Prospect Bioanacid – Hiperaciditate Gastrica

Dă Share să știe și altii!!
Shares

Prospect Bioanacid tablete masticabile

Componentele din Bioanacid actioneaza sinergic pentru a calma arsura si durerea din stomac si capul stomacului, simptome tipice ale ”durerii de stomac”.

Bioanacid desfasoara o actiune de protectie locala, integrand capacitatea protectoare a mucusului prezent, in mod fiziologic, in mucoasa gastrica.

Componentele din Bioanacid actioneaza sinergic pentru a calma arsura si durerea,simptome tipice ale ”durerii de stomac”.

 

 

BioAnacid pentru dureri stomacale
Buton-pret-galben

Indicatii terapeutice:

Bioanacid este indicat pentru a combate senzatia de ”hiperaciditate”, arsura si durere de stomac cauzate de iritarea mucoasei gastrice , precum si in caz de piroza gastrica, gastrita si gastralgie.

Interactiuni cu alte medicamente

  • Bioanacid poate fi utilizat in asociere cu tratamente farmacologice (cum ar fi inhibitorii de pompa protonica, antagonisti ai receptorilor H2) pentru gastrite acute sau cronice, gastroduodenite, reflux gastro-esofagian si ulcer gastroduodenal , conform indicatiilor medicului.

    Bioanacid poate ajuta la prevenirea unor situatii care pot provoca iritatii ale stomacului.

In caz de alaptare sau sarcina se poate lua BioAnacid?

Bioanacid poate fi luat si in timpul sarcinii si a alaptarii.

Compozitie Bioanacid:

Gel deshidratat din frunze de Aloe vera,

  • Mucilagii liofilizate din radacina de Nalba*,
  • Mucilagii liofilizate din seminte de Orz*,
  • Extract liofilizat din flori liguate de Musetel*,
  • Extract liofilizat din radacina de Lemn dulce*,
  • Carbonat de Calciu natural,
  • Bicarbonat de Sodiu natural(Nahcolite),
  • Zahar din Trestie*,
  • Aroma naturala de Menta,
  • Guma Arabica.
    *Ingrediente provenite din Agricultura Biologica

Mod de administrare:

  • se recomanda a se administra 1 tableta la nevoie, lasand-o sa se dizolve incet in gura.

Prezentare:

2 flacoane cu cate 12 tablete

ABOCA,Italia

La nevoie, apeleaza la una dintre metodele de mai jos, pentru a scapa de durerile de stomac:

1. Bea o cana de ceai de musetel cu ghimbir

Infuzia obtinuta din flori de musetel si ghimbir este una dintre cele mai cunoscute remedii naturiste, impotriva durerilor de stomac. Musetelul are efect antiseptic si este considerat cel mai bun leac pentru stomacul tulburat.

Ghimbirul, pe de alta parte, are proprietati anti-inflamatorii, usureaza durerile de stomac si ajuta digestia. Radacina de ghimbir se curata de coaja, se razuieste si se adauga in ceaiul de musetel.

2. Incalzeste zona dureroasa

Umple o sticla cu apa fierbinte si aplic-o pe burta, in locul dureros. Poti folosi si o perna electrica, daca ai asa ceva in casa.

Mai poti improviza comprese cu orez cald sau sare. Pune intr-un saculet cateva linguri de orez crud ori doi, trei pumni de sare grunjoasa si incalzeste totul la cuptor sau pe plita. Aplica respectiva compresa pe zona afectata.

3. Consuma paine alba prajita

Covrigii uscati, fara sare si painea prajita reduc rapid disconfortul dat de durerea de stomac. Painea prajita calmeaza aciditatea, cu recomandarea sa fie painea alba.

Din contra, painea neagra, painea de secara si grahamul contin foarte multe seminte, care stimuleaza sucul gastric.

4. Ia un pansament gastric

Carbunele medicinal este printre cele mai folosite tratamente in acest caz. Se gaseste la orice farmacie, este ieftin si de regula amelioreaza simptomele rapid.

Daca durerea este severa, farmacistul iti poate recomanda si un antispastic. Desigur, programarea la medic este esentiala, pentru efectuarea unor investigatii suplimentare care sa excluda sau sa confirme o afectiune gastrointestinala.

5. Bea suc de Aloe Vera

Acest preparat deosebit de gustos este de mare ajutor celor care au probleme intestinale. Poate elimina crampele, gazele, diareea si balonarea.

Evita alimentele care maresc aciditatea stomacului. Alcoolul, laptele, mancarea grasa, sucurile carbogazoase si alimentele pe baza de cacao sau cafea sunt contraindicate in timpul crizei de stomac. Ele nu fac altceva decat sa irite mucoasa gastrica si mai tare si sa accentueze durerea.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.