Toti cautam raspunsuri pe internet. Voteaza cum ti-a folosit sa stie si cel care vine dupa tine si cauta, astfel il ajuti si se va bucura asa cum te bucuri si tu ca ai gasit ceea ce cautai! Lasa si un comentariu daca vrei, precis ii va fi de folos.

Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( 1 -voturi, Media: 5.00 out of 5)

Loading...

Prospect Neuromion

Sharing

NEUROMION comprimate

COMPOZIŢIE: 1 comprimat conţine 50 mg pulbere de tărâţe de grâu, 50 mg pulbere de palee de orez, 50 mg pulbere de pericarp de ardei, 50 mg pulbere de pericarp de seminţe de floarea soare­lui, 25 mg pulbere de fructe de măceş şi excipienţi până la 325 mg.

ACŢIUNE: prin conţinutul mare în mioinozitol, acizi graşi poline- saturaţi, calciu, fosfor, magneziu, substanţe antioxidante, flavonoizi, antociani, vitamine şi oligominerale al plantelor uti­lizate, sunt interceptate principalele căi dismetabolice care ope­rează în diabetul zaharat la nivel neuronal. în procesul de refa­cere neuronală, demonstrat pe animale cu diabet indus, partici­pă toate principiile bioactive menţionate, prezente în cantitate mare în produs.

Neuromion Prospect
Neuromion Prospect

RECOMANDĂRI: polineuropatia diabetică periferică, somatică şi vegetativă, precum şi alte tipuri de neuropatii (alcoolică, toxică, etc.). Prin efectul de stimulare a metabolismului neuronal, produsul are o acţiune de refacere a structurilor nervoase şi în consecinţă, de stabilizare a activitaţii nervoase în general, a- vând efecte favorabile în nevroze şi procese de ateroscleroză cerebrală precoce, precum şi în recuperările neuromotorii.

CONTRAINDICAŢII: produsul este foarte bine tolerat. Va fi uti­lizat cu prudenţă doar în puseuri acute de ulcer gastric sau duo­denal.

MOD DE ADMISTRARE:

Adulţi-, câte 2 comprimate de 3 ori pe zi în primele 2 luni de trata­ment, apoi câte 1 comprimat de 3 ori pe zi ca tratament de întreţinere.

Copii între 5 – 10 ani. 1/4 din doza adulţilor.

Copii peste 10 anr. 1/2 din doza adulţilor.

Pentru ca tratamentul cu NEUROMION să aibă eficienţă maximă în cazul pacienţilor diabetici, va fi însoţit de o echilibrare meta­bolică bună, utilizând fie insulină (în diabet de tip I), fie medicaţia orală hipoglicemiantă (în diabet de tip II).

FORMĂ DE PREZENTARE: flacon cu 50 sau 150 comprimate.

CONDIŢII DE PĂSTRARE: A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate şi lumină, în ambalajul original. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

TERMEN DE VALABILITATE: 2 ani.

Producător: HOFIGAL EXPORT- IMPORT S.A.

“Natura nu minte niciodată. “(Mihai Eminescu)

 

 

Tratamente Naturiste

1 2 3 4

Diete pentru Adulti si Copii

1 2 3 4

 

Lupta-cu-Cancerul

 

Dieta de detoxifiere

 

Celulita

 

8 cure detoxifiere

 

detox-plan

 

retete cu vlastari

 

germeni

 

Sa radem un pic !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.