Prospect Gripe Baby Water

Sharing

Gripe Baby Water, 120 ml, Pharco 

Proprietati:
 Ulei deterpenizat de seminte de marar Sursa: semintele plantei Anethum graveolens (marar) care contin 5% ulei volatil (raspunzator de proprietatile farmacologice), bogat in carvone, d-limonene, alfa-phellandrene.
Proprietatile uleiului de marar:
– efect spasmolitic ? actioneaza direct pe fibra musculara neteda determinand ameliorarea prompta a colicilor intestinale.
– efect carminativ ? faciliteaza expulzia gazelor accumulate in intestine, ameliorand flatulenta.
– efect calmant ? are un usor efect sedativ care previne si reduce iritabilitatea si tulburarile de somn.
Proprietatile bicarbonatului de sodium:
– agent alcalinizant care neutralizeaza aciditatea gastrica crescuta din sindroamele dispeptice datorita reactiei cu acidul clorhidric NaHCO3 + HCl = CO2 + NaCl + H2O.
Nu contine alcool, coloranti, conservanti.

Indicatii:
– Ameliorarea rapida si eficienta a flatulentei si colicilor gastro-intestinale – Ameliorarea prompta a hiperaciditatii ce insoteste dispepsiile. – Benefic in dispepsii (stari de indigestie) la copii, care se manifesta cu scaderea apetitului, greata , spasme sau dureri abdominale, flatulenta. – Reducerea iritabilitatii sugarilor in perioada aparitiei dentitiei sau din timpul colicilor.

Compozitie:
100 ml sirop: Ulei volatil deterpenizat din seminte de marar (Anethum graveolens) 45,60 mg si Bicarbonat de sodiu 1,05 g; indulcit cu sucroza (zaharoza). Nu contine alcool, coloranti, arome artificiale.

Mod de administrare:
Pentru sugari si copii dupa cum urmeaza:
– nou nascuti: cate o jumatate de lingurita de 3 ori pe zi,
– 1-6 luni: cate 1 lingurita de 3 ori pe zi,
– 6 luni-2 ani: cate 2 lingurite de 3 ori pe zi,
– peste 2 ani: cate 2-3 lingurite de 3 ori pe zi.

Prezentare:
120 ml 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Gripe Baby Water
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!