Prospect Dygenzim Forte

Prospect: Informatii pentru pacienti
 

Digenzym Forte Prospect

20 drajeuri
Digenzym Forte este o combinaţie complexă de fermenţi şi enzime digestive, cu efect rapid în stimularea si imbunatatirea digestiei, medicamente enzime digestive.
Digenzym Forte pune la dispoziţia organismului multiple substanţe implicate în procesul de digestie, fapt ce îl recomandă drept remediul ideal pentru o digestie completă şi rapidă a alimentelor. Poate fi folosit cu succes în cazul abuzurilor alimentare şi a tulburărilor digestive de diverse cauze.
Ingrediente active: 200 mg pancreatina, 15 mg lipaza, 100 mg pectina, 7, 2 mg L. acidophilus, 75 mg extract de malţ, 2 mg bromelaină, 25 mg papaină. 25 mg pepsină, 15 mg acid l-glutamic şi exctpienţi (zahăr, celuloză microcnstalină, sulfat de calciu, caolin, silicat de magneziu, fosfat dicalcic, acid stearic. stearat de magneziu, dioxid de titan, soluţie Shellac (Marcoat 125). gelatină, crospovidonă, dioxid de siliciu colidal, oxid de fier, ceară caruauba) pentru un drajeu.
Digenzym Forte Prospect
Digenzym Forte Prospect

Forma de prezentare: cutie cu două blisterea câte 10 drajeuri.

 
Proprietăţi pentru enzimele digestive: complex enzimatic alcătuit din fermenţi gastrici (pepsină, papaină), , enzime pancreatice (pancreatină. lipază ), bromelaină (extrasă din fructele de ananas), Lactobaciilus acidophilus şi acid l-glutamic, complex enzimatic care produce digerarea proteinelor şi lipidelor din alimente, crearea unui pH optim şi stimulează motilitatea
intestinului.
 

Indicaţii: în tulburări digestive datorate unei insuficienţe secretorii a stomacului sau

pancreasului, excesului alimentar, în cazul balonărilor  şi colitelor.
Ca adjuvant al digestiei în cazul în care aportul alimentar este neechilibrat sau suboptimal.
 

Mod de utilizare a Digenzym Forte:

 
Adulţi: 2-3 drajeuri/zi, în timpul meselor principale sau imediat după mese. Pentru diminuarea balonării intestinale tratamentul va dura 2 zile.
 

Precauţii de utilizare:

uneori constipaţie sau diaree datorate excesului enzimatic. Foarte rar au fost semnalate alergii. Dozele foarte mari de enzime pancreatice exogene, administrate timp îndelungat, pot fi asociate in mod rar, cu hiperuricozurieşi hiperuricemie.
 

Contraindicaţii:

nu se administrează pacientilor cu hipersensibilitate la proteinele de porc sau la papaină sau bromelaină.
 

Menţiuni:

A nu se depăşi data limită de utilizare indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăşi doza zilnică recomandată. A se păstra la temperaturi sub 25° C, în ambalajul original. Acest supliment alimentar nu înlocuieşte un regim alimentar variat.
 
Termen de valabilitate:
2 ani de la data fabricaţiei.
Produs de: Contract Pharmacal Corporation, USA
Pentru: Ozone Laboratories SRL. Calea Şerban Vodă, Nr. 133, Clădirea D, Etaj 2, Sector4, Bucureşti, România