Prospect Renalex

Sharing

RENALEX Prospect

 soluţie

  RENALEX susţine funcţionarea aparatului urinar, în special a rinichilor şi că lor urinare în cazul neplăcerilor provocate de prezenţa nisipului sau a calculilor.

Compoziţie (pentru 100 gr. soluţie): 26.00 gr. a-pinen, 3.60 gr. p-pinen, 16.00 gr. camfen, 2 80 gr. 1.8-cineol, 9.50 gr. borneol, 4.50 gr. anetol, 4.2 gr. fenconă, ulei de floarea soarelui.

Ulei esenţial de fenicul

Componenţi principali: anetol, fenccnă, camfen, limonen, felandren. Feniculul era o plantă foarte populară în China antică, unde se folosea ca antidot împotriva muşcăturilor de şarpe. în epoca antică, egiptenii şi romanii îi cunoşteau calităţile stomahice şi anti-toxice. El era folosit alături de uleiul de mărar la prepararea “apei contra colicilor”.

Uleiul esenţial de fenicul favorizează diureza şi totodată are însuşiri dezinfectante, detoxifiants şi calmante, fiind astfel util pentru funcţionarea corectă a aparatului urinar.

renalex prospect
renalex prospect

Ulei esenţial de eucalipt

Componenţi principali: 1 8-cineol (80%), pinen, camfen

Eucaliptul este un arbore de origine australiană cu dimensiuni impresionante: el poate să atingă înălţimea de 300 m. Numele său provine de la cuvintele greceşti eu şi kalypto care înseamnă bine şi acoperit şi se referă la aspectul staminelor. Uleiul de eucalipt a început să fie exportat spre Europa din sec. al XlX-lea, la început fiind cunoscut sub numele de Mentă de Sidney, datorită acţiunii sale calmante asupra tubului digestiv, asemănătoare cu cea a mentei.

Uleiul esenţial de eucalipt are şi acţiune dezinfectantă la nivelul căilor urinare.

Ulei esenţial de brad

Componenţi principali: a-pinen, p-pinen, camfen, acetatde bornil. Majoritatea speciilor de brad cresc în regiunile nordice şi în cele temperate cu climate reci din America de Nord, Canada, Europa. Indienii americani foloseau răşina de brad în scopuri medicinale şi în ritualuri religioase.

Uleiul esenţial de brad are acţiune benefica în dezinfectarea căilor biliare şi renale.

Datorită acţiunii sinergice a ingredientelor sale, RENALEX susţine funcţionarea aparatului urinar, în special a rinichilor şi că lor urinare în cazul neplăcerilor provocate de prezenţa nisipului sau a calculilor.

Mod de întrebuinţare Renalex : 3-5 picături pe o bucată de zahăr sau pâine, de 4-5 ori pe zi, între mese.

Contraindicaţii , cititi mai departe acest prospect Renalex: ulcer gastro-duodenal, gastrită acută.

Păstrare: închis ermetic, ferit de lumină, la loc uscat şi răcoros.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu

înlocuiesc un regim alimentar variat.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

Produs de: Laboratoarele Fares Bio Vital – Membru al grupului de firme FARES

 

 

Acum se mai citeste

Vreau sa stiu si eu Daca ti-a folosit ? Voteaza cum ti-a folosit !
Abia ca mi-a folositMi-a folosit putinMi-a folosit indeajunsMi-a folositMi-a folosit foarte mult ( Apreciaza, sa stie si altii.)

Loading...