Prospect Efi-Digest – Enzime Digestive

Sharing

Prospect  Efi-Digest

Naturalis Efi-Digest este un supliment alimentar ce contine pancreatina (250 mg). Aceasta este o substanta naturala de origine animala, obtinuta in conditii controlate, din pancreas de porc sau de vita.

Indicatii:

  • Tulburari digestive provocate prin exces alimentar,
  • usureaza digestia in cazul excesului de proteine si grasimi
  •  Dupa o masa copiasa Efi-Digest naturalis va ajuta la calmarea durerilor si greturilor de la suprasolicitare cu mancare
  • Sindroame vestibulare: ameteli
Efi-Digest Prospect
Efi-Digest Prospect

Contine:

  • proteaza, alipaza, amilaza ce transforma amidonul in glucoza
  • pancreatina este similara cu pancreatina umana, si contine proteaze (hidrolizeaza proteinele), lipaza (descompune grasimile), amilaza (transforma amidonul in glucoza). Impreuna, aceste enzime ajuta procesul natural de digestie si pot imbunatati absorbtia nutrientilor.

Administrare:

Adulti: 1 comprimat pana la 3 comprimate pe zi intimpul sau dupa masa

O alternativa naturala cu actiune rapida, suplimentele pe baza de pancreatina din Efi-Digest amelioreaza digestia si usureaza rapid disconfortul abdominal dupa masa.

 

Alte variante foarte bune din gama enzimelor digestive, cu beneficii similare Kreon, Digenzym, Triferment, sau Redigest.

 

Sharing

1 thought on “Prospect Efi-Digest – Enzime Digestive”

  1. Primul punct pozitiv: este de la Naturalis. Este adevarat ca trebuie luat cam 3 luni, dar rezultatul e grozav. Dispar balonarile, digestia chiar se imbunatateste. Si fara sa-ti dai seama mai dai si cateva kg jos. RECOMAND

Comments are closed.

Acum esti aici: Home » Prospect Efi-Digest – Enzime Digestive