Nu lasati durerea sa va domine

Sharing

Durerile de orice fel tratate naturist si sanatos

DURERI (acute, la umeri)

Se îmbibă o bucată de stofă din lină cu benzină şi se aplică peste locul bolnav. Peste ea se fixează o farfuriuţă de cupru încinsă, atît cit poate fi su­portat. Procedura se repetă timp de trei seri la rînd.

DURERI (acute, la umeri)

Se amestecă două pacheţele de tămîie pulbere cu 50 g oţet de mere. Se îmbibă o bucată de stofă de lînă cu acest amestec şi se aplică pe locul bolnav. Procedura se repetă timp de trei seri la rînd

DURERI DE CAP

Se amestecă o linguriţă de zahăr   într-un   pahar cu apă  şi  se bea  seara înainte de culcare.

DURERI DE CAP

Se spală  capul  cu  apa  în  care a  fiert  Pătrunjel sălbatic (Pimpinella saxifraga).

DURERI DE CAP (cronice)

Se fierbe, într-o cantitate mai mare de apă, Cimbru (Thymus vulgcris). Seara, înainte de culcare, se ţine scufundat capul în această apă, timp de 10-15 minute. După aceasta apa se toarnă peste tot corpul.

DURERI DE CAP Şl SOMN AGITAT

So fierb în 2-3 litri de apă 1-2 frunze de Alos (A/oe arborescens). Lichidul obţinut se toarnă, timp de cîteva seri consecutiv, pe cap şi pe corp.

 DURERI DE CAP PERSISTENTE (la copii)

Se ia o chită mare de Siminoc (Helichrysum are-narium), se pune într-un săculeţ de pînză curată, din care se face o pernuţă. După ce bolnavul va dormi o noapte cu capul pe ea, se va scoate chita, se va fierbe, iar apa se va turna pe capul copi­lului.

DE FIERE (însoţite de senzaţia    de şi stare de    voma, după    mîncăruri

Se dizolvă în sucul de la o jumătate de lămîie o linguriţă  de  bicarbonat  de  sodiu  şi  se  bea.

DURERI DE MIJLOC

Se pisează mărunt o ţiglă turcească veche şi se dă prin sită. Se amestecă această pulbere cu trei albuşuri de ou, bătute bine, cu o cană de ceai cu rachiu da struguri. Se îmbibă cu acest amestec o pînză de in şi se înfăşoară cu ea mijlocul bolnav, pe timpul nopţii.

DURERI DE PICIOARE

Se fierbe într-un vas mare cu apă o chită de Trifoi pestriţ cu patru foi (Trifolium repens) după ce apa s-a răcit se strecoară şi se adaugă o lingură de gaz. Cu acest lichid se fac băi de picioare timp de 3-4 seri la rînd.

 DURERI DE PIEPT

Se pregăteşte o compresă din cocă de pline cu drojdie de casă, în care se amestecă 100 g oţet, 100 g ulei, 100 g vin. Compresa se aplică pe locul dureros.

DURERI DE SPATE

Se unge spatele bolnav cu miere de albine, apoi se masează energic, pînâ la resorbţia mierii. Proce­dura se repetă în ziua următoare, pînă la dispa­riţia durerii.

DURERI DE SPATE Şl DE OMOPLAŢI

Sa ia o piele de iepure, proaspăt jupuită, se ungă cu ulei şi se presară cu boia de ardei. Se înfăşoară cu ea spatele bolnavului pe timpul unei nopţi

INFLAMAŢIE (a picioarelor)

Se prepară comprese dintr-un amestec de ceară, ulei de măsline şi apă şi se aplică pe zonele du­reroase

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Nu lasati durerea sa va domine