Prospect Tinctura de Echinacea

TINCTURĂ DE ECHINACEA Prospect

Acţiune: produs destinat suplimentării dietei pentru efectele de imunostimulare nespecifică, antiinflamatorie, antivirală (herpes simplex şi virus gripal), antiseptică, antitumorală, antioxidante, cicatrizam – reepitelizantă.

Recomandări: asigurarea aportului de substanţe bioactive în dieta zilnică pentru efecte benefice in infecţii acute sau cronice ale căilor respiratorii (angină, faringite, bronşite, laringite etc.); profilactic în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor gripale; berpes recidivant cu episoade de erupţii cutaneo – mucoase frecvente; infecţii ale tractului urinar procese inflamatorii din sfera uro – genitală; imunodepresie post chimic – sau radioterapie; infecţii cutanate bacteriene (îndeosebi cele streptococice), psoriazis, neurodermite, variceiă; osteomielită m asociere cu antibioterapie.

 

Compoziţie: Echinacea herba – Echinacea 20 g şi alcool etilic 70% v/v pentru 100 g soluţie.

Contraindicaţii: copii sub 5 ani; în sarcină şi perioada de alăptare; SIDA, TBC, scleroză multiplă.

Precauţii: Lupus erltematos sistemic, poiiartrită reumatoidă, leucemii, boii iimfoproliferative, numai la recomandarea medicului.Nu este recomandabil ca administrarea produsului să depăşească o durată mai mare de 6 – 8 săptămâni, La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultare a medicului sau a farmacistului.

Mod de administrare: Produsul este un supliment alimentar şi nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat

echinaceea
echinaceea

 

 

Adulţi: 20 – 30 de picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.

Copii între 1216 ani: 10 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită.

Copii între 5 -12 ani: 5 picături de 3 ori pe zi diluate în 50 ml apă fiartă şi răcită (doză corespunzătoare unei fracţiuni de aproximativ de Va din doza adultului raportată ia vârsta şi greutatea corporală a copilului).

După diluare, concentraţia de alcool scade la un nivel de concentraţie homeopatică şi nu comportă contraindicaţii legate de toxicitatea acestuia.

Formă de prezentare: flacoane de sticlă de 50 ml.

Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperatura camerei (15-25 °C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul originali A nu se depăşi doza zilnică recomandată! Ase citi recomandările înainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj! A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Termen de valabilitate: 2 ani

Adresa producător:

Intrarea Serelor, nr. 2, sector 4, Bucureşti, ROMÂNIA

 Producător: S.C. HOFIGAL EXPORT – IMPORT S.A.

„Natura nu minte niciodată” (Mihai Eminescu)