Prospect Acidolac

Sharing

Descriere

Acidolac – un supliment alimentar care conține în compoziția sa Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103. Proiectat pentru sugari, copii și adulți.

ingrediente

maltodextrină, liofilizat de acid lactic care conține Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103, fructooligozaharide (FOS), agent de pre-coacere mono- și digliceride de acizi grași (conține soia).

ingrediente1 plic2 plicuri

Culturi bacteriene uscate prin congelare

Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103

4 miliarde (4 x 10 9 CFU *)8 miliarde (8 x 10 9 CFU *)

Fructooligozaharide (FOS)

0,8 g1,6 g

 * CFU (unitate de formare a coloniei) – O unitate de formare a coloniei 

Acidolac conține un liofilizat.

Nu conține: proteine ​​din lapte de vacă, lactoză, gluten și zaharoză.

Poate fi administrat persoanelor care nu pot tolera ingredientele de mai sus.

Preparatul conține soia și îndulcitori.

Greutate netă

30 g

Proprietățile ingredientelor

Acidolac  în compoziția sa conține culturi uscate congelate de bacterii probiotice Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 și fructooligozaharide (FOS).

Suplimentul alimentar  poate fi utilizat ca auxiliar pentru a suplimenta flora bacteriană intestinală în timpul terapiei cu antibiotice, timp de 2-3 săptămâni de la oprirea folosirii antibioticelor și când se deplasează cu o schimbare în zona climatică, când compoziția microflorei se poate schimba în tractul gastro-intestinal. Combinația de ingrediente facilitează colonizarea intestinului de bacterii și extinde supraviețuirea acestora.

Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103 este o tulpină de bacterii care apare în mod natural în tractul digestiv uman și o colonizează cu ușurință. În plus, este rezistent la acizii biliari și la sucul gastric.

Aportul zilnic recomandat

Bebeluși și copii până la 3 ani: 1 plic pe zi.
Conținutul plicului la copii sub 3 ani trebuie dizolvat într-un minimum de 100 ml de lichid. Pentru sugarii alăptați, se recomandă dizolvarea conținutului de plic în laptele matern exprimat.
Copii peste 3 ani și adulți: 1-2 pliculețe pe zi.
Conținutul plicului poate fi consumat direct sau după amestecare cu apă, iaurt sau lapte. Preparatul trebuie consumat imediat după preparare.

Avertismente de siguranță

Dacă aveți îndoieli, consultați un medic.
Nu utilizați în caz de hipersensibilitate la niciunul dintre ingrediente.

  • Nu depășiți doza zilnică recomandată.
  • Pentru a menține o stare de sănătate sănătoasă, ar trebui să utilizați o dietă variată și să duceți un stil de viață sănătos.
  • Suplimentul dietetic nu trebuie utilizat ca substitut pentru o dietă variată.
  • Depozitați la temperatura camerei.
  • Protejați-vă de lumină și umiditate.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Producător

POLPHARMA OTC
Pelplińska 19
Stargard Gdański

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Acidolac