Cum ajuta probioticele si la ce ?
Urobiotic Forte
Urobiotic Forte este recomandat in:
- Semne de disconfort urinar: usturimi, urinari frecvente, iritatii;
- In timpul si dupa administrarea de antibiotice;
- Mentinerea sanatatii si echilibrului florei tractului urinar.
Contine o formula unica si concentrata ce combina sinergic actiunea a trei principii naturale: culturi probiotice vii, D-manoza si extract de afin-american.
- Urobiotic Forte contribuie la mentinerea sanatatii si a echilibrului florei tractului urinar pe termen lung, datorita continutului de probiotice vii;
- Urobiotic Forte ajuta la ameliorarea semnelor de disconfort urinar, prin continutul de extract de afin-american si D-manoza, responsabile pentru reducerea inmultirii bacteriilor ce pot determina infectii urinare (E.coli);
- La nivelul vezicii urinare, cele doua ingrediente active exercita o actiune sinergica, reducand aderarea bacteriilor E.coli, acestea nemaiavand capacitatea de a se fixa pe peretele vezicii si fiind eliminate odata cu golirea vezicii urinare;
- Urobiotic Forte contribuie la imbunatatirea activitatii vezicii urinare si poate ameliora inflamatiile tractului urinar, prin continutul de extract de afin-american (bogat in antioxidanti naturali, in special proantocianidoli).
Ce contine o capsula de Urobiotic
O capsula Urobiotic Forte contine:
-
- D-manoza: 500 mg
- Culturi probiotice vii 2,5 miliarde: 400 mg
- Lactobacillus rhamnosus
- Streptococcus lactis
- Lactobacillus acidophilus
- Streptococcus thermophilus
- Extract de afin-american: 200 mg
Mod de administrare:
Doza recomandata pentru adulti si copii cu varste peste 12 ani: 2 plicuri / zi, timp de 10 zile.
Dizolvati continutul unui plic Urobiotic Forte intr-un pahar cu apa rece si amestecati.
Încercați toate alimentele probiotice
Produsele alimentare au adesea un amestec de probiotice – și nu doar un singur tip (deși puteți cumpăra o anumită tulpină sub formă de pilule).
De exemplu, un studiu, publicat în Frontiers of Neuroscience, a arătat că persoanele cu boala Alzheimer care au luat probiotice (un amestec de L. acidophilus, L. casei, B. bifidum și L. fermentum) au prezentat efecte pozitive asupra funcțiilor cognitive putere de învățare și memorie.
Cercetarile sunt în curs de desfășurare cu legătura creier-intestin și cum pot ajuta probioticele.
Dar până acum, munca este promițătoare – și, bineînțeles, nu trebuie să aveți o boală cronică pentru a profita de potențialele beneficii care ajută creierul.
Probioticele – în ce alimente le găsești
Cel mai adesea, ele se regăsesc în alimentele fermentate.
- plantarum, B. bifidum – în varză murată
- plantarum – varză kimchi, castraveți murați
- infantis, B. bifidum sau lactobacillus – iaurt grecesc
- Lactobacillus – kombucha
Microbiomul este diferit la fiecare persoană în parte.
Când începeți să adăugați aceste alimente în dieta dumneavoastră, luați-o încet. De exemplu, puteți încerca mai întâi o jumătate de cană de kefir, apoi vedeți cum reacționează corpul la o ceașcă.
Dacă nu aveți disconfort abdominal, experimentați mai multe alimente până când încorporați în dietă, în mod natural, probioticele pe tot parcursul zilei.
Discutați cu medicul specialist dacă le puteți lua și sub ce formă sunt potrivite organismului dumneavoastră.
Probioticele – când se iau
Cel mai indicat moment să iei probioticele este în timpul mesei sau cu 30 de minute înainte de masă. Probioticele și sănătatea stomacului sunt strâns legate de imunitatea organismului și de capacitatea acestuia de a lupta împotriva infecțiilor și bolilor.
Probioticele creează un filtru intestinal protector împotriva microbilor dăunători. Ca efecte adverse pot apărea balonarea, rareori și reacții alergice ca mâncărimile, iritațiile, amețeli, înroșirea pielii, etc.
Cere sfatul medicului înainte de a lua probiotice pentru sănătatea sistemului digestiv și imunitar.