Prospect Alanerv -Susţinerea Sistemului Nervos

Sharing

Alanerv Prospect

Pentru ce afectiuni si boli este indicat, administrare, doze, contraindicații, efecte adverse,  precauții .

   Supliment alimentar pentru susţinerea sistemului nervos, patologia vasculara in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice.
 
   Sintetizat în organismul uman şi conţinut într-o serie de alimente, acidul alfa-lipoic/ALA, componentul principal al produsului ALAnerv, participă la metabolismul celular în calitate de coenzimă, intervenind în procese biochimice precum producerea de ATP sau reactivarea unor antioxidanţi (vitaminele C şi E, glutation).
 

Indicații terapeutice ale  suplimentului alimentar Alanerv

Alanerv Reduce efectul radicalilor liberi

– acesta este capabil să contracareze şi să reducă efectul puternic al radicalilor liberi, apreciaţi drept responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular şi pentru creşterea sensibilitatii organismului faţă de agenţii patogeni.
 
 
Alanerv Prospect impotriva stresului oxidativ
Alanerv Prospect pentru susţinerea sistemului nervos
 

Prezentare

20 capsule gelatinoase moi a 18,4 g.

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani. A se păstra la loc răcoros şi uscat.

Pret Alanerv

 

Continut Alanerv

 • Acidul gamma-linolenic/GLA este un acid gras polinesaturat esenţial, component al membranei celulare, suplimentarea hranei cu acest acid având drept consecinţă sporirea plasticităţii membranelor şi creşterea vitezei de transmitere neuronală. In plus, GLA induce producerea de prostaglandine cu acţiune antiinflamatorie şi de inhibare a leucotrienelor pro-inflamatorii.
 
Prezenţa simultană a acidului alfa-lipoic şi -a celui gamma-linolenic permite o acţiune sinergică la diverse nivele asupra proceselor de distrucţie celulară, prin dubla actiune antioxidanta şi actiune neurovasculara.
 • Seleniul este un component esenţial al enzimelor cu funcţii antioxidante.
 • Vitamina E creşte capacitatea antioxidantă a ALAnerv şi preîntâmpină deteriorarea membranei celulare prin peroxidare lipidică.
 • Complexul de vitamine B participă în diverse procese metabolice şi, datorită efectului lor neurotrofic, se administrează în patologia neurologică pentru reducerea stresului oxidativ şi îmbunătăţirea troficităţii neuronale.
Toate componentele ALAnerv contribuie la realizarea unui produs cu o puternică acţiune antioxidantă şi trofică neuronală.

   Una dintre solutiile cele mai performante pentru refacerea structurii si functiei nervilor lezati (in radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice) este ALAnerv , considerat un foarte puternic antioxidant si trofic neuronal pe piata romaneasca ce poate adauga beneficii importante masurilor terapeutice recomandate pacientilor cu radiculopatii, radiculoneuropatii sau neuropatii periferice.

   ALAnerv este o combinatie unica de substante cu proprietati neurotrofice , antioxidante si anti-inflamatorii , recomandat pentru ameliorarea durerii neuropate, actionand  asupra nervilor periferici.

   Componentele sale (acid alfa lipoic, acid gamma-linolenic, acid alfa linoleic, seleniu, vitamina E, vitamina B1, B2, B5, B6) sunt dozate astfel incat ALAnerv asigura o foarte buna complianta a pacientilor (1-2 capsule/zi).

 • ACID ALFA LIPOIC (ALA) este un antioxidant biologic unic produs de organismul uman, considerat cel mai puternic antioxidant natural si singurul antioxidant hidro- si liposolubil. ALA este capabil sa patrunda in absolut toate mediile intra- si extracelulare, sa neutralizeze radicalii liberi de la orice nivel (atat pe cei lipidici, cat si pe cei proteici, atat din interiorul cat si din exteriorul celulelor) asigurand o protectie optima intra- si extracelulara in conditii de stres oxidativ.
 • Acid alfa lipoic are beneficii ca: are in plus calitatea de a putea regenera alti antioxidanti cruciali (vitaminele E si C, glutationul, co-enzima Q10) si de a se putea autoregenera, dupa ce s-a epuizat in “lupta” cu radicalii liberi.    
 • Intrucat sistemul nervos este deosebit de vulnerabil la actiunea radicalilor liberi, prin proprietatile sale puternic antioxidante, acidul alfa lipoic s-a dovedit extrem de util in neuropatia periferica.
Alanerv pentru polineuropatia diabetica
Alanerv pentru polineuropatia diabetica
 • Acidul gamma-linolenic (GLA) este un acid gras omega-6 ce provine in principal din uleiuri vegetale. Suplimentarea dietei cu acest acid are drept consecinta accelerarea proceselor anabolice la nivelul nervilor periferici si a vitezei de transmitere neuronala, cresterea imunitatii prin sporirea plasticitatii membranelor si a rezistentei acestora la agresiuni, ameliorarea microcirculatiei la nivel neuronal si efect anti-inflamator. Cercetari recente investigheaza GLA ca potential agent anticancerigen.
 • Acidul linoleic (LA) este un acid gras polinesaturat esential omega-6. Cresterea aportului de LA a determinat atenuarea complicatiilor diabetului in numeroase studii.
 • Seleniul are un rol fundamental antioxidant impreuna cu Vitamina E.
 • Vitaminele B1, B2, B5 si B6 completeaza beneficiile celorlalte componente prin actiunea lor sinergica asupra metabolismului celular si prin efectele lor neurotrofice.

  Pentru ce afectiuni este recomandat Alanerv?

ALAnerv , preparat folosit mai ales pentru

 • ameliorarea durerii neuropate, a fost investigat recent pentru rolul sau asupra unor markeri inflamatori si oxidativi implicati in patologia vasculara.
 • post  AVC 
 • boli ca:diabetul, dislipidemia, bolile cardiovasculare, obezitatea, ateroscleroza care sunt caracterizate prin status proinflamator si prin cresterea stresului oxidativ.

    Aceste efecte au fost dovedite prin actiunea ALAnerv asupra interleukinelor IL-1ɑ si IL-6 (markeri consacrati ai inflamatiei) si asupra activitatii paraoxonazei (PON1) la pacientii post-AVC. [5] PON1 este o glicoproteina sintetizata in ficat care circula in plasma ancorata de lipoproteinele cu densitate mare (HDL), avand multiple activitati: paraoxonazica (PONA, degradarea compusilor organofosforici), arilesterazica (ARYLA, hidroliza acetatului de fenil), antilipoperoxidica (reducerea nivelului peroxizilor lipidici din LDL şi HDL) si lactonazica (LACTA, metabolizarea homocisteinlactonei si a spironolactonei).

   Prin circulatia sanguina, PON1 este distribuita celulelor endoteliale, protejand endoteliul de LDL oxidat (LDLox) si homocisteinlactona, ambii compusi fiind cunoscuti pentru efectele lor toxice asupra endoteliului vascular, cu implicatii in patologia cerebro- si cardiovasculara, diabet, obezitate, ateroscleroza etc.

De retinut este faptul ca PON1 este principala enzima care confera proprietati antioxidante lipoproteinelor cu densitate mare (HDL), fiind responsabila de mecanismele prin care acestea inhiba oxidarea LDL si HDL, precum si de proprietatile antiinflamatorii si antiaterogenice ale HDL. O activitate serica scazuta a PON1 se coreleaza cu un risc crescut de boala coronariana, infarct miocardic, ateroscleroza carotidiana si accident vascular cerebral ischemic.

Cui se adreseaza Alanerv?

 •  Studii recente au aratat ca ALAnerv are proprietati antiinflamatorii si antioxidante cu beneficii in recuperarea bolnavilor dupa accident vascular cerebral (post-AVC), dupa 2 saptamani de administrare (2 capsule/zi).
 • Pacientilor cu patologia cerebro-vasculara si cardiovasculara, ateroscleroza, diabet si/sau obezitate.
Alanerv pentru artrita reumatoida
Alanerv pentru artrita reumatoida

Mod de administrare Alanerv 

La pacientii post-AVC 2 capsule/zi, asociat terapiei de recuperare,

Astfel la pacientii tratati cu Alanerv dupa 2 saptamani de administrare a determinat:

 •   o reducere semnificativa a IL-1ɑ (-9,9% + 3,7, p=0,013) si IL-6 (-26,5% + 8,2, p=0,003) la pacientii care au primit ALAnerv plus terapie de recuperare, in timp ce la pacientii care nu au primit ALAnerv , aflati doar in terapie de recuperare, variatiile IL-1ɑ, respectiv IL-6 au fost nesemnificative (-1,9% NS, respectiv + 8,4% NS).
 •    o crestere semnificativa a activitatii PON1 masurata prin variatia LACTA la pacientii care au primit cu ALAnerv plus terapie de recuperare (+ 95,1 + 29,7%, p<0,0001) (in timp ce la pacientii care nu au primit cu ALAnerv , aflati doar in terapie de recuperare, variatia LACTA a fost -11,7% NS).

   Adulti uzual alte boli prezentate mai sus: 1-2 capsule pe zi, în priză unică, preferabil, în timpul mesei principale.

Precautii in utilizare Alanerv

 • A nu se depăşi doza zilnică recomandată in acest prospect si consultati medicul in prealabil.
 • A se administra cu prudenţă în caz de sarcină, alăptare şi intoleranţă la glucoza.
 • Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată.

Ce efecte secundare are Alanerv?

 • Componentele ALAnerv NU determină efecte secundare nedorite, chiar dacă sunt administrare o perioadă mai îndelungată de timp.

 

 

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

2 thoughts on “Prospect Alanerv -Susţinerea Sistemului Nervos”

 1. Am durere mana stinga insuportabila cu amorteli ale degetelor, am fost la neurolog si mi s-a pus diagnostic de nevralgie cubitala cu tratament de alanerv ,flamexim si voltaren dar nu a cedat de loc spuneti-mi. Ce sa fac tratamentul a durat 7 zile ?

 2. Cel mai adesea este vorba despre un sindrom compresiv (sindromul canalului ulnar), cauzat de compesiunea mecanica a nerului intr-un spatiu inextensibil;
  – intr-adevar, medicamentele nu au nici un efect concret, deoarece problema este de natura mecanica (compresiunea nervului intr-un spatiu incompresibil);
  – prin urmare, logic, trebuie sa consultati un specialist neurochirurg. Atitudinea terapeutica variaza intre tratament conservator (reducerea drastica a efortului fizic) si tratament chirurgical (decompresia nervului ulnar).
  Ar fi bine sa consultati si medicul reumatolog. Daca se mentine diagnosticul, va fi nevoie sa purtati o orteza de mana , sa continuati cateva zile cu antiinflamator la care se asociaza si un medicament cu actiune pe nerv.
  Confirmarea diagnosticului se face prin electromiograma – care masoara viteza de conducere pe nerv.

Comments are closed.

[wpseo_breadcrumb]