Extract din muguri de Jneapan

Sharing

Extract din muguri de Jneapan

Recomandari:  Coxartroza

  • Compozitie:

Extract vegetal din muguri de jneapan. Contine alcool etilic de cereale 33% vol.

  • Indicatii:

Adjuvant in reumatism cronic, artroza vertebrala, coxartroza si gonartroza, cu simptome ce acompaniaza fenomenele dureroase (insomnie, nervozitate); consolidarea fracturilor, osteoporoza.

Extract de muguri de jneapan
Extract de muguri de jneapan
  • Administrare:

50 picaturi, in putina apa, de 3 ori pe zi; 50-70 picaturi, in putina apa, o data pe zi in asocieri.

 

ALTE DENUMIRI ALE JNEAANULUI

Pinus mugo, Pinus montana, Pinus pumilio, Pinus mugo pumilio.

CE ESTE JNEAPANUL?

Jneapanul este un copac din ale carui ace si ramuri sunt pregatite anumite medicamente.

NU EXISTA SUFICIENTE DATE MEDICALE CARE SA ATESTE EFICIENTA JNEAPANULUI IN CEEA CE PRIVESTE URMATOARELE CONDITII MEDICALE:

  • prevenirea infectiilor de piele si eliminarea mucusului de la nivelul plamanilor.

 CARE ESTE MODUL DE ACTIUNE AL JNEAPANULUI?

Pana la momentul actual studiile efectuate de medicii specialisti nu au relevat care este modul de actiune al jneapanului asupra organismului uman.

PRECAUTII IN CEEA CE PRIVESTE JNEAPANUL

Pentru majoritatea oamenilor, uleiul extras din acele de jneapan nu prezinta riscuri majore atat timp cat este administrat in cantitati folosite pentru pregatirea hranei. Deasemenea aceasta planta poate fi aplicata in siguranta direct pe piele. Exista, insa, anumite cazuri in care aplicarea cutanata a uleiului extras din acele de jneapan poate duce la aparitia reactiilor alergice.

Urmatoarele persoane trebuie sa evite uleiul extras din acele de jneapan:

  • femeile insarcinate sau cele care alapteaza;
  • persoanele alergice la uleiul de jneapan.

DOZE RECOMANDATE

Stabilirea dozei de jneapan optima pentru fiecare persoana depinde de anumiti factori precum varsta, stare generala de sanatate si existenta unor conditii medicale. Pana la momentul actual studiile de specialitate nu au putut releva o doza zilnica sigura pentru organism.

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Extract din muguri de Jneapan