Prospect Crema de maini cu Ichtiol

Sharing

Descriere

Crema cu Ichtiol Alb 5% este adecvata  ca mijloc de ingrijire continua a pielii cu probleme. Datorita continutului de Oxid de Zinc  are un efect anti-mancarime foarte bun. Este foarte bine tolerata. Produsul nu necesita conservare.

Ingrediente: Petrolatum, Zinc Oxide, Talc, Sodium Shale Oil Sulfonate.

Ichtiolul alb, ingredientul activ din gama IchtyoCare de la Dr. Muller Pharma este o forma usoara de sulfatat de sist uleios.Pentru obtinerea prin neutralizare a Ichtiolului negru se utilizeaza  amoniac si produsul obtinut (ichtiolul negru) contine amoniac intr-o cantitate deloc neglijabila, pentru obtinerea ichtiolului alb prin neutralizarea distilarii sisturilor bituminoase se utilizeaza ioni de sodiu si nu contine nici o baza activa libera  de substanta care ar putea contribui la iritarea pielii. Avantajele sale comparativ cu cele ale Ichtiolului negru normal  este o toleranta dermica mai buna,puritate mai mare si prin urmare, culoare mai deschisa si o incidenta minima a reactiilor alergice cutanate. De asemenea, are o eficacitate mai mare impotriva unor ciuperci si bacterii,care sunt responsabile pentru o serie de boli de piele si unul dintre agentii care elimina matreata scalpul.

DIMENSIUNI

Greutate30 g
Cantitate30 ml

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Crema de maini cu Ichtiol
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!