Prospect Vitamina C Zinc Echinacea | Prospecte.Net

Prospect Vitamina C Zinc Echinacea

Sharing

 Prospect: Informatii pentru utilizatori

VITAMINA C, ZINC, ECHINACEA

Informaţii generale:

Linea Oro – Vitamina C, Zinc, Echinacea este un supliment alimentar care prin combinaţia celor trei ingrediente active, stimulează sistemul imunitar, creşte rezistenţa organismului, fiind util în special în infecţii, stări febrile, răceală şi gripă, surmenaj fizic şi intelectual, oboseală, perioadele de convalescenţă.

vitamina c zinc echinacea
Pentru raceala gripa si oboseala

 

Vitamina C, cunoscută şi sub numele de acid ascorbic, este una dintre vitaminele cele mai cunoscute. Are rol tonifiant, imunostimulant (contribuind la formarea anticorpilor) fiind utilă în caz de infecţii, participă la detoxifierea organismului, îmbunătăţeşte absorbţia fierului din tractul gastro-intestinal, protejează vitaminele A şi E, economiseşte' vitaminele din complexul B. Neutralizează radicalii liberi, contribuie la înlăturarea stării de anxietate, oboseală, stres. Vitamina C creşte rezistenţa organismului faţă de efectul toxic al unor medicamente sau substanţe chimice din mediu (plumb, mercur, benzen, etc.).

Zincul este un microelement cu proprietăţi antioxidante. Are rol important în activarea sistemului imunitar, stimularea procesului de asimilare a unor vitamine, formarea leucocitelor, grăbirea vindecării arsurilor şi a rănilor, menţinerea acuităţii vizuale, favorizarea sintezei acizilor nucleici şi a proceselor de regenerare.

Afla mai multe despre...
Prospect Tevocor 1000mg

Echinacea este o plantă ale cărei componente active îi conferă acesteia proprietăţi de creştere a capacităţii de apărare a organismuluVTÎind considerată un stimulator al sistemului imunitar. Echinacea are efecte benefice în infecţiile respiratorii, precum răceala şi gripa. Beneficiile pentru sănătate ale vitaminei C, zincului şi Echinaceei se regăsesc într-un singur produs: Linea Oro – Vitamina C, Zinc, Echinacea.

Ingrediente

îndulcitori: sorbitol (din grâu sau din porumb), sucraloză; acid L-ascorbic (vitamina C); rădăcină de Echinacea angustifolia, extract uscat; citrat de zinc; aromă.

Utilizare

  1. Scoateti din ambalaj setul de pliculete
  2. Desprindeti un pliculet din set
  3. Desfaceti pliculetul, taiati capatul
  4. Goliti continutul unui pliculet direct in gura

Informaţii nutriţionale

per doză ( 1 plic )

%DZR/doză (1 plic)

Vitamina C 60 mg

100

Zinc 15 mg

100

Echinacea angustifolia d.e. 50 mg

Doze şi mod de administrare

Doza recomandată este de 1 plic pe zi.

Pulberea se pune direct în gură. Forma oro-solubilă permite absorbţia produsului la nivel bucal, fără a necesita dizolvarea în apă; dacă preferaţi, puteţi administra pulberea după dizolvare în puţin lichid sau combinată cu alimentele.

Afla mai multe despre...
Prospect Visconflu - bronsita acuta

Forma oro-solubilă asigură acţiune cu debut rapid (dispersia rapidă în cavitatea bucală determină eliberarea rapidă a principiilor active).

Atenţionări

Consumul în exces poate produce efecte laxative. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. Data de expirare se referă la produsul sigilat, păstrat în mod corect. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Acest produs'este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi

echilibrat.

Nu conţine zahăr.

Forma de ambalare: cutie cu 20 plicuri a l,5g pulbere oro-solubilă

Producător

Fine Foods NTM S.p.A.

Via Berlino, 39-Zingonia (BG),

Italia

Distribuitor în România

Terapia SA

Str. Fabricii, Nr. 124, Cluj-Napoca, România

 

 

Sharing

Voteaza si comenteaza cum ti-a folosit, sa stie toti parerea ta!

Foarte NemultumitNemultumitOKMultumitFoarte Multumit ( 1 -voturi, Media: 5,00 out of 5)

Încarc...

Lasă un comentariu

Solve : *
25 + 11 =


Urmatorul regulament trebuie acceptat pentru a publica comentariul:

In conformitate cu GDPR va anunt ca emailul si comentariul d-voastra va fi stocat .  Pentru mai multe detalii vizitati Politica cookie. Sau scrieti-ne pe pagina de Contact.

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acum esti aici: Home » Prospect Vitamina C Zinc Echinacea