imediate. Se obţine din pulberea plantei uscate (prin măcinarea cu raşniţa electrică de cafea), cu care se umple pe jumătate un borcan, restul fiind completat cu alcool de 70 grade. Se închide borcanul ermetic şi se lasă la macerat 10 zile, după care se filtrează prin tifon şi se trage în sticluţe mici, închise la culoare. Administrarea se face pe stomacul gol: de 4 ori pe zi se ia câte o linguriţă diluată în jumătate de pahar cu apă.
Pulberea – se foloseşte mai ales în bolile de ficat în formă avansată, când nu este permis alcoolul. Se obţine prin măcinare şi se administrează câte o linguriţă rasă de 3-4 ori pe zi. Planta se ţine sub limbă 10-15 min, după care se înghite cu apă.                                                               

        Infuzia – este utilizată mai ales în tratarea afecţiunilor tumorale, în special cele cu localizare în zona rinichilor, pe traiectul urinar sau la prostată. Cea mai eficientă este cea obţinută prin punerea la macerat a 4 linguriţe de pulbere în jumătate de litru de apă, de seara până dimineaţa, când se filtrează, iar maceratul obţinut se pune deoparte. Planta rămasă după filtrare se opăreşte cu încă jumătate de litru de apă clocotită, după care se lasă să se răcească şi se filtrează. În final, se combină cele 2 extracte, obţinându-se un litru de preparat, care se administrează pe parcursul unei zile, în 2-3 reprize.                                                                                  

       Adenom de prostată – se foloseşte tinctura. Se ia o linguriţă în jumătate de pahar cu apă, de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Tratamentul este de lungă durată: min. 3 luni.Adjuvant în cancerul de prostată, scrotal, genital, renal – infuzia de pufuliţă are efecte imunostimulente şi antitumorale, manifestate mai ales asupra aparatului genital şi urinar. Se administrează infuzie de pufuliţă, în cure de lungă durată , câte 3 căni pe zi, pe stomacul gol.

 

Adenom de prostată – tinctura de ghimpe este un remediu care rareori dă greş în această afecţiune. Se ia câte o linguriţă diluată în jumătate de pahar de apă, de 4ori pe zi. Rezultate miraculoase se obţin atunci când tinctura de ghimpe se combină cu cea de pufuliţă, în proporţii egale. Se ia din combinaţia de tincturi câte o linguriţă de 4ori pe zi, pe stomacul gol. De regulă, primele rezultate apar în primele 10 zile, iar după o lună de tratament, senzaţia de jenă la urinare, micţiunile nocturne şi celelalte probleme specifice acestei afecţiuni dispar. Prima etapă de tratament este bine să fie de 3 luni, în care se administrează neântrerupt această combinaţie de tincturi.

Apoi, se vor face câte 10 zile de tratament pe lună, pentru a menţine rezultatele. Efectele cele mai bune şi stabile se obţin dacă se ţine şi un regim echilibrat – fără băuturi alcoolice, cu carne cât mai puţină, fără mâncăruri foarte iuţi sau sărate, fără hrană conservată.
Adjuvant în cancerul de prostată – se face o infuzie (după reţeta prezentatţ la pufuliţă) din ghimpe şi pufuliţă în proporţii egale, din care se va bea câte un litru pe zi. Combinat cu un regim vegetarian bazat în special pe crudităţi, acest remediu poate face minuni, fiind recomandat şi bărbaţilor care suferă de cancer al organelor genitale (inclusiv al testiculelor), al rinichilor şi al căilor urinare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.