Prospectam, cercetam, ne documentam sa va aducem la cunostiinta ultimele tratamente naturiste pentru sanatate, ultimele descoperiri in sanatate, tratamente naturiste verificate, tratamente alopate uzuale ce au dat rezultat, tratamente complementare si alternative, remedii naturiste, leacuri utile precum si prospecte de medicamente si suplimente alimentare pentru a fi la curent cu dozajul, efectele adverse, boala tratata si multe sfaturi pentru o viata sanatoasa. Si nu uitati "Daca nu-ti faci timp pentru sanatatea ta atunci vei ajunge sa-ti faci timp pentru boala ta".
Ameliorarea tulburărilor senzitive din leziunile nervoase declanşate de diabetul zaharat (polineuropatie diabetică).
Pentru neuropatia diabetică 60 capsule
CAPSULE 300mg
Prospect Tiolin
SUPLIMENT ALIMENTAR
Proprietăţile Tiolinului:
TIOLIN este un supliment alimentar care conţine acid alfa-lipoic (sau acid tioctic) 300 mg.
Acidul alfa-lipoic (tioctic) se poate administra persoanelor cu tulburări ale sistemului nervos cu afectarea sensibilităţii: senzaţii de furnicături, nelinişte în picioare, arsuri ale tălpilor şi tulburări de sensibilitate, care apar mai ales la nivelul membrelor inferioare.
Tulburările senzitive pot fi preîntâmpinate prin administrarea de acid alfa-lipoic (tioctic) conţinut în produsul Tiolin.
Acidul alfa-lipoic (tioctic) acţionează ca un component important în complexele enzimatice esenţiale implicate în reglarea metabolîsmului energetic,în specîal a celui glucidic.
Acidul alfa-lipoic (tioctic) este un antioxidant cunoscut, care are capacitate crescută de a neutraliza radicalii liberi, comparativ cu alţi antioxidanţi. De asemenea, acesta, reciclează alţi antioxidanţi, cum ar fi vitaminele C şi E şi îi aduce la parametri funcţionali. Organismul uman converteşte acidul alfa-lipoic în acid dihidrolipoic , un antioxidant mai puternic.
Ambele forme neutralizează peroxinitriţii, care sunt responsabili parţial de afecţiuni cardiovasculare, pulmonare şi neurologice.
Compoziţia Tiolin -ului:
Fiecare capsulă de TIOLIN conţine:
° Acid alfa-lipoic 300 mg şi excipienţi: fosfat de calciu anhidru, ulei de soia, lecitină din soia, ulei vegetal hidrogenat, hidroxianisol butilat, hidroxitoluen butilatşi capsula gelatinoasă (care conţine: gelatină, glicerină, sorbîtol lichid, metil paraben, propil paraben, dioxid de titan, Allura Red, Sunset Yellow FCF, Brilliant Blue FCF, apă purificată).
Deonar, Sion -Trombay Road, Mumbai – 400 088/ India.
Produs pentru: WAVE PHARMA LTD.
Prince Consort House Albert Embankment Londra, SE1 7TJ Marea Britanie
WAVE PHARMA
Neuropatie Diabetica
Diabetul zaharat face din ce in ce mai multe victime in zilele noastre. Aceasta afectiune metabolica este caracterizata de un nivel crescut de zahar (glucoza) in sange, datorita unui deficit de insulina (hormon pancreatic, ce ajuta absorbtia glucozei in celule). Neuropatia diabetica este o complicatie a diabetului zaharat, in care nervii sunt distrusi datorita nivelului crescut de glucoza in sange (hiperglicemie).
Simptomele neuropatiei diabetice
Simptomele depind de tipul neuropatiei si nervii afectati. Unii bolnavi pot fi asimptomatici, iar pentru ceilalti, boala debuteaza in general cu simptome usoare. Deoarece distrugerea nervilor se desfasoara de-a lungul anilor, simptomele se agraveaza in timp daca nu se apeleaza la tratamentul adecvat.
– amorteala, furnicaturi sau durere, arsura in degete, laba piciorului, mana, membre;
– atrofie musculara (degenerarea unui muschi) la nivelul mainilor si picioarelor;
– indigestie , greata sau stari de voma;
– diaree sau constipatie;
– ameteli sau lesin datorita unei scaderi de presiune dupa ridicare sau stat in picioare;
– probleme cu urinarea;
– disfunctii erectile in cazul barbatilor si uscaciune vaginala in randul femeilor;
– functionarea anormala a pupilelor (orificiul circular din centrul irisului);
– slabiciune.
De multe ori, scaderea in greutate si depresia insotesc neuropatiile.
Tipurile de neuropatie diabetica
Neuropatia diabetica este clasificata in functie de segmentele organismului pe care le afecteaza. Neuropatia periferica afecteaza picioarele, bratele si degetele. Neuropatia autonoma (vegetativa) afecteaza inima si vasele de sange, sistemul digestiv, tractul urinar, organele sexuale, glandele sudoripare, ochii si plamanii. Neuropatia proximala afecteaza coapsele, soldurile, fesele si membrele inferioare. Neuropatia focala afecteaza un singur nerv al: ochilor, muschilor faciali, urechilor, pelvisului, pieptului si abdomenului.
Cel mai des, diabeticii dezvolta polineuropatie, o combinatie intre neuropatia periferica si cea autonoma.
Cauzele neuropatiei diabetice
Aproximativ jumatate dintre diabetici vor avea nervii afectati incepand cu al zecelea an de la instalarea diabetului. La distrugerea sistemului nervos contribuie mai multi factori:
– metabolici: glucoza sanguina crescuta, diabet vechi, nivele anormale de grasimi sanguine si probabil nivel scazut de insulina; – neurovasculari, care duc la distrugerea vaselor sanguine ce aprovizioneaza nervii cu oxigen si nutrienti; – autoimuni, care determina inflamatia nervilor; – mecanici, precum sindromul de tunel carpian (neuropatia mediana a incheieturii mainii); – ereditari, care maresc susceptibilitatea la boli nervoase; – comportamentali: fumatul, consumul de alcool.
Complicatii care determina neuropatia diabetica
– rani ale picioarelor, datorita pierderii sensibilitatii; – distrugerea si dezechilibrul muschilor; – pierderea controlului asupra zaharului sanguin, datorita greturilor si varsaturilor; – ulceratii (pierdere de substanta) ale pielii si tesutului moale; – poate masca angina (durerea in piept care semnaleaza bolile cardiace si infarctul).
Diagnosticul se bazeaza pe simptomatologie si examen fizic. In timpul acestuia, medicul verifica presiunea sanguina, frecventa cardiaca, forta musculara, reflexele si sensibilitatea la modificari de pozitie, vibratii, temperatura sau atingeri usoare. Diabeticii sunt sfatuiti sa aiba anual un examen fizic detaliat al piciorului, pentru a verifica existenta sau nu, a neuropatiei periferice. Persoanele diagnosticate cu acest tip de neuropatie trebuie consultate mai des.
Studiul conducerii nervoase si electromiografia (EMG) sunt folosite pentru a determina tipul si suprafata distructiei nervoase. Verificarea variabilitatii frecventei cardiace arata cum raspunde inima la respiratia profunda si schimbari ale presiunii sanguine si posturii. Ecografia este utila in examinarea sistemului urinar, pentru a verifica structura organelor si daca vezica se goleste complet dupa urinare.
Tratamentul neuropatiei diabetice
Tratamentul acestei boli are drept scop prevenirea complicatiilor si reducerea simptomelor existente. Cel mai important este controlul glicemiei sanguine. In cazul traumatismelor si ranilor, de orice natura, neglijate de la nivelul picioarelor, solutia finala poate fi amputatia.
Medicamente utile in tratarea neuropatiei diabetice:
– Thiogamma, Milgamma care ajuta la imbunatatirea si mentinerea influxului nervos;
– antidepresive;
– anticonvulsive;
– cele care blocheaza contractiile vezicii urinare;
– Eritromicina, Motilium sau Metoclopramid actioneaza asupra greturilor si varsaturilor;
– analgezicele au efect de scurta durata;
– Capsaicina poate fi utilizata local pentru reducerea durerii.
Neuropatia diabetica este o complicatie progresiva a celor diagnosticati cu diabet. Acordati atentie nivelului sanguin de glucoza, intrucat neuropatia poate afecta nervi din intregul organism. De asemenea, urmariti zilnic aspectul picioarelor dumneavostra si nu uitati ca fumatul mareste semnificativ riscul unei amputatii.
Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.
Acum sunteti aici:
Home » Prospect Tiolin | Neuropatia diabetică
Blogul www.prospecte.net colecteaza automat : ora vizitei, timpul, paginile vizitate, sistemul de operare, adresa IP, pentru a trafic si pentru a personaliza continutul Aflati mai multe