Prospect Smectadiral – diaree acuta

Sharing

Descriere scurta:

indicat in diaree acuta si cronica;
se administreaza la bebelusi, copii si adulti.

Smectidral Pharmaline Prospect:

Produsul naturist Smectidral este recomandat in tratamentul oral al diareei acute si cronice.

 

Smectidral este ambalat sub forma de pliculete cu pulbere pentru suspensie orala. Un pliculet se foloseste in intregime dupa deschidere. 

Administrare:

Adulti: cate 1 pliculet de 3 ori pe zi dizolvat in 50-100ml apa. 
Copii mai mici de 1 an: 1 pliculet pe zi.
Copii 1-2 ani: 1-2 pliculete pe zi.
Copii mai mari de 2 ani: 2-3 pliculete pe zi.

 

Continutul pliculetului se dizolva in 50-100 ml apa. Pentru a obtine o suspensie omogena, adaugati continutul plicului intr-un pahar plin cu apa si agitati. Se recomanda sa luati Smectidral la distanta de mese.

 

Continutul unui pliculet poate fi suspendat in biberonul bebelusului in 50 ml de apa si divizat in 2-3 doze pe parcursul unei zile sau poate fi amestecat cu alimente semisolide.

 

Smectidral se poate utiliza pana la 10 zile. Daca simptomele persista, se recomanda consultarea medicului.

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului.
Toate medicamentele, si chiar suplimentele alimentare care combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient, el trebuie coroborat cu date reale. Unele medicamente pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. Prospecte.Net nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor. Prospecte.Net este un site de consultare si nicidecum unul de tratament.

Acum esti aici: Home » Prospect Smectadiral – diaree acuta