Prospect Stratamed – cicatrici cheloide

Sharing

Prezentare:tub 10g;

Pentru preventia cicatricilor cu exces de tesut ,tratamentul plagilor deschise si a leziunilor cutanate.

Stratamed este un produs pe baza de silicon ,eficient pentru preventia cicatrizarii anormale si pentru tratamentul cicatricilor hipertrofice si cheloide.
Este sub forma de gel cu autouscare,nelipicios si transparent.

Stratamed poate fi aplicat imediat dupa incizii sau excizii,plagi deschise sau pe zone cu leziuni cutanate,inclusiv pe zonele afectate de tratamentele laser,peeling-uri chimice,dermabraziune si pe arsuri superficiale rezultate in urma radioterapiei.Stratamed este ideal pentru aplicarea pe zone expuse precum fata si gat,cat si pe orice zona cutanata cu pilozitate,fara a fi necesara indepartarea prealabila a parului.Stratamed poate fi utilizat cu sau fara un pansament/bandaj secundar.

Aplicat direct pe zona afectata,Stratamed se usuca si formeaza o pelicula subtire ,permeabila la aer si rezistenta la apa,hidrateaza si protejeaza zona cu leziuni cutanate si plagile deschise de patrunderea substantelor chimice sau a agentilor patogeni,facilitand sinteza normala a colagenului si prevenind cicatrizarea anormala a plagii.

Stratamed creste elasticitatea si aplatizeaza cicatricile cu exces de tesut,reduce,durerea,pruritul si diferentele de pigmentare asociate cicatricilor si leziunilor cutanate.

Stratamed a fost dezvoltat pentru utilizarea in:

  • chirurgie generala;
  • traumatisme;
  • plagi musculare;
  • arsuri;
  • muscaturi;
  • zgarieturi si iritatii cutanate;
  • terapie laser ,inclusiv indepartarea tatuajelor;
  • peeling-uri chimice;
  • dermabraziune;
  • acnee si alte afectiuni cutanate;

Indicatii

Stratamed se poate aplica pe plagi deschise si pe zonele in care integritatea pielii a fost afectata.Stratamed este indicat pentru preventia si tratamentul cicatricilor cheloide si hipertrofice.

Stratamed poate fi utilizat concomitent cu tratamente invazive de indepartare a cicatricilor precum reexcizii chirurgicale si suturi directe,injectari de produsi cortizonici si compresia cu bandaje sub presiune.Stratamed poate fi utilizat si de copii sau persoane cu pielea sensibila.

Instructiuni de utilizare

Inainte de aplicare,asigurati-va ca zona afectata si plaga este curata.Inainte de aplicarea gelului,tamponati exudatul in exces al plagii pana la uscare.

Pe pielea afectata sau plagi care necesita pansament secundar: aplicati un strat foarte subtire de Stratamed apoi acoperiti zona cu pansament.
Este necesara reaplicarea Stratamed dupa schimbarea pansamentului sau in functie de indicatiile medicului.
Pentru rezultate optime este necesara mentinerea Stratamed in contact direct cu pielea in mod continuu(24 ore/zi).
Daca este aplicat corect pe zonele expuse,Stratamed se usuca in 5-6 minute.
In caz ca procesul de uscare dureaza mai mult,probabil ati aplicat prea mult gel.Indepartati excesul cu un tampon,pentru a permite continuarea procesului de uscare.

Perioada recomandata de tratament: Stratamed este recomandat pentru o perioada de tratament de minim 60-90 zile(24/7).
Cu cat suprafata cicatricii este mai mare,cu atat mai lunga va fi perioada de tratament.
Se recomanda utilizarea continua a produsului pana cand se observa o imbunatatire.

Tub 10 g – suficient pentru tratamentul unei cicatrici liniare de 5-8cm,doua aplicari pe zi,timp de 90zile.

Producator:Stratpharma Elvetia

Sharing

Prospecte.Net recomanda consultarea medicului inainte de orice tratament. Luati medicamente si suplimente numai la indicația medicului deoarece combinate sau in cantitati necontrolate sa dea efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale.

Acum esti aici: Home » Prospect Stratamed – cicatrici cheloide
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!