Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Tinctura de Echinacea

Sharing

TINCTURĂ DE ECHINACEA Prospect

Acţiune: produs destinat suplimentării dietei pentru efectele de imunostimulare nespecifică, antiinflamatorie, antivirală (herpes simplex şi virus gripal), antiseptică, antitumorală, antioxidante, cicatrizam – reepitelizantă.

Recomandări: asigurarea aportului de substanţe bioactive în dieta zilnică pentru efecte benefice in infecţii acute sau cronice ale căilor respiratorii (angină, faringite, bronşite, laringite etc.); profilactic în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor gripale; berpes recidivant cu episoade de erupţii cutaneo – mucoase frecvente; infecţii ale tractului urinar procese inflamatorii din sfera uro – genitală; imunodepresie post chimic – sau radioterapie; infecţii cutanate bacteriene (îndeosebi cele streptococice), psoriazis, neurodermite, variceiă; osteomielită m asociere cu antibioterapie.

 

Compoziţie: Echinacea herba – Echinacea 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

Contraindicaţii: copii sub 5 ani; în sarcină şi perioada de alăptare; SIDA, TBC, scleroză multiplă.

Precauţii: Lupus erltematos sistemic, poiiartrită reumatoidă, leucemii, boii iimfoproliferative, numai la recomandarea medicului.Nu este recomandabil ca administrarea produsului să depăşească o durată mai mare de 6 – 8 săptămâni, La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultare a medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat

echinaceea
echinaceea

 

 

Adulţi: 20 – 30 de picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.

Copii între 1216 ani: 10 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.

Copii între 5 -12 ani: 5 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită (doză corespunzătoare unei fracţiuni de aproximativ de Va din doza adultului raportată ia vârsta şi greutatea corporală a copilului).

După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

Formă de prezentare: flacoane de sticlă de 50 ml.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei (15-25 °C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul originali A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Ase citi recomandările înainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani

Adresa producător:

Intrarea Serelor, nr. 2, sector 4, Bucureşti, ROMÂNIA

 Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

„Natura nu minte niciodată” (Mihai Eminescu)

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.