Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Feminella Vagi C

Sharing

Feminella vagi C cu vitamina C produs natural
Feminella vagi C cu vitamina C produs natural

Ce este Feminella Vagi C?

Feminella Vagi C conține ca substanță activă vitamina C în concentrație de 250 mg, sub formă de comprimate vaginale.
Feminella Vagi C
 reprezintă o abordare modernă pentru scăderea pH-ului vaginal și, consecutiv, pentru normalizarea de lungă durată a florei vaginale în deplină siguranță, chiar și în timpul sarcinii și în perioada alăptării!

Contează pe puterea vitaminei C!

Acest produs este caracterizat de o formulă specială care permite eliberarea treptată a vitaminei C pe parcursul mai multor ore, acționând eficient. Imediat după administrare, este stimulată producția de lactobacili, iar mirosul neplăcut dispare.

Pentru că vitamina C reprezintă o substanță sigură în administrare, utilizarea acesteia este recomandată pentru toate femeile care au valori crescute ale pH-ului vaginal, cu flora endogenă dezechilibrată și în mod special atunci când discutăm despre afecțiuni care necesită tratamente îndelungate.

Feminella Vagi C poate fi administrată concomitent cu tratamentul specific, dar medicul ginecolog este singurul care poate decide atitudinea terapeutică și poate aprecia complianța la tratament a pacientei.

Administrarea de Feminella Vagi C este sigură, datorită lipsei interacțiunilor cu medicamentele administrate local sau sistemic.

Orice antibiotic trebuie însoțit de Feminella Vagi C!

Antibioticele sunt substanțe folosite pentru a inactiva bacteriile. Există diferite tipuri de bacterii pentru inactivarea cărora sunt necesare diferite tipuri de antibiotice. De cele mai multe ori, acțiunea antibioticelor nu este specifică doar pentru bacterii, ele acționând și pe speciile de microorganisme care se află în mod fiziologic în contact cu corpul nostru. Putem spune că, deși efectele terapeutice ale antibioticelor sunt remarcabile, parte din flora bacteriană normală are din păcate de suferit în urma tratamentelor cu aceste medicamente.

Tratamentele cu antibiotice administrate local sau pe cale orală pot perturba echilibrul florei vaginale, conducând astfel la apariția micozelor (exacerbarea florei vaginale cu Candida) sau chiar a vaginozei bacteriene.

Este recomandat să se restabilească echilibrul ecosistemului vaginal fiziologic ori de câte ori urmați un tratament cu antibiotic prin administrarea de Feminella Vagi C.

Dacă discutăm despre un tratament oral cu antibiotice, administrarea de Feminella Vagi C trebuie să înceapă încă din prima zi de tratament, în condiții de maximă siguranță și fără interacțiuni medicamentoase sau contraindicații.

Tratamentul afecțiunilor vaginale cu medicamente administrate local trebuie să fie urmat complet și corect (asigurați-vă că ați respectat toate indicațiile medicului și că ați definitivat tratamentul, chiar dacă simptomele au dispărut imediat!). Se recomandă o vizită de re-evaluare la medicul ginecolog, pentru a stabili gradul de vindecare al afecțiunii implicate. Ulterior, se recomandă administrarea de Feminella Vagi C pentru refacerea florei endogene și prevenirea recidivelor.

Un tratament corect, urmat corespunzător, respectând toate indicațiile medicului curant, este esențial! Prevenirea recidivelor este la fel de importantă, deoarece, ori de câte ori apar recurențe, tratamentul poate să nu mai fie la fel de eficient, perioada de tratament să se prelungească, totodată crescând riscul dezvoltării altor complicații!

Cum se administrează Feminella Vagi C?

În tratamentul vaginozei bacteriene sau asociat terapiei cu antibiotic

Luna 1
Tratament specific cu antibiotic, urmat de administrare timp de 
6 zile a unui comprimat vaginal de 
Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

Luna 2
Administrare 
6 zile de Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

Luna 3
Administrare 
6 zile de Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

Pentru menținerea și refacerea florei vaginale normale, oricând intervine un perturbator de pH

 Luna 1
Administrare
 6 zile de Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

 Luna 2
Administrare 
6 zile de Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

 Luna 3
Administrare 
6 zile de Feminella Vagi C, seara, înainte de culcare.

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.