Prospect Biotics Copii – Probiotic Tranzit Intestinal

Dă Share să știe și altii!!
Shares

BIOTICS   Baby

BIOTICS Baby este un produs probiotic cu formulă special concepută pentru bebeluşi şi copii, care acţionează asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sănătăţii.

Produs probiotic pentru copii

– Reface flora intestinală afectată de antibiotice

– Combate diareea

–           Îmbunătăţeşte imunitatea

–           Ajută la ameliorarea colicilor la sugari

Acest prospect conţine următoarele informaţii referitoare la produsul BIOTICS Baby:

 1. Ce este şi ce conţine produsul
 2. Ce sunt şi cum acţionează probioticele
 3. Care sunt beneficiile produsului
 4. Cine are nevoie de produs
 5. Cum se utilizează produsul
 6. Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea produsului
 7. Ce conţine ambalajul produsului
 8. Cine este producătorul

 

Ce este şi ce conţine BIOTICS Baby

BIOTICS Baby este un produs probiotic cu formulă special concepută pentru bebeluşi şi copii, care acţionează asupra florei intestinale, cu beneficii reale asupra sănătăţii.

Fiecare plic BIOTICS Baby conţine:

 – culturi probiotice vii, special selectate pentru bebeluşi şi copil (Bifidobacterium BB-12’, Lacto-bacillus casei 431’, Streptococcus thermophilusTH-4*) – 250 x 106. Excipienţi: fructo-oligozaharide, dextroză anhidră (36,683 mg/plic), dioxid de siliciu.

Ce sunt şi cum acţionează probioticele Probioticele sunt microorganisme vii, care atunci când sunt administrate în cantităţi adecuate au efect de îmbunătăţire a sănătăţii organismului, prin refacerea şi echilibrarea florei intestinale, În interiorul colonului (intestinul gros) la adult există în mod normal un număr de aproximativ 400 de tipuri de microorganisme, care constituie flora intestinală. La copil, flora intestinală începe să se constituie imediat după naştere, iar principala specie care populează tubul digestiv la aceasta vârstă este Bifidobacterium. Obţinerea unei flore intestinale bine echilibrată este esenţială pentru sănătatea copilului.

biotics copii prospectbiotics copii prospect

Vezi oferta de pretCare sunt beneficiile BIOTICS Baby

Flora intestinală încă fragilă la bebeluşi şi copii poate fi uşor dezechilibrată.BIOTICS Baby reface flora intestinală afectată de antibiotic

Antibioticele sunt utilizate pentru a lupta împotriva unor germeni patogeni care determină infecţii în diferite regiuni ale organismului. Odată cu combaterea

germenilor dăunători, antibioticele afectează şi „microorganismele prietenoase” din flora intestinală, ceea ce poate să determine apariţia diareei şi a altor simptome digestive neplăcute, mai ales la vârstele mici. Datorită probioticelor special selectate pentru copii din compoziţia sa (culturi vii de Bifidobacterium BB-12*, Lactobacillus casei 431* şi Streptococcus thermophilus TH-4*), BIOTICS Baby reechilibrează flora intestinală a micuţilor şi împiedică creşterea microorganismelor nocive în intestin, ajutând la evitarea diareei cauzată de antibiotic.

BIOTICS Baby combate diareea

Diareea este un simptom frecvent în copilărie, fiind cel mai adesea cauzată de dezvoltarea în intestin a unor bacterii sau virusuri dăunătoare, provenite din alimente sau de pe suprafeţele pe care copiii „le gustă” frecvent. Exista şi câteva tipuri speciale de diaree: diareea de călătorie (cauzată de schimbarea alimentaţiei şi respectiv a tipurilor de microorganisme înghiţite împreună cu mâncarea) sau diareea cauzată de germeni de spital. Culturile probiotice special selectate pentru copil (Bifidobacterium BB-12*, Lactobacillus casei 431* şi Streptococcus thermophilus TH-4’) din compoziţia BIOTICS Baby acţionează împotriva germenilor dăunători limitându-le dezvoltarea şi,în acelaşi timp, impulsionează apărarea organismului împotriva lor. Astfel, BIOTICS Baby ajută la combaterea diareei printr-un mecanism fiziologic şi natural şi consolidează flora intestinală a celor mici, pentru o rezistenţă mai bună, de durată.

 

BIOTICS Baby îmbunătăţeşte imunitatea

Tubul digestiv este o parte importantă a sistemului de apărare al organismului. Peretele intestinului găzduieşte cel mai mare număr de celule responsabile cu imunitatea din întregul organism şi are un rol esenţial în menţinerea sănătăţii. El funcţionează ca o bariera împotriva agenţilor patogeni şi a altor componente care ajung la acest nivel odată cu alimentele. La vârstele mici, grosimea peretelui intestinal este redusă şi, de aceea, funcţia de barieră poate fi imperfectă. Afectarea funcţiei de bariera a intestinului poate determina manifestări la distanţă, cum ar fi: dermatita atopică (uscare excesivă a pielii, frecventă la copii) sau alergii alimentare (inclusiv cele cauzate de diversificarea meniului la bebeluşi).

Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12*, Lacto- bacillus casei 431’ şi Streptococcus thermophilus TH-4*) din compoziţia BIOTICS Baby stimulează răspunsul imun natural de la nivelul intestinului, cu influenţă benefică asupra stării de sănătate a copilului şi creşterea rezistenţei la infecţii.

BIOTICS Baby ajută la ameliorarea colicilor la sugari

Flora intestinală este foarte importantă pentru confortul digestiv. Microorganismele „prietenoase” încep să populeze intestinul imediat după naştere, însă este nevoie de mai mult timp până când se obţine echilibrul necesar. Perioada de constituire a florei intestinale coincide cu perioada „colicilor” la bebeluşi.

Culturile probiotice (Bifidobacterium BB-12’, Lacto- bacillus casei 431’ şi Streptococcus thermophilus TH-4″) din compoziţia BIOTICS Baby, datorită capacităţii lor naturale de a echilibra flora intestinală, ajută la ameliorarea colicilor la sugari.

Cine are nevoie de BIOTICS Baby

Bebeluşii, copiii mici şi preşcolarii pot beneficia de

acţiunea componentelor active BIOTICS Baby dacă:

– urmează un tratament cu antibiotic;

– prezintă diaree sau urmează să călătorească;

– au nevoie de îmbunătăţirea imunităţii organismului.

De asemenea, Biotics Baby ajută la ameliorarea colicilor la sugari.

Cum se utilizează BIOTICS Baby

Cantitatea zilnică recomandată este de 1-3 plicuri Biotics Baby. Se amestecă pulberea dintr-un plic Biotics Baby într-o cantitate mică de lichid (apă, lapte, ceai) la temperatura camerei şi se administrează întreaga cantitate de suspensie rezultată, preferabil în timpul meselor. Nu se recomandă administrarea BIOTICS Baby cu lichide fierbinţi, deoarece acestea ar putea să scadă eficacitatea produsului.

Pentru refacerea florei intestinale afectată de antibiotice: 2-3 plicuri pe zi, la 2-3 ore după admi­nistrarea antibioticului. Se foloseşte pe întreaga durată a curei de antibiotic şi se continuă încă o săptămână după terminarea tratamentului.

Pentru combaterea diareei: 1-3 plicuri pe zi, în completarea unui regim dietetic adecvat. Se începe utilizarea cât mai curând după debutul simptomatologiei şi se continuă încă o săptămână după încetarea scaunelor moi. Pentru prevenirea tulburărilor de tranzit din timpul călătoriilor: 1-3 plicuri pe zi; se începe utilizarea cu 2 zile înaintea călătoriei şi se continuă încă 2 zile după călătorie.

Pentru îmbunătăţirea imunităţii: 2-3 plicuri-pe zi, pentru o perioadă de minim două săptămâni. n cazul unor afecţiuni cu componentă imunitară este benefică administrarea în cure prelungite.

 

Ce precauţii sunt necesare înainte de utilizarea BIOTICS Baby

Cereţi sfatul medicului dumneavoastră înainte de a utiliza BIOTICS Baby sau oricare alt produs care conţine tulpini probiotice, dacă copilul prezintă:

 1. Stare febrilă;
 2. Sângerări sau mucus la nivelul scaunului;
 3. Diaree cu durată mai mare de două zile;
 4. Diaree însoţită de deshidratare şi scădere în greutate;
 5. Diaree însoţită de durere abdominală severă;
 6. Boli cronice sau imunitate foarte scăzută (probioticele sunt contraindicate în stările de imunodeficienţă);
 7. Observaţi că după administrare starea copilului nu se îmbunătăţeşte.

A nu se lăsa la îndemâna şi vederea copiilor mici.

A se păstra la o temperatură care să nu depăşească 25° C. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Acesta este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim variat şi echilibrat şi un stil de viaţă sănătos.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Ce conţine ambalajul BIOTICS Baby

Cutia de carton BIOTICS BABY conţine 10 plicuri cu pulbere pentru suspensie orală şi un prospect.

Cine este producătorul BIOTICS Baby

BIOTICS Baby este produs de Biofarma S.pA – Italia, folosind tulpini probiotice de la Christian Hansen A/S, Danemarca.

Produs pentru Ozone Laboratories Pharma SA, parte a grupului Labormed, Bd.Theodor Pallady nr.44B, Sector 3, Bucureşti, România.

Acest prospect a fost aprobat în data de 7 decembrie 2010, 

Diferenţa dintre prebiotice şi probiotice

 

Probioticele sunt bacterii „vii”, similare celor care locuiesc în tractul digestiv și se găsesc în produsele alimentare fermentate (cum ar fi iaurtul, laptele bătut, varză murată) sau sub formă de capsule sau prafuri. Probioticele au multe proprietăți benefice pentru organismul uman, cum ar fi întărirea sistemului imunitar, prevenirea diareii, a constipației și a vaginitei.

Probiotice si prebiotice

Prebioticele pe de altă parte, nu sunt organisme vii, ci fibre care ajung în intestinal gros, fără a fi afectate de digestie și hrănesc bacteriile bune din intestine. Prebioticele, precum fructooligozaharidele (FOS) și galacto-oligozaharidele (GOS) se găsesc în legume (ceapă, praz, varză, anghinare, sparanghel), produse din grâu, banane și rădăcină de cicoare. Prebioticele sunt relativ stabile și spre deosebire de probiotice, supraviețuiesc în drumul spre intestine, în ciuda prezenței enzimelor digestive. Ca proprietăți, studiile au descoperit că prebioticele reduc riscul de boli cardiovasculare, diabet zaharat tip 2 și de cancer de colon și previne apariția eczemelor. Prebioticele ajută probioticele să se dezvolte și opresc dezvoltarea bacteriilor patogene, de aceea se recomandă consumarea simultană a ambelor.

 

Prebioticele

Prebioticele sunt ingrediente alimentare care, atunci când sunt ingerate, ajută la activarea anumitor bacterii „bune” din intestin. Aceste alimente conţin zaharuri prebiotice, care constituie o sursă de hrană pentru aceste tipuri de bacterii. În acest fel, prebioticele ajută la dezvoltarea lor. Alimentele comune care conţin prebiotice sunt ceapa, usturoiul, bananele, sparanghelul, prazul, anghinarea…

 

Probioticele

Probioticele sunt, de fapt, bacteriile „bune” în sine. Consumul de alimente care conţin probiotice îmbunătăţeşte raportul dintre bacteriile „bune” şi cele „rele” în intestin. Sursele de probiotice sunt alimente fermentate cum ar fi kefirul, care conţine bacteria lactobacillus acidophilus (bună în lupta contra candidozei). Când sunt luate ca suplimente alimentare sau ca parte a unui produs alimentar natural, probioticele oferă beneficii sănătăţii intestinale.

 

Avantajele pre- şi probioticelor

Cercetările efectuate până în prezent au arătat că prebioticele pot ameliora constipaţia. La rândul lor, probioticele îmbunătăţesc intoleranţa la lactoză, diareea provocată de antibiotice şi sunt recomandate în cazul infecţiilor intestinale.

Mai mult, s-ar părea că prebioticele şi probioticele reduc nivelul colesterolului nociv, îmbunătăţesc absorbţia calciului, tratează bolile de colon, sindromul de colon iritabil (SCI) şi diareea, contribuie la prevenirea cancerului de colon şi a diverselor infecţii intestinale. Cu toate acestea, încă este nevoie de mai multe studii pentru a putea confirma toate aceste beneficii.

Alimente care conţin prebioticeanghinare

– banane

– usturoi

– ceapă

– praz

– sparanghel

Alimente care conţin probiotice

– produse lactate fermentate

– kefir, lapte bătut, iaurt (verificați eticheta)

– produse fermentate din soia

– suplimente alimentare

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Continuand vizitarea acestui site veti fi de acord cu politica cookie. ...mai multe informatii

Setarile cookie face ca experienta sa fie una placuta, cookieurile sunt pentru personalizarea publicitatii si a linkurilor afiliate. Nu stocam IP-uri de nici un fel. Dand Accept, sunteti de acord. Sanatate!

Close