Prospect Bactistatin | Probiotic

Sharing

Bactistatină,

capsule N20

Compoziție și formă de eliberare

În 1 capsulă cu o greutate de 0,5 g conține:

• Lichid de cultură sterilizată Tulpină de Bacillus subtilis 3 200 mg.
Zeolit ​​aluminosilicat natural 195 mg.
• Hidrolizat de făină de soia 100 mg.
• Stearat de calciu sau aerosil 5 mg.
Există 10 capsule într-un blister. În pachet 2 blistere.

Acțiune farmacologică
Bactistatina este un supliment biologic activ al acțiunii probiotice.

Medicamentul Bactistatin este proiectat din trei componente care se consolidează reciproc:

Lichid de cultură sterilizată a microbilor naturale Bacillus Subtilis (3) cu proprietăți biomedicale ridicate, care conține substanțe probiotice (lizozime, bacteriocine, catalaze), enzime și aminoacizi. Efectul bactericid și bacteriostatic asupra microbilor patogeni și condiționat patogen se datorează conținutului de substanțe probiotice sintetizate în timpul creșterii vegetative a bacteriilor din tulpina B. Subtilis (3) și concentrația lor în fluidul de cultură în timpul fermentației.

Zeolitele (microhidrine) au sorba, schimbul de ioni, sita moleculară și proprietăți catalitice. Prezența unui mineral natural unic – zeolit ​​se datorează normalizării funcției motor-evacuare a colonului. Zeolitul este capabil să prezinte proprietăți de sorbație în principal în ceea ce privește compușii cu o greutate moleculară mică, fără a intra în efect direct cu vitamine, aminoacizi, proteine, lăsându-le în tractul gastro-intestinal. Ionii conținuți în corp pot fi incluși în structura cristalină a mineralului și, invers, din mineral, corpul primește acele elemente anorganice de care are nevoie. Apare așa-numitul schimb de ioni selectivi. Zeolitii contribuie la normalizarea metabolismului grasimilor, proteinelor, carbohidratilor; crește imunitatea; crește rezistența la stres, îmbunătățește funcția reproductivă; funcția celulelor hepatice.

Hidrolizatul făinii de soia oferă condițiile cele mai favorabile pentru creșterea necompetitivă a normoflorei și refacerea peisajului microbian al organismului.
Bactistatina promovează o acțiune prelungită – eliberarea treptată a componentelor extrem de active din depozitul excorpore, care permite menținerea efectului terapeutic în zona de aplicare a acestora timp de cel puțin 1 zi.

Indicații de utilizare
Afecțiuni cronice ale tractului gastro-intestinal cu fenomenele de disbioză, cu disbacteriile apărute în urma sindromului de colon iritabil, ca urmare a terapiei cu antibiotice, după infecții intestinale.
Este utilizat în tratamentul micozelor, bolilor alergice (eczeme, urticarie, etc.) ca parte a terapiei combinate și poate fi utilizat și pentru a preveni disbacterioza cauzată de radioterapie.
Bactistatina are o pronunțată capacitate de detoxifiere (leagă sărurile metalelor grele, radionuclizilor, toxinelor, aldehidelor, gazelor, toxinelor și altor substanțe toxice și le elimină din organism) și poate fi folosită în tratamentul diferitelor intoxicații, inclusiv intoxicația cu alcool.
Efectul imunostimulator al Bactistatinei determină utilizarea acestuia în condiții stresante, iar după tratamentul diferitelor boli somatice, hipercolesterolemia.

Afla mai multe despre...
Prospect Eubiotic Baby - Probiotic Flora Intestinala

Dozare și administrare
Adulții iau 1-2 capsule de 2 ori pe zi, împreună cu mesele. Durata administrării este de 2-4 săptămâni.
În caz de otrăvire, 2 capsule de 3 ori pe zi, timp de 3 zile.
Înainte de a utiliza Bactistatin, se recomandă consultarea unui medic.

Contraindicații
Intoleranță individuală la componentele Bactistatinei.

Instrucțiuni speciale
Condiții de depozitare
Într-un loc uscat și întunecat la temperatura camerei.
Perioada de valabilitate: 2 ani.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Lasă un comentariu

Solve : *
3 + 11 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum sunteti aici: Home » Prospect Bactistatin | Probiotic